Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Ιερώνυμος: Έπεσε από σκαλοπάτι στην εκκλησία του Αγίου Χριστοφόρου...

ΔΙΑΒΑΖΩ ΑΠΟΨΕ:

Ατύχημα είχε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών κ. Ιερώνυμος στο Αγρίνιο.
Έπεσε από σκαλοπάτι στην εκκλησία του Αγίου Χριστοφόρου με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά.
Ο προκαθήμενος της εκκλησίας διακομίστηκε στο νοσοκομείο της πόλης.

http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/49741/atychhma-eiche-o-archiepiskopos



ΣΧΕΤΙΚΑ:
(Από το - μετά από 9 μήνες ζωή - απενεργοποιημένο - το καλοκαίρι 2008 - ιστολόγιο του Παναγιώτη Μιχαλόπουλου, το «χαιρετίσματα», στο natapoume.pblog.gr.)

Περίεργες συμπτώσεις


Δημοσίευση : 9 Μαΐου 2008

Εξιτήριο από το νοσοκομείο στο οποίο νοσηλεύτηκε, έλαβε στις 23 Απριλίου ο Πατριάρχης Ρουμανίας Δανιήλ, σύμφωνα με την εφημερίδα «Ορθόδοξος Τύπος».

Τι είχε πάθει; Κατά σύμπτωση (;) ο Πατριάρχης έπαθε το ίδιο ατύχημα με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, δηλαδή παραπάτημα και κατρακύλα από τις σκάλες!

Στην ίδια δε ακριβώς εγχείριση (στον αστράγαλο) υποβλήθηκαν και οι δυο!!!..

Ποιος είπε ότι δεν έχει χιούμορ ο Θεός, ε;

http://ieronymosb.blogspot.com/2008/08/blog-post_8054.html


Δημοσίευση : 30 Απριλίου 2008
Ιερώνυμος: Έχει ακόμη το πόδι του στο γύψο;
Σύμφωνα με ΤΑ ΝΕΑ:
«Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος που έχει ακόμη το πόδι του σε γύψο δεν κατάφερε να χοροστατήσει στη λειτουργία της Αναστάσεως κι αυτό διότι οι γιατροί τού έχουν απαγορεύσει την ορθοστασία. [...] Στα καθήκοντά του εκτιμάται ότι θα επιστρέψει μετά την Κυριακή του Θωμά.»

Δημοσίευση : 26 Μαρτίου 2008
Τούμπα Ιερώνυμου: Μεγάλη η κατρακύλα στα σκαλιά ξενοδοχείου!
Ο κ. Ιερώνυμος την περασμένη Κυριακή βρέθηκε στην Καλαμάτα για να τιμήσει την επέτειο απελευθέρωσης της πόλης.
Προχθές στις έξι το πρωί και ενώ κατέβαινε τα σκαλιά του ξενοδοχείου «Ελίτ» προκειμένου να αναχωρήσει για την Αθήνα, γλίστρησε και έπεσε κινδυνεύοντας μάλιστα να χτυπήσει πολύ σοβαρά.
(Πάνος Μπαΐλης, και Δέσποινα Κουκλάκη. Ελεύθερος Τύπος. 26/3/2008)

Δημοσίευση : 26 Μαρτίου 2008
Ιερώνυμος: Του τοποθέτησαν (στο κάτω άκρο) μία «βίδα»!
Το απόγευμα της Δευτέρας ο αρχιεπίσκοπος υποβλήθηκε σε επέμβαση και του τοποθετήθηκε μία «βίδα» που θα βοηθήσει στην επανένωση του οστού.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, ο κ. Ιερώνυμος «υποβλήθηκε σε ορθοπεδική επέμβαση ανοικτής ανάταξης και εσωτερικής οστεοσύνθεσης του κατάγματος της δεξιάς ποδοκνημικής με συμπιεστικό κοχλία στο έσω σφυρό.
Η επέμβαση είχε διάρκεια πενήντα λεπτών και διενεργήθηκε υπό συνδυασμένη (ραχιαία - επισκληρίδιο) αναισθησία».
Θ. ΤΣ.
ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 26/03/2008

Δημοσίευση : 26 Μαρτίου 2008
Συγκλονιστικό: Με νέα πατερίτσα ο Ιερώνυμος!!!..
Σήμερα το βράδυ ο Αρχιεπίσκοπος αναμένεται να πάρει εξιτήριο και να μεταβεί στο πατρικό του, στα Οινόφυτα, για ανάπαυση τουλάχιστον επτά ημερών. Το διάστημα αυτό θα πρέπει να χρησιμοποιεί πατερίτσα, ενώ θα τον παρακολουθεί φυσιοθεραπευτής.

Δημοσίευση : 26 Μαρτίου 2008
Ένα μάτι, «έβγαλε» κομμάτια τον αστράγαλο του Ιερώνυμου;
«ΧΤΥΠΗΣΕ το δεξί του πόδι γιατί είναι η Αριστερά του Κυρίου...». Αυτή είναι η ανεκδοτολογική εκδοχή του ατυχήματος του Αρχιεπισκόπου στην Καλαμάτα. Μια άλλη προσέγγιση είναι η σύσταση να διαβαστεί επειγόντως στον Ιερώνυμο η ευχή κατά της βασκανίας.
ΟΛΑ ΑΡΧΙΣΑΝ από μια καθυστέρηση. Άργησε το επίσημο δείπνο την Κυριακή το βράδυ στην Καλαμάτα, όπου βρισκόταν ο Αρχιεπίσκοπος, μαζί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και άλλους επισήμους, για να παραστεί στους εορτασμούς για την απελευθέρωση της πόλης. Ο Ιερώνυμος αποφάσισε μαζί με τους συνεργάτες του πως ήταν καλύτερο να φύγει την επομένη το πρωί. Μαζί του ήταν ο ηγούμενος της Μονής Οσίου Λουκά Γεώργιος Ματζουράνης, ο διευθυντής του γραφείου του Αθηναγόρας Δικαιάκος και ο οδηγός του Βλάσης.
ΕΙΧΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙ χωρίς την κακιά στιγμή. Στις έξι το πρωί της Δευτέρας ο Μακαριώτατος στραβοπάτησε στο κεφαλόσκαλο της σκάλας του ξενοδοχείου.
(ΤΑ ΝΕΑ. Τετάρτη, 26 Μαρτίου 2008)

Π. ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ: Με πιο πόδι (το αριστερό ή το δεξί, ή άλλο), είχε αποφασίσει να δώσει κλωτσιά στον Άνθιμο, τον εκπρόσωπο της Συνόδου, πριν από τέσσερες μέρες (όπως γράφτηκε στον Τύπο) ο Ιερώνυμος, ώστε να βάλει στο γύψο (όπως και ο Χουντάλας παπούλης του, ο Σεραφείμ) την Ιερά Σύνοδο και να μη βγάζει αποφάσεις αντίθετες με αυτές των πολιτικών αφεντικών του;
ΔΙΑΒΑΖΩ:
Λίγο μετά τις ένδεκα το βράδυ της Δευτέρας από την Αρχιεπισκοπή Αθηνών εκδόθηκε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρονταν τα εξής: «Ο μακαριότατος υπεβλήθη σε επιτυχή ορθοπεδική επέμβαση ανοικτής ανάταξης και εσωτερικής οστεοσύνθεσης του κατάγματος της δεξιάς ποδοκνημικής με συμπιεστικό κοχλία στο έσω σφυρό. Η επέμβαση, που διήρκεσε πενήντα λεπτά, διενεργήθηκε υπό συνδυασμένη (ραχιαία - επισκληρίδιο) αναισθησία».
Σήμερα το βράδυ ο Αρχιεπίσκοπος αναμένεται να πάρει εξιτήριο και να μεταβεί στο πατρικό του, στα Οινόφυτα, για ανάπαυση τουλάχιστον επτά ημερών. Το διάστημα αυτό θα πρέπει να χρησιμοποιεί πατερίτσα, ενώ θα τον παρακολουθεί φυσιοθεραπευτής.
(ESPESSO)

Δημοσίευση : 24 Μαρτίου 2008
Είδηση τώρα: Έσπασε το πόδι του ο Αρχιεπίσκοπος!
ΔΙΑΒΑΖΩ:
Ατύχημα του Αρχιεπισκόπου στην Καλαμάτα
Σε επιτυχή ορθοπεδική επέμβαση ανοικτής ανάταξης και εσωτερικής οστεοσύνθεσης του κατάγματος της δεξιάς ποδοκνημικής με συμπιεστικό κοχλία στο έσω σφυρό, υποβλήθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος σήμερα το απόγευμα στη «Βιοκλινική Αθηνών», όπως ανακοινώθηκε από την Αρχιεπισκοπή Αθηνών. Ο αρχιεπίσκοπος είχε υποστεί ρωγμώδες κάταγμα το πρωί κατά την αναχώρησή του από την πόλη της Καλαμάτας.
Η επέμβαση διήρκεσε πενήντα λεπτά και όπως ανακοινώθηκε θα παραμείνει στην κλινική για ένα έως δύο εικοσιτετράωρα.
Λόγω της περιπέτειας της υγείας του Αρχιεπισκόπου, αναβάλλεται η επίσκεψή του στο Οικουμενικό Πατριαρχείο στην Κωνσταντινούπολη, ενώ δεν θα μπορέσει να χοροστατήσει στην επίσημη Δοξολογία για την επέτειο της ελληνικής επαναστάσεως του 1821 που τελείται αύριο στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αθηνών.
www.kathimerini.gr

Π. ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ:
Όταν η «Ελευθεροτυπία» (πάει να) μανιπουλάρει τον Ιερώνυμο!
Τρίτη, 18 Μαρτίου 2008 6:13 μμ
Διαβάζω ένα σχόλιο σήμερα στην «Ελευθεροτυπία», ένα σχόλιο με έντονη την έκφραση της πίκρας (με ξύδι αν πιούν θα τους περάσει), πίκρας που το κατασκεύασμά τους ο Ιερώνυμός τους, αποδείχτηκε ότι είχε τελικά πήλινα πόδια!
...Που στην χθεσινή Σύνοδο της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου τα πόδια αυτά έγιναν (με την πρώτη τρικλοποδιά) θρύψαλα, και ο ίδιος ο κάτοχος τους γκρεμοτσακίστηκε με πάταγο!
natapoume.pblogs.gr

Ατύχημα του Αρχιεπισκόπου στην Καλαμάτα
ΔΙΑΒΑΖΩ:
Μικροατύχημα είχε το πρωί της Δευτέρας ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμος ενώ αποχωρούσε από την Καλαμάτα όπου βρισκόταν σε επίσημη επίσκεψη μαζί με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια.
Ο αρχιεπίσκοπος υπέστη ρωγμώδες κάταγμα έσω σφυρού δεξιού άκρου ποδός, ενώ αυτή την ώρα υπόκειται σε χειρουργική επέμβαση σε νοσοκομείο της Αθήνας. Εξαιτίας του ατυχήματος, ο κ. Ιερώνυμος δεν θα μπορέσει να χοροστατήσει στην επίσημη Δοξολογία για την επέτειο της ελληνικής επανάστασης του 1821 που θα τελεστεί αύριο στον Καθεδρικό ναό Αθηνών.
www.kathimerini.gr

7 σχόλια:

P. MICHALOPOULOS είπε...

Giorgos Poulis
ΜΙΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΔΕΞΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΑΝ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΛΑ
(Πριν από 11 λεπτά)

Panagiotis Michalopoulos
ΝΑΙ.
"ΟΠΙΣΘΟΠΟΔΙΑΣΗ", ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΔΙΑΓΝΩΣΗ Ο ΔΟΚΤΟΡ ΖΙ ΒΕΓΓΟΣ...
(Πριν από 2 λεπτά)

http://www.facebook.com/panagiotis.michalopoulos1

P. MICHALOPOULOS είπε...

Διαβάσαμε πριν λίγη ώρα:

Αυτή την ώρα διακομίζεται από το Αγρίνιο σε νοσοκομείο της Αθήνας (στο ΚΑΤ) ο Αρχιεπίσκοπος κ. Ιερώνυμος.
Λίγο πριν της 9 απογειώθηκε Super puma από την Ελευσίνα για να παραλάβει τον τραυματισμένο Αρχιεπίσκοπο.
Σύμφωνα με πληροφορίες έχει υποστεί διπλό κάταγμα κνήμης και περόνης καθώς γλίστρησε στο βρεγμένο δρόμο την ώρα που έβγαινε από το αυτοκίνητό του μπροστά στον Άγιο Χριστόφορο.

P. MICHALOPOULOS είπε...

Το απόγευμα, είχαμε διαβάσει…

Στο Γ.Ν. Αγρινίου μεταφέρθηκε πριν από λίγη ώρα ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Αρχιεπίσκοπος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, καθώς τραυματίστηκε στο πόδι, έπειτα από πτώση έξω από την εκκλησία του Αγίου Χριστοφόρου.

Ο Αρχιεπίσκοπος παραπάτησε τη στιγμή της εισόδου του στην εκκλησία του Αγίου Χριστοφόρου, όπου επρόκειτο να τελεστεί πανηγυρική θεία λειτουργία για τον εορτασμό της μνήμης του πολιούχου της πόλης του Αγρινίου, σύμφωνα με το agriniopress.

Μάλλον εξαιτίας της βροχής που έπεφτε, το ατύχημα συνέβη μόλις ο Αρχιεπίσκοπος κατέβηκε από το αυτοκίνητό του για να μεταβεί στον ιερό ναό. Ο κ. Ιερώνυμος πιθανότατα έχει τραυματιστεί στο πόδι και η μεταφορά του στο νοσοκομείο έγινε για προληπτικούς λόγους. Εξαιτίας του ατυχήματος αλλά και της δυνατής βροχής μάλλον δεν θα γίνουν οι υπόλοιπες εκδηλώσεις εορτασμού του Αγίου Χριστοφόρου.

Η zougla.gr επικοινώνησε με το νοσοκομείο και μας ενημέρωσαν ότι σε λίγη ώρα ο μακαριότατος θα μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Αθήνας.

P. MICHALOPOULOS είπε...

ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΩΡΑ:

Σε χειρουργική επέμβαση αναμένεται να υποβληθεί ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, στο ΚΑΤ όπου νοσηλεύεται λόγω διπλού κατάγματος κνήμης.

Ο Αρχιεπίσκοπος τραυματίστηκε προσερχόμενος στον Ιερό Ναό Αγίου Χριστοφόρου στο Αγρίνιο προκειμένου να παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις. Λόγω της βροχόπτωσης ο ιεράρχης γλίστρησε στα σκαλοπάτια του ναού με αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα.

Ακολούθως μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ.

Ανώνυμος είπε...

Α ρε Μιχαλόπουλε με τα ωραία σου !!!
Μπορεί να μην συμφωνούμε με τα περισσότερα που γράφεις, αλλά εχεις χιούμορ !
Νασαι καλα !!

ΥΓ Στ΄αλήθεια έχεις πατήσει τα 60 ;

P. MICHALOPOULOS είπε...

Ευχαριστώ! Να είστε κι εσείς καλά, αγαπητέ ανώνυμε φίλε.
Χαίρετε! :D

ΥΓ
Γεννήθηκα 14/1/ 1945.

P. MICHALOPOULOS είπε...

ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΩΡΑ:

Ιατρικό ανακοινωθέν:

Ο μακαριώτατος αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος, χειρουργήθηκε σήμερα Τρίτη, 11 π.μ., για αποκατάσταση διπολικού κατάγματος κνήμης και περόνης αριστερά, με ενδομυελική ήλωση.
Η μετεγχειρητική κατάσταση κρίνεται αρίστη και η διάρκεια νοσηλείας του υπολογίζεται σε περίπου μία εβδομάδα.