Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Panagiotis Michalopoulos: "ΓΡΑΨΤΕ ΜΕ ΣΤΗΝ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ", ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!"

ΚΟΙΝΩΝΙΑ Πολιτική Παράταξη

Επειδή πολλοί μας ρωτάτε, η άποψη της ΚΟΙΝΩΝΙΑ για το θέμα της Κάρτας του Πολίτη είναι η ακόλουθη:
Η Παράταξή μας δεν κυνηγάει κάρτες και φαντάσματα.
Κυνηγάει όλους αυτούς που παίζουν και τρομοκρατούν το λαό, εξαθλιώνουν την καθημερινότητά του και στηρίζουν την κυριαρχία τους και την επιβολή τους πάνω στον τρόμο.

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiZpFNSbois79lrVsmAdzKbDOo9g0hyvT6C6J41qw_IbrfOwuXabxqeYt5DY-dzTHeAKefqGE7V2pgAFDilYkaoLv0EDHaF-wFfLfDDHJzVHyDdL7AK_OWhZqEAhkWrVkGO5Plruyox9vbd/ 

Silas Papadopoulos
Πολυ ομορφα αυτα που λετε,δωστε ομως μια σαφη απαντηση επανω στο θεμα της καρτας... Διοτι πολλοι απο εμας ψαχνουμε καποια παραταξη που να μας καλυπτει σε ολα.. Την ιδαιολογια, τους στοχους, αλλα και τις κινησεις που εχετε στο νου να πραξετε (...οταν-εαν-και εφ οσων..) τις γνωριζουμε.
Αλλα δωστε μας παρακαλω μια σαφη απαντηση... Να στε παντα καλα
Π. Σιλας.

Σταύρος Χς
Πολύ σωστά εκφράστηκε ο π Σίλας. Χρειάζεται μια σαφής τοποθέτηση. Διπλωματικές και αόριστες δηλώσεις δεν βοηθάνε το λαό. Και από τη στιγμή που η κάρτα του πολίτη είναι ένα συγκεκριμένο θέμα που προβληματίζει τους πιστούς, κάθε πολιτική ή μη... παράταξη που θέλει να έχει λόγο και δράση στα κοινά, οφείλει να δώσει φως και να εκφέρει τις αντιλήψεις και θέσεις της επί αυτού. Και ειδικά για ένα τόσο "φλέγων" θέμα όπως είναι αυτό όπου πιστεύεται ότι είναι και ο πρόδρομος του σφραγίσματος όπου αναφέρεται στην αποκάλυψη του Ιωάννη. Ναι ή όχι στην κάρτα αυτή; Και παρακαλώ εξηγήστε.
Ευχαριστώ

George Tzimas
Η κάρτα του πολίτη και κάθε κάρτα είναι δημιούργημα ανθρώπων. Η κάρτα από μόνη της ούτε να καταγράψει μπορεί ούτε να νομοθετήσει. Το αν σήμερα αυτή η κάρτα είναι ακίνδυνη και αύριο επικίνδυνη πάλι από αυτούς που την εμπνευστήκανε και από αυτούς που θα την χειριστούν εξαρτάται. Αρα κατά την γνώμη μου το πρόβλημα δεν είναι η κάρτα αλλά αυτοί που την δημιούργησαν. Αυτούς πρέπει να σταματήσουμε. Αυτοί όχι μόνον εκδίδουν κάρτες αλλά αποχριστιανίζουν χρόνια τώρα τον τόπο μας αποξηλώνοντας όλα μας τα εθνικά χαρακτηριστικά, χτυπούν την γλώσσα μας, την παιδεία μας, την οικογένεια, την παράδοση. Αυτούς τους πολιτικούς και τα όργανά τους πρέπει να πολεμήσουμε, αυτούς τους υπαλλήλους του αντιχρίστου. Αυτους όλους που έχουν το χάραγμα στο μέτωπο της ψυχής τους. Αυτοί οι αμετανόητοι ακόλουθοι των σύγχρονων φαρισαίων θέλουν ανελέητο πόλεμο και νομίζω ότι μόνον η KOIΝΩΝΙΑ μπορεί να τον διεξάγει με την βοήθεια κλήρου και λαού.

Silas Papadopoulos
Πολυ ωραια george, αλλα για εμας τους χριστιανους ειναι μεγαλο θεμα η καρτα.... η αποκαλυψη αναφερει οτι οχι μονο οποιος παρει το χαραγμα ..αλλα και αυτος που θα παρει τον αριθμο του θηριου 666 ( που αναγραφετε στην καρτα) θα χαθει....

Σταύρος Χς
Λογικό είναι αδελφέ πως κάποιοι θα βρίσκονται πίσω από την κάρτα αυτή έχοντας υπόψη να υλοποιήσουν κάποια από τα σχέδια τους. Υποχθόνια ή μη. Η κάρτα σαν υλικό (πλαστικό) είναι τελείως άκακη. Το τσιπ όμως όπου είναι ενσωματωμένο όπως και η ...κωδικοποίηση των στοιχείων που θα περιέχει με το προφητικό 666 σαν βάση καταγραφής των δεν σας προβληματίζει; Δεν σημαίνουν τίποτα για την παράταξη σας τα σημεία αυτά των καιρών; Η μήπως νομιζεται πως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας και πως όλα αυτά (όπως και όσοι φωνάζουν) έχουν σκοπό την περαιτέρω σύγχυση του λαού; Και ξανά ερωτώ ευθέως όπως και με την ίδια ευθύτητα αναμένω και την απάντηση από κάποιο επίσημο μέλος της παράταξης. Να παραλάβει ο Έλληνας Ορθόδοξος; 

Panagiotis Michalopoulos 

Δημήτρης Βλάχος
Η πίστη μας άντεξε σε τόσους διωγμούς, που δεν νομίζω να κινδυνεύει από κάρτες και τσιπάκια. Αν παραλάβω την κάρτα δεν σημαίνει ότι θα αγαπώ λιγότερο τον Χριστό μας, ούτε ότι θα σταματήσω να προσπαθώ να ζω σύμφωνα με αύτά πού Εκείνος δίδαξε.... Αν ζω τίμια και σύμφωνα με τον λόγο του Χριστού δεν με νοιάζει αν το γράψουν σε κάρτα ή σε συμβόλαιο. Κάποιοι που παραβαίνουν τον λόγο Του ή και καλύπτονται πίσω από αυτόν, αυτοί ίσως φοβούνται..Η πίστη βρίσκεται ελεύθερη μέσα στη ψυχή του καθενός. Δεν φυλακίζεται ούτε σε κάρτες ούτε σε τσιπάκια...

Panagiotis Michalopoulos
Όχι στην φάτσα - κάρτα!

Σταύρος Χς
Εσείς κ Δημήτρη να την δεχθείτε τότε. Αφού όμως δεν σας κάνουν καμία αισθηση τα περί σφραγίσματος της αποκάλυψης θα σας συμβούλευα να δείτε αυτό το βίντεο όπου μπορείτε να διαβάσετε μια αυθεντική επιστολή του πατήρ Παισίου όπου μεταξύ άλλων... μιλάει για την κάρτα αυτή και τα σημεία των καιρών. Λάβετε υπόψη πως η επιστολή αυτή γράφτηκε το 1987!!!
http://www.youtube.com/watch?v=14ggrwiCpXs

Σταύρος Χς
Συνεχίζω όμως να περιμένω μια ΕΠΙΣΗΜΗ απάντηση από τους δημιουργούς της σελίδας αυτής άρα και ιδρυτικά μέλη της παρατάξεως "κοινωνία" για το αν πρέπει ή όχι ο κόσμος να παραλάβει τη συγκεκριμένη κάρτα.

George Tzimas
Kαλημέρα σε όλους! π.Σίλα την ευχή σας! Ας δούμε και μια άποψη από έναν Θεολόγο για το θέμα. http://dosambr.wordpress.com/2010/12/28/%CE%B5%CE%BC%CE%B5%CE%AF%CF%82-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%87%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%8C-%CE%AE-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B1%CE%BD%CF%84/

Σταύρος Χς
Ευχαριστώ για τον κόπο που κάνατε κ Τζίμα και αναρτήσατε το συγκεκριμένο κείμενο. Τα όσα αναφέρει όμως έχω την εντύπωση πως δεν είναι τίποτε άλλο παρά οι απόψεις κάποιου πρωτοπρεσβύτερου όπου είναι απόλυτα σεβαστές. Αυτό δεν τις κάνει όμως ...και απαραίτητα ορθές έτσι δεν είναι; Εκτός βέβαια και αν έχει το χάρισμα της προοράσεως με τη βοήθεια Της Θείας Χάρης. Δεν ζήτησα όμως ούτε εγώ ούτε και ο π Σίλας άλλων τις απόψεις και θέσεις. Ούτε καν τη δική σας !!! Μπορείτε σας παρακαλώ να πείτε στους ιδρυτές της σελίδας αυτής να απαντήσουν ΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ; Και για να κάνω πιο εύκολη την απάντηση τους... Οι ίδιοι θα παραλάβουν την κάρτα αυτή; ΝΑΙ Ή ΟΧΙ;;;;;;;

George Tzimas
Συγνώμη κ. Σταύρο που έτσι απρόσκλητος είπα την προσωπική μου άποψη για το επίκαιρο αυτό θέμα. Ωστόσο νομίζω ότι για να αποδειχτεί αν μια άποψη είναι σωστή ή όχι θα πρέπει να αποδειχτεί με λογικά και Θεολογικά επιχειρήματα και όχι με κριτήρια να έχει κάποιος απαραίτητα χαρίσματα .O π. Βασίλειος του οποίου ανάρτησα κείμενο δεν είναι απλά ένας πρωτοπρεσβύτερος αλλά είναι και εκπαιδευτικός αφού ήταν και Διευθυντής σε εκκλησιαστικό λύκειο επί σειρά ετών. Πιστεύω ότι σύντομα η παράταξη θα απαντήσει το ερώτημά σας.

Σταύρος Χς
Για τέτοια ζητήματα κ Τζίμα τα Θεία χαρίσματα είναι άκρως απαραίτητα μιας και ορθολογιστικά δεν μπορούν να ερμηνευτούν. Άρα να με συγχωρέσετε για την άρνηση μου να τα δεχτώ. Ζητώ συγνώμη επίσης που είμαι τόσο πιέστικός αλλά το μόνο που ζητή...σαμε εξαρχής ήτανε μια σαφής απάντηση (από κάποιο αρμόδιο άτομο) στο κατά πόσον πρέπει να παραλάβει ο Έλληνας πολίτης την κάρτα αυτή. Η αρχική τοποθέτηση όμως της παράταξης περί "φαντασμάτων" καθιστά όσους φωνάζουν εναντίον της "πλανεμένους". Και επειδή όμως τα "φαντάσματα" αυτά για μας είναι πολύ υπαρκτά καλό θα ήταν να δώσουν μια σαφή απάντηση για το πιο πάνω ερώτημα. Οφείλουν και είναι υποχρεωμένοι να μας απαντήσουν. ΝΑΙ Ή ΟΧΙ στην κάρτα του πολίτη;

Silas Papadopoulos
Χαιρεται εν Κυριω αδελφοι, μπαινω κατ ευθειαν στο θεμα..οσο αναφορα το σχολιο..' Αν παραλάβω την κάρτα δεν σημαίνει ότι θα αγαπώ λιγότερο τον Χριστό μας, ούτε ότι θα σταματήσω να προσπαθώ να ζω σύμφωνα με αύτά πού Εκείνος δίδαξε....' του κ ...Δημητρη η απαντηση ειναι ...μα εαν παρεις την καρτα ΔΕΝ ζεις συμφωνα με αυτα που εκεινος διδαξε,και συμφωνα με τις παρακαταθηκες που αφησε μεσω των μαθητων και αποστολων αλλα μας προειδοποιει ΞΕΚΑΘΑΡΑ στην αποκαλυψη ο αγ ιωαννης ο θεολογος για την διαβολοκαρτα.. Οσο αναφορα το κειμενο που εκανε τον κοπο ο κ George να ανεβασει,κατ αρχας τον ευχαριιστω για τον κοπο του ΟΜΩΣ το οτι ενας ιερεας ειναι υπερ της διαβολοκαρτας δεν μου λεει κατι,ξαναλεω μας τα λεει ολα χαρτι κ καλαμαρι ο ευαγγελιστης Ιωαννης.. Αλλα ακομα και αλλοι αγιοι μιλανε για τους ιερεις των εσχατων χρονων...οτι θα ειναι αυτοι που θα οδηγησουν κοσμο στον ολεθρο και την καταστροφη. Ο καλος θεος ας μας φωτηζει ολους και ας μας καθοδηγησει στον δρομο τον σωστο..
ΟΜΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΠΗΡΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ...περιμενουμε συντομα (ελπιζω) .

Panagiotis Michalopoulos 
Τελικά, φαίνεται, ότι δεν φοβόμαστε το φακέλωμα!
Το ηλεκτρονικό φακέλωμα μας πειράζει, όχι το χειρόγραφο.
Αν είμαστε τίμιοι με τον εαυτό μας θα πρέπει να ζητάμε κατάργηση κάθε φακελώματος και κάθε ταυτότητας, ακόμη και αυτής που έχουμε σήμερα... και κάθε διαβατηρίου και κάθε ληξιαρχικής πράξης, διπλώματος, κλ.π. κλ.π.
Εκείνο που μας πειράζει δεν είναι το φακέλωμα, αλλά η ταχύτητα του φακελώματος, γιατί η βραδύτητα στο φακέλωμα είναι σύμμαχος στις όποιες ανομοίες μας.
Ας διεκδικήσουμε λοιπόν την κατάργηση κάθε φακελώματος και ας πάρουμε τα βουνά, παρέα με το Νάκο στη Βερδίκουσα, χωρίς χαρτιά, κινητά και λοιπά όργανα του εξαπωδό, ζώντες στην προπτωτική κατάσταση του Αδάμ.
Αυτό επιτάσσει η τιμιότητα και όχι "εις υγείαν του κορόϊδου"!
ΙΚ

Panagiotis Michalopoulos 
Όχι στην φάτσα - κάρτα!

