Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Ε, ρε.. Τσουνάμι που μας έρχεται κ. Τζούμα μας!..


ΕΡΧΕΤΑΙ «ΤΣΟΥΝΑΜΙ»!
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου 2005

Όταν η Εκκλησία θυμάται την αποστολή Της, και υψώνει φωνή και φραγγέλιο, σταυρώνεται! Πρώτα, ένας σύγχρονος όχλος, μαίνεται..
..Άλλοτε, κατά του κ. Αμβρόσιου (περίπτωση Σάκη), άλλοτε κατά του Αρχιεπισκόπου (καρναβάλια, Σάντα Κλάους, κλπ), και πρόσφατα κατά του χριστιανού που εναντιώθηκε στις «παραδοσιακές» αισχρολογίες γηραιάς τραγουδίστριας, ΔΟΜΝΑΣ ΣΑΜΙΟΥ..
Ο κ. Τζούμας μάλιστα, πρώην επικοινωνιολόγος του Αρχιεπίσκοπου, έσπευσε να αποκηρύξει τον χριστιανό που λέγαμε, στολίζοντάς τον* με βαρύτατους χαρακτηρισμούς. (Smart channel - Πέμπτη, 13 Ιανουαρίου 2005 – βραδινή εκπομπή «¾ Ενημέρωση» του κ. Άγγελου Καφκά).

«Βασικά», Εκκλησία Βαραββά λοιπόν; Και όχι Χριστού;

Ε, ρε.. Τσουνάμι που μας έρχεται κ. Τζούμα μας!..

Μετά τιμής, 
Παναγιώτης Μιχαλόπουλος

* Στολίζοντας τον ως εξής: «Καρεκλοκένταυρος της Αρχιεπισκοπής!», «Βλακεία ανθρώπου που λειτούργησε εν θερμώ!», «Θέλει να κάνει τον εισαγγελέα των ψυχών μας!», «Έκανε χρήση της επιστολής συμπαράστασης του Αρχιεπισκόπου προς το πρόσωπο του, για να αυτοπροβληθεί!». Τάχθηκε δε, και υπέρ του κ. Λαζόπουλου (που είπε ότι «θα του κάνει τα τρία δύο» ο Αρχιεπίσκοπος), τον οποίον κ. Λαζόπουλο, οι.. υποκριτές δεσποτάδες, λέει τώρα ο κ. Τζούμας, δεν τον άφησαν να παίξει τις αισχρολογίες του σε προαύλιο ναού το περασμένο καλοκαίρι!..
Τάχθηκε και υπέρ της κυρίας Δόμνας, την οποία ο Μακαριότατος (κατ’ αυτόν) την παραδέχεται, όπως άλλωστε παραδέχεται και της αισχρολογίας την Παράδοση (λέει πάλι στην ίδια συνέντευξη, ο κ.Τζούμας)..

Αλλά, τι έλεγε η επιστολή του Αρχιεπισκόπου, που προκάλεσε την νέα πολεμική κατά της Εκκλησίας, η οποία Εκκλησία, κάνοντας στροφή 180ο (με τη στάση του κ. Τζούμα), αρνήθηκε τον ίδιο της τον εαυτό, αλλά και τους πιστούς προς αυτήν ανθρώπους;

Την αντιγράφω από ΤΑ ΝΕΑ της 22/11/2004:

«Αξιότιμε κύριε Ακρίδα (..), Έχετε απόλυτο δίκαιο. Η χυδαιότητα ξεχειλίζει και χωρίς καμία αιδώ παρουσιάζεται στην ελληνική κοινωνία. Όλα αυτά είναι νόσος του πνεύματος, σκότος, μωρία και αφροσύνη, είναι πώρωση συνειδήσεως. Αλλά σ’ αυτά τα ανερυθριάστως πραττόμενα δεν πρέπει να μείνουμε αδρανείς. Οφείλουμε να αντιδράσουμε. Καλόν είναι την αναφορά σας αυτή να την αποστείλετε στο εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης και στα Μ.Μ.Ε. Θα πρέπει να καταλάβουν όσοι θέλουν να μολύνουν την πατρίδα μας με τέτοιου είδους χυδαιότητες, ανηθικότητες, βωμολοχίες και ανομίες ότι θα βρουν μπροστά τους, τους υγειώς σκεπτόμενους συνανθρώπους μας. Η Ελλάδα πρέπει να ζήσει και πρέπει να προσφέρει στην οικουμένη αληθινό πολιτισμό ήθους και ανθρωπιάς, αξιοπρέπειας, αξιών υψηλών..»

Παναγιώτης Μιχαλόπουλος
- Τεχνολόγος Μηχανολογίας,
Αναγνώστης – Κατηχητής Αποστολικής Διακονίας

http://forums.pathfinder.gr/Religion_Beliefs/Christianity/thread.html?thread=86584&id=87147




ΣΧΕΤΙΚΟ: 

Τρίτη, 8 Μαρτίου 2011


Σ.Τζούμας: Από επικοινωνιολόγος του μακαριστού σε συζητήσεις του ..μπιπ

Δεν υπάρχουν σχόλια: