Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Ο επιβλέπων επί την Γην και ποιών αυτήν τρέμειν, ο απτόμενος των ορέων και καπνίζονται, επισκέφτηκε τώρα, και, την Ιαπωνία! Πιστός όμως όπως πάντα στο λόγο του, δεν αφάνισε ξανά από τότε με Κατακλυσμό όλη τη Γη.

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

..... και δια τας αμαρτίας των (μη Χριστιανών) Ιαπώνων βέβαια.

ΙΚ

P. MICHALOPOULOS είπε...

Μπορείτε να γίνετε πιο σαφής;

P. MICHALOPOULOS είπε...

Τα ξημερώματα εξερράγη δεύτερος αντιδραστήρας στο πυρηνικό εργοστάσιο Φουκουσίμα-Νταϊτσι

Σε κίνδυνο και τρίτος πυρηνικός αντιδραστήρας

Φόβοι για 10.000 νεκρούς από σεισμό και τσουνάμι

http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=2&artid=4622487&ml=1

P. MICHALOPOULOS είπε...

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΣΤΟ NEWSIT - "ΑΝΗΣΥΧΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΟ ΝΕΡΟ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ"

"'Oπως αναμέναμε έγινε και δεύτερη έκρηξη σε διαφορετικό πυρηνικό αντιδραστήρα του ίδιου συγκροτήματος, τον λεγόμενο αντιδραστήρα 3", δήλωσε στο Νewsit, ο πυρηνικός φυσικός και πρώην διευθυντής ερευνών στον Δημόκριτο, Ανδρέας Θεοφίλου.

Kαι συνεχίζει: "Οι επιστήμονες αυτή τη στιγμή προσπαθούν με διάφορους τρόπους να κάνουν ψύξη της καρδιάς του αντιδραστήρα αλλά η κατάσταση είναι δύσκολη. Οι θερμοκρασίες που αναπτύσσονται ειναι τόσο μεγάλες που μόνο λίγα δευτερόλεπτα εάν σταματήσει η ψύξη του αντιδραστήρα αρχίζει η τήξη και τότε εκλυονται ραδιενεργά ισότοπα. Μέσα στο χώρο του αντιδραστήρα μαζεύονται υδρογονο και οξυγόνο και αυτό είναι εκρηκτικό μίγμα. Όσο περισσότερες είναι οι ποσότητες των αερίων τοσο μεγαλύτερη είναι η έκρηξη.

Σε κάθε περίπτωση δεν θα έχουμε τις επιπτώσεις του Τσερνομπίλ εάν η ραδιενέργεια δεν φύγει σε μεγάλο ύψος.

Με τη στεριά μπορεί να μην έχουμε πρόβλημα όμως έχουμε με τη θάλασσα.

Αυτό που είναι ανησυχητικό είναι ότι για να πετύχουν ψύξη στους αντιδραστήρες χρησιμοποιουν θαλασσινό νερό το οποίο στη συνέχεια αφού έχει γίνει ραδιενεργό επιστρέφει στη θάλασσα, άρα καταλαβαίνουμε πως αυτό είναι θα δημιουργήσει τεράστια οικολογική καταστροφή".

P. MICHALOPOULOS είπε...

Αντιγράφω σχόλιο:

ΘΕΕ ΜΟΥ.......Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ........

(Σήμερα 13:13 από χρήστη Χωρίς Όνομα)
http://www.freegossip.gr/News.php?ID=51628

Ανώνυμος είπε...

Το σαφέστερον:

'Ο,τι θεομηνία γίνεται στη χώρα μας, συνήθως οφείλεται στην οργή του Θεού για τις αμαρτίες μας.

Στην Ιαπωνία ήταν οργή του Θεού (που δεν γνωρίζουν), για τις αμαρτίες τους (που δεν γνωρίζουν), γιατί στην πλειοψηφία τους είναι ειδωλολάτρες ανιμιστές και φαλλολάτρες;

ΙΚ

P. MICHALOPOULOS είπε...

Στις πόλεις Σόδομα και Γόμορρα, τι ήταν;

Ανώνυμος είπε...

Η διαφορά είναι, ότι οι Σοδομίτες γνώριζαν ότι αυτό που έκαναν ήταν άσχημο και ανήθικο, ενώ οι Ιάπωνες δεν γνωρίζουν ότι η ειδωλολατρεία τους είναι κάτι άσχημο ή ανήθικο, γι' αυτό και δείχνουν τέτοια ηρεμία σ' ότι κακό τους συμβαίνει, αντίθετα με εμάς, που (υποτίθεται) γνωρίζουμε την ορθή πίστη!

ΙΚ

P. MICHALOPOULOS είπε...

Μάλιστα! Είναι αυτό που λέμε: «πωρωμένη συνείδηση».

Η, το χειρότερο (σχετικά με τους Ιάπωνες), μιλάμε για μια ανύπαρκτη πια (πρώην έμφυτη) φωνή του Θεού... Από αυτήν δηλαδή που υπήρχε μέσα σε κάθε άνθρωπο, πριν αυτός αποκτηνωθεί τελείως...

Οπότε, έτσι που μας τα λέτε, τα πράγματα είναι ακόμα πιο τραγικά!

Η οργή του Θεού, λοιπόν, ΕΚΕΙ, δεν ήρθε για να συνετίσει, δεν ήρθε για να ξυπνήσει τις συνειδήσεις τους, αφού ποτέ δεν είχαν τη γνώση του Θεού οι άνθρωποι αυτοί, άλλα ήρθε (η οργή του Θεού) για να τους εξαλείψει... Απαντώντας, έτσι, τόσο σκληρά άλλα και δίκαια σε μια τέτοια πρόκληση τους, στην ολοκληρωτική τους αυτή αποκτήνωση, αυτήν που βιώνουν παρά τον τόσο αναπτυγμένο τεχνολογικό τους πολιτισμό.

Άραγε, θα ολοκληρωθεί το σχέδιο το εξολοθρευτικό, ή θα βρεθεί και κάποιος Λοτ, εκεί, για να σωθεί; Διότι νομίζω ότι κάποιοι χριστιανοί υπάρχουν κι εκεί, στη χώρα του ανατέλλοντος Ήλιου.

Μήπως όμως άναψε ο Θεός αυτή τη φωτιά, εκεί, τόσο μεγάλη για να την δούμε κι εμείς; Για να μας προειδοποιήσει ώστε να ξυπνήσουμε - εμείς τουλάχιστον - από τον λήθαργο της αμαρτίας στον οποίον έχουμε πέσει (αν μας θεώρει ικανούς να μετανοήσουμε);

Διαφορετικά, δεν αποκλείεται να χρησιμοποίησε ο Θεός – με το πλήγμα αυτό - να χρησιμοποίησε τον λαό αυτόν σαν... προσάναμμα για να μας κάψει όλους!
Με δεδομένο δηλαδή ότι κι εμείς (όλος ο υπόλοιπος κόσμος), δεν είμαστε λιγότερο αμαρτωλοί από τους Ιάπωνες...

Είδατε τι γίνεται! Η Γη καταποντίστηκε, η θάλασσα βγήκε έξω και σάρωσε τα πάντα, ένα νησί μετατοπίστηκε, ο άξονας της Γης άλλαξε κλίση, ηφαίστεια ενεργοποιούνται, μια ολόκληρη πόλη κοντά στο επίκεντρο του σεισμού εξαφανίστηκε, πυρηνικοί αντιδραστήρες σκάνε ο ένας μετά τον άλλον, η θάλασσα μολύνεται από τα ραδιενεργά απόβλητα ψύξης των μονάδων αυτών - μετά το ατύχημα - κλπ, κλπ, κλπ!..

P. MICHALOPOULOS είπε...

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ κ. Ι. ΚΑΡΔΑΣΗ:

http://xairete.blogspot.com/2011/03/blog-post_4098.html

P. MICHALOPOULOS είπε...

Λέτε (μια άλλη υπόθεση κάνω), λέτε να βρεθεί και κάποιος Ιωνάς (με αυτήν την ευκαιρία) και να πάει εκεί στην Ιαπωνία για να τους διδάξει την αληθινή πίστη;

Δεν το πιστεύω, αν σκεφτούμε μάλιστα ότι έβγαλε και ο μέγας Βαρθολομαίος σήμερα μια ανακοίνωση περιβαλλοντικού χαρακτήρα (αναφέρθηκε στην χρήση της πυρηνικής ενέργειας) με αφορμή την τραγωδία στην Ιαπωνία...

Και με κροκοδείλια - διπλωματικά - δάκρυα στα μάτια, μας είπε ότι όλος ο κόσμος προσεύχεται για τη σωτηρία της ψυχής των φονευθέντων (από τον σεισμό και το τσουνάμι) ιαπώνων!..