Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Λούκας Γιώρκας (τραγουδιστής): "Προσπαθώ να είμαι κοντα στο Θεο" [Πάει κάθε εβδομάδα στην Πάτρα, στον πνευματικό του, αλλά σπούδασε βιολογία και δεν πιστεύει στον Βιβλικό Παράδεισο]

- Καβάλα πάω στην εκκλησιά, καβάλα προσκυνάω! Έτσι θα πάω και στον Πατριάρχη να με ευλογήσει για την Γιουροβίζον!
[Λούκας Γιόρκας και Ειρήνη Παπαδοπούλου 
(όπως θα λέγαμε: «Αδάμ και Εύα»)]
http://www.freegossip.gr/News.php?ID=48503

1 σχόλιο:

P. MICHALOPOULOS είπε...

ΔΙΑΒΑΖΩ:
Γ. Λούκας: "Είμαι ερωτευμένος και πολύ χαρούμενος!"

Ο Γιώρκας Λούκας, που από τα 7 του χρόνια, ξεκίνησε να ασχολείται με τη μουσική μαθαίνοντας κλασική κιθάρα, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό "Down Town", μίλησε για την πορεία του στο X-factor και τον τρόπο που αντιμετώπισε την έκρηξη δημοσιότητας.

"Ποτέ δεν περίμενα ότι από την οντισιόν στο X-factor θα βρισκόμουν στο κατώφλι της Eurovision. Αισθάνομαι πολύ τυχερός, αλλά θεωρώ πως την τύχη μας την φτιάχνουμε μόνοι μας. Όταν ένας άνθρωπος κοπιάζει για κάτι, ανταμείβεται!
Η δημοσιότητα που βίωσα ήταν πολύ απότομη κι ίσως με τρομάζει ακόμα και σήμερα.
Είναι πολύ ευχάριστο να σου δείχνει ο κόσμος την αγάπη του, αλλά με έναν τρόπο, σε ''εγκλωβίζει'' κιόλας", είπε ο Λούκας χαρακτηριστικά.

Σχετικά με το τραγούδι του "Watch my dance" και την υποψηφιότητά του είπε:

"Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, αυτό το τραγούδι έχει μια πρωτοτυπία που μου αρέσει πολύ. Δεν ήθελα να τραγουδήσω κάτι που θα ήταν ''μιας χρήσης''. Το Watch my dance, είναι ένα τραγούδι με κοινωνικό στίχο."

Τέλος, όσον αφορά στα προσωπικά του ζητήματα, ο Λούκας άποκάλυψε:

"Μου αρέσει να είμαι με μία γυναίκα και να μοιράζομαι πράγματα. Είμαι ερωτευμένος και πολύ χαρούμενος, αυτή τη στιγμή. Βιώνω υπέροχα τον έρωτα, ο οποίος για 'μένα είναι πηγή έμπνευσης."

Από το ''Down Town'' που κυκλοφορεί!