Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

Κερατά, βασιλιά Καρνάβαλε! Την έφαγες την καημένη τη γυναίκα που τόσο πολύ πίστεψε σε σένα, και τόσο πολύ σε λάτρεψε!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi9gaYMXWBiY8hJxqoXgXolflWJW7SwJqUZ1Yyw2nEQr_VVamqDKRvurj1klvlnJvTEZj3IQKmrW1pQnTLPZXQvyT1X6vPyqhWmKf7zBnFrxwKOLYUJAyOfKAPYqu9F-YoY2LLMDGxiQlk/s512/KING.jpg

ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΩΡΑ:

 Πύλος: Τραγικός θάνατος γυναίκας στο καρναβάλι

- Η χαρά μετατράπηκε σε τραγωδία στο ματωβαμένο καρναβάλι - Ακυρώθηκαν όλες οι εκδηλώσεις
- Το τρακτέρ είχε μετατραπεί σε άρμα
- Έπεσε και χτύπησε θανάσιμα στο κεφάλι

Οι εκδηλώσεις του καρναβαλιού στην Πύλο είχαν δυστυχώς μια τραγική κατάληξη. Σύμφωνα με το μεσσηνιακό κανάλι BestTV, μία άτυχη γυναίκα επιστρέφοντας από την καρναβαλική παρέλαση με το τρακτέρ που είχε χρησιμοποιήσει ως άρμα, έπεσε από αυτό (από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία) και τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι.

Η άτυχη 52χρονη γυναίκα εξέπνευσε λίγο πριν τη μεταφορά της στο Νοσοκομείο Καλαμάτας. Σύμφωνα με πληροφορίες το θύμα είναι μια φωτογράφος ενεργό μέλος της τοπικής κοινωνίας.

Το γεγονός έχει σοκάρει την κοινωνία του νέου Δήμου Πύλου - Νέστορος με αποτέλεσμα να σταματήσουν οι εκδηλώσεις που ήταν προγραμματισμένες για σήμερα Καθαρά Δευτέρα, στην Πύλο και τη Γιάλοβα.

NewsIt.gr


ΣΧΕΤΙΚΟ:

Κυριακή, 6 Μαρτίου 2011
ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΠΥΛΟΥ 2011

ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΙ ΓΕΩΡΓΙΑ. ΘΑ ΣΕ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΣΑΝ ΕΝΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ "ΡΟΥΦΟΥΣΕ" ΤΗ ΖΩΗ.!!!!!!!!
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjV0mLftlY63F1Bdue_9p8VjgHhyFruiz17Lmx3kACDuq92vVIJqdeSa9eYZ6HoHEEWK4qmpOR1uS25eWNW13Jss07h3BWQG6hcvR3OWwyGmVct9zAXcVwf_OSaFxHf-HnZi3jTnUi5E0A/
Δυστυχώς οι σημερινές καρναβαλικές εκδηλώσεις σημαδεύτηκαν από ένα τραγικό γεγονός. Μετά το πέρας των εκδηλώσεων στην Πύλο ένα από τα άρματα που πήρε μέρος συνέχισε για Χανδρινού με αποτέλεσμα μια νέα γυναίκα να πέσει από το άρμα και να χάσει τη ζωή της ακαριαία.

Μετά από αυτό το δυσάρεστο γεγονός ακυρώνονται όλες οι αυριανές εκδηλώσεις στην Πύλο.
kpylos.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια: