Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Gossip-tv.gr: «Παντρεύεται η Άντα Λιβιτσάνου

ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΗΜΕΡΑ:

Τα σκαλιά της εκκλησίας στο πλευρό του αγαπημένου της, Στέργου θα ανεβεί αυτό ο καλοκαίρι η Άντα Λιβιτσάνου. 

Η ηθοποιός και ο σύντροφός της θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου σε μια τελετή που θα γίνει το προσεχές καλοκαίρι σε νησί.

gossip-tv.gr
(Δημοσιεύθηκε: 10.01.11 17:38) 



ΣΧΕΤΙΚΑ:

ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ:

Ιδιαίτερα αντιδραστική όμως φαίνεται να είναι η ηθοποιός Άντα Λιβιτσάνου στο θέμα του γάμου δηλώνοντας κατηγορηματικά ότι: ''Ο γάμος δεν είναι στα σχέδιά μου και το έχω σκεφτεί αρκετά καλά αυτό. Αν μου το ζητούσε θα το έκανα, αλλά σαν ιδέα δεν με καλύπτει''. Και προσθέτει με αξιοσημείωτη ειλικρίνεια: ''Θα προτιμούσα όλα αυτά τα τσάμπα λεφτά να μας τα δίνανε να πάμε ένα ταξίδι. Κανένα χαρτί και καμιά εκκλησία δεν μπορεί να μου πιστοποιήσει την αγάπη αυτού του ανθρώπου''.

Την πιο αφοπλιστική απάντηση έδωσε όμως η Άντα όταν ρωτήθηκε για το αν θέλει να κάνει παιδιά: ''Δεν μ' αρέσουν καθόλου τα μωρά, δεν υπάρχει περίπτωση να δω μωρό και να πάω να του κάνω γούτσου-γούτσου''.

yupi.gr
(26.04.2009 17:39)


ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ:

Η ηθοποιός Άντα Λιβιτσάνου, πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά «Λόλα» του ΑΝΤ1, διαθέτει όμως και εξαιρετικό ταλέντο στο τραγούδι. Μαζί με το σύντροφό της, Στέργο, μοιράζεται - εκτός από τη ζωή της - και τη μεγάλη της αγάπη για τη ροκ μουσική - κάτι που τους οδήγησε στη δημιουργία μιας μπάντας που κάνει live εμφανίσεις.

yupi.gr
(19.06.2009 15:20)
- Ο γάμος δεν είναι στα σχέδιά μου, μπλα-μπλα... 
- Θα προτιμούσα όλα αυτά τα τσάμπα λεφτά να μας τα δίνανε να πάμε ένα ταξίδι. Κανένα χαρτί και καμιά εκκλησία δεν μπορεί να μου πιστοποιήσει μπλα-μπλα...
- Δεν μ' αρέσουν καθόλου τα μωρά μπλα-μπλα... 

1 σχόλιο:

P. MICHALOPOULOS είπε...

ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΩΡΑ:

Άντα Λιβιτσάνου: «Δεν παντρεύομαι»

Χτες το μεσημέρι ακούσαμε στην εκπομπή «Super Star» ένα ρεπορτάζ που έλεγα πως παντρεύεται το καλοκαίρι η Άντα Λιβιτσάνου....

Μάλιστα έδωσαν και αρκετές πληροφορίες όπως ότι θα γίνει σε κάποιο νησί και πως έχει ήδη μπει στη διαδικασία της επιλογής του νυφικού.

Η ίδια η 'Αντα πριν από λίγα λεπτά το διέψευσε μέσω του Twitter της, γράφοντας: "To μόνο σίγουρο είναι ότι δεν παντρεύομαι"....

http://www.gossip-tv.gr/story/75579/anta-libitsanou-den-pantreuomai