Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Όχι στην φάτσα - κάρτα!

Κόψε φάτσες, και βγάλε συμπέρασμα…

Όχι στην φάτσα - κάρτα!

Ενώνουμε κι εμείς τη φωνή μας, μαζί με τους παπάδες μας, εναντία στην Κάρτα του Πολίτη. 

Και τούτο διότι θα φακελώνονται παπάδες και δεσποτάδες με κουσούρια, και έτσι θα είναι εύκολη μετά η κάθαρση στην Εκκλησία… Κάτι το οποίο δεν το θέλουμε εμείς το χριστεπώνυμο πλήρωμα… Δεν το θέλουμε, διότι την συνηθίσαμε πια αυτήν την βρωμερή κατάσταση… Εμείς, ένα ποίμνιο γουρουνιών πια, και όχι λογικών προβάτων!..

Αυτή μας η αντίδραση λοιπόν, κατά της Κάρτας, είναι σύμφωνη και με την πρόσφατη απόφαση της Ιεράς Συνόδου της αγίας μας Εκκλησίας (της τοπικής, της και Ελλάδος επονομαζόμενης), σύμφωνα με την οποίαν η ομοφυλοφιλία των δεσποτάδων είναι προσωπικό τους δεδομένο, και ως τέτοιο ιερό δικαίωμα πρέπει να προστατεύεται! 

Όχι λοιπόν στην Κάρτα, που μπορεί και να μην έχει κανένα 666, αλλά απειλεί την ομοφυλοφιλική δραστηριότητα όσων παπάδων μας τον έχουν ήδη βαθειά μέσα τους (σε εκείνη την «τρύπα» τους που θα έλεγε και ο Πειραιώς Σεραφείμ, με την γλαφυρή του γλώσσα) εκείνον τον δαίμονα με τον κωδικό αριθμό. 666.
Ήταν και ο «Proktor» εκεί;

4 σχόλια:

P. MICHALOPOULOS είπε...

ΔΙΑΒΑΖΩ:

Δημήτρης Βλάχος:
Η πίστη μας άντεξε σε τόσους διωγμούς, που δεν νομίζω να κινδυνεύει από κάρτες και τσιπάκια. Αν παραλάβω την κάρτα δεν σημαίνει ότι θα αγαπώ λιγότερο τον Χριστό μας, ούτε ότι θα σταματήσω να προσπαθώ να ζω σύμφωνα με αύτά πού Εκείνος δίδαξε.... Αν ζω τίμια και σύμφωνα με τον λόγο του Χριστού δεν με νοιάζει αν το γράψουν σε κάρτα ή σε συμβόλαιο. Κάποιοι που παραβαίνουν τον λόγο Του ή και καλύπτονται πίσω από αυτόν, αυτοί ίσως φοβούνται..Η πίστη βρίσκεται ελεύθερη μέσα στη ψυχή του καθενός. Δεν φυλακίζεται ούτε σε κάρτες ούτε σε τσιπάκια...

http://www.facebook.com/group.php?gid=38930724312#!/profile.php?id=100000977998431&sk=wall

Ανώνυμος είπε...

Τελικά, φαίνεται, ότι δεν φοβόμαστε το φακέλωμα!

Το ηλεκτρονικό φακέλωμα μας πειράζει, όχι το χειρόγραφο.

Αν είμαστε τίμιοι με τον εαυτό μας θα πρέπει να ζητάμε κατάργηση κάθε φακελώματος και κάθε ταυτότητας, ακόμη και αυτής που έχουμε σήμερα και κάθε διαβατηρίου και κάθε ληξιαρχικής πράξης, διπλώματος, κλ.π. κλ.π.

Εκείνο που μας πειράζει δεν είναι το φακέλωμα, αλλά η ταχύτητα του φακελώματος, γιατί η βραδύτητα στο φακέλωμα είναι σύμμαχος στις όποιες ανομοίες μας.

Ας διεκδικήσουμε λοιπόν την κατάργηση κάθε φακελώματος και ας πάρουμε τα βουνά, παρέα με το Νάκο στη Βερδίκουσα, χωρίς χαρτιά, κινητά και λοιπά όργανα του εξαπωδό, ζώντες στην προπτωτική κατάσταση του Αδάμ.

Αυτό επιτάσσει η τιμιότητα και όχι "εις υγείαν του κορόϊδου"!

ΙΚ

Ανώνυμος είπε...

Έτσι μπράβο!

Άλλο πρώκτωρ (στην καθαρεύουσα) και άλλο πρώκτορας (στη δημοτική).

ΙΚ

P. MICHALOPOULOS είπε...

Σημείωση:

Εμείς, δανειστήκαμε τη φράση από την «μεγάλη των μπάτσων σχολή», όπου δρούσε ένας πράκτορας, ο επονομαζόμενος «Proktor»!

Η σωστή μεταφορά λοιπόν (με ελληνικούς χαρακτήρες) έπρεπε να είναι σκέτο «Πρόκτορ» και όχι ελληνοποιημένο σαν Πρώκτωρ (γιατρός του κώλου) ή αλλοιωμένο σαν Πρώκτορ-Πρώκτορ(ας).

Δες, το σχετικό βίντεο με τίτλο: «Best of Harris and Proctor (Police Academy)». http://www.youtube.com/watch?v=wxxbKs9itmA