Ενώνουμε κι εμείς τη φωνή μας, μαζί με τους παπάδες μας, εναντία στην Κάρτα του Πολίτη.

Και τούτο διότι θα φακελώνονται παπάδες και δεσποτάδες με κουσούρια, και έτσι θα είναι εύκολη μετά η κάθαρση στην Εκκλησία… Κάτι ...το οποίο δεν το θέλουμε εμείς το χριστεπώνυμο πλήρωμα… Δεν το θέλουμε, διότι την συνηθίσαμε πια αυτήν την βρωμερή κατάσταση… Εμείς, ένα ποίμνιο γουρουνιών πια, και όχι λογικών προβάτων!..

Αυτή μας η αντίδραση λοιπόν, κατά της Κάρτας, είναι σύμφωνη και με την πρόσφατη απόφαση της Ιεράς Συνόδου της αγίας μας Εκκλησίας (της τοπικής, της και Ελλάδος επονομαζόμενης), σύμφωνα με την οποίαν η ομοφυλοφιλία των δεσποτάδων είναι προσωπικό τους δεδομένο, και ως τέτοιο ιερό δικαίωμα πρέπει να προστατεύεται!

Όχι λοιπόν στην Κάρτα, που μπορεί και να μην έχει κανένα 666, αλλά απειλεί την ομοφυλοφιλική δραστηριότητα όσων παπάδων μας τον έχουν ήδη βαθειά μέσα τους (σε εκείνη την «τρύπα» τους που θα έλεγε και ο Πειραιώς Σεραφείμ, με την γλαφυρή του γλώσσα) εκείνον τον δαίμονα με τον κωδικό αριθμό. 666.

Σταύρος Χς
Τι να πει κανείς; Είναι και αυτός ένας τρόπος αποφυγής και παραπλάνησης της κοινής γνώμης. Δεν πειράζει όμως... Εγώ τουλάχιστον έχω πειστεί για τις προθέσεις των οπαδών της παρατάξεως σας και αποχωρώ από τη συζήτηση μιας και άλλαξε ύφος. Ο Θεός μαζί σας.

Panagiotis Michalopoulos
χα-χα!

Silas Papadopoulos
Eχει απολυτο δικιο Σταυρο μου, αποχωρω και εγω απο τη συζητηση, αλλα και απο την ΄ΚΟΙΝΩΝΙΑ΄.. Ο θεος ας φωτησει και τους μεν και τους δε

Panagiotis Michalopoulos 
ΓΡΑΨΤΕ ΜΕ ΣΤΗΝ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ", ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!

George Tzimas
...Και, βεβαίως, αν κάποτε οι κυβερνήτες μας συσχετίσουν την παράδοση των κρατικών εγγράφων με την αποδοχή και την προσκύνηση του Διαβόλου, τότε -όπως έγραψε και ο μακαριστός π. Επιφάνιος- «όχι μόνο δεν θα λάβωμε τα "διαβολό¬χαρτα" αλλ' ο...ύτε καν θα τα εγγίσωμεν»... Πως γνωρίζουμε ποίο θα είναι το όνομα του αντίχριστου για να το συνδυάσουμε με την κάρτα του πολίτη όταν έρθει ο αντίχριστος αφού το 666 δεν είναι ο αριθμός ο οποίος ταιριάζει με τα αρχικά που αναφέρει ο ευαγγελιστής Ιωάννης. Ούτε βλέπω εγώ προσωπικά κανένα χάραγμα πουθενά στην κάρτα του πολίτη.

http://www.facebook.com/pages/Politike-Parataxe-KOINONIA/118442171500386

http://www.facebook.com/pages/Politike-Parataxe-KOINONIA/118442171500386#!/koinwnia/posts/145829818811653?notif_t=feed_comment_reply



ΣΧΕΤΙΚΟ:

Παρασκευή, 11 Φεβρουαρίου 2011


ΚΟΙΝΩΝΙΑ Πολιτική Παράταξη - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: