Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Την θυμόμαστε την Ντίνα, την σχολιάστρια μας στο μπλογκ «χαιρετίσματα»; Την τράκαρα χθες στο Facebook!.. Ακολουθεί όλος ο διάλογος μας… γι' αυτόν τον "πούστη" τον Χριστόδουλο!..

 
Konstantina Skia: την εντόπισα στο Facebook, κολλημένη - κι εκεί - με τον Χριστόδουλο!..


Hellas Orthodoxy, έγραψε:
ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΜΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ...ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΞΙΟ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟ ΙΕΡΑΡΧΗ ΜΑΣ!

ΣΧΟΛΙΑ:
Ιωάννης Παπαδάκης:
Αιωνία η μνήμη του! Συνδύαζε το χιούμορ με την παθιασμένη αγάπη του για την νεολαία. Ισάξιος των ανυποχώρητων προμάχων της Ορθοδοξίας όπως ο Καντιώτης.

Panagiotis Michalopoulos:
Ο Καντιώτης ήταν άντρας! Ο Χριστόδουλος, αμφισβητείται! Ο Καντιώτης ήταν κατά του πάπα των παπικών! Αυτός ο "πούστης" ο Χριστόδουλος, μας τον κουβάλησε στην Αθήνα!

Konstantina Skia:
Πολυ καλος ητανε ο Χρ ιστοδουλος...Καταπληκτικος ητανε...Και ηταν και κατα της ομοφυλοφιλιας.

Panagiotis Michalopoulos:
Κατά της ομοφυλοφιλίας; Χα! Τον Μπεζενίτη δεν είχε για κολλητό του; Χα! Τι έγινε δε με τον άλλο κολλητό του, εκείνο το διάκο του, που τον είχε εσώκλειστο; Τον διάκο με την αδελφίστικη φωνή, που του πέταξε στα μούτρα (του Χριστοδούλου) τα ράσα του, και έφυγε σαν λαϊκός από τη βίλα;

Konstantina Skia:
Τα παραπονα του τα διατυπωνει κανεις οταν ο αλλος ειναι ορθιος...Οταν ο Χριστοδουλος ηταν αρρωστος ολοι οφειλανε να τον σεβαστουν...Τα δενδρα τα χτυπαμε ορθια και ποτε πεσμενα...Γι αυτο και ο Χριστοδουλος τον εκανε στην ακρη μετα απο αυτο.

Panagiotis Michalopoulos:
1. Τον Χριστόδουλο τον έλεγξα άπειρες φορές όταν ήταν ισχυρός.
Τον έλεγξα και όταν αρρώστησε, τότε που βαρυγκώμησε κατά του Θεού λέγοντας «γιατί σε εμένα Θεέ μου κι όχι σε κάποιον άλλον;»... Τότε που πήγε στην Αμερική και παρακαλούσε να σκοτωθεί κάποιος για να του πάρει τα σπλάχνα για μεταμόσχευση!
2. Τι πλήρωνε; Τον πάπα πλήρωνε!
Πλήρωνε και τον Μπεζενίτη…
Αυτόν που όταν εγώ έστελνα στον Χριστόδουλο γράμματα διαμαρτυρίας για τα λεφτά που τσέπωνε ο μητροπολίτης (Αττικής τότε), ο Αρχιεπίσκοπος μου «απάντησε» με το να τον προβιβάσει σε υπεύθυνο των… οικονομικών της Εκκλησίας!!!..
Αυτόν τον κίναιδο, που ενώ όλοι γνώριζαν για τις τηλεφωνικές του συνομιλίες, για τις κασέτες με ομοφυλοφιλικό περιεχόμενο, ο Χριστόδουλος τον προβίβασε ακόμα πιο πολύ και τον έστειλε σαν αντιπρόσωπο του στο Βατικανό!..
3. Και δεν τον έκανε στην άκρη!
Φρόντισε να μπουν στο αρχείο οι κασέτες...
Και μόνον όταν τις έπαιζε κάθε βράδυ ο Σπύρος ο Καρατζαφέρης στο «Έξτρα», μεθόδευσε την απομάκρυνση του (διότι έφτανε μέχρι την αρχιεπισκοπή το σκάνδαλο) με το σκεπτικό ότι αυτή του η ενέργεια θα κριθεί κάποτε αυθαίρετη, και έτσι ο κίναιδος κολλητός του θα επιστρέψει σαν μητροπολίτης, εκεί ή αλλού…
Δεν επέστρεψε (παρά το ότι το επιθυμούσε ο Βαρθολομαίος) διότι έγραφε συνέχεια για το θέμα, στα ιστολόγια του (το «χαίρετε» κλπ), τα τελευταία χρόνια, ο φίλος σου Κωνσταντίνα, ο Παναγιώτης ο Μιχαλόπουλος!..

Konstantina Skia:
Ελα ελα,εισαι πολυ σκληρος μαζι του...Ο καρκινος ειναι μια αρρωστια σοβαρη και δυνητικα επιφερουσα το θανατο...Ο καθενας μας θα μπορούσε να αγανακτησει αν του τυχαινε κατι τετοιο...Και ο Χριστοδουλος με αυτη του την αποστροφη γιατι σε μενα και οχι καπου αλλου,εδειξε οτι ειναι ανθρωπος και οχι μηχανη...ηθελε να ζησει οπως θελουμε ολοι μας...Και μακαρι να ειχε ζησει,θα ηταν πολυ διαφορετικα τα πραγματα σήμερα.

Panagiotis Michalopoulos:
Δεν είμαι πια σκληρός μαζί του! Πάει αυτός, δεν καταλαβαίνει… Με εσένα είμαι σκληρός! Δεν έχεις ακούσει το… «όποιος αγαπά παιδεύει»;

Konstantina Skia: 
το ξερω,αλλα ανηκω σε οσους παρα πολυ τον πηγαιναν...Και τον πηγαινουν εδω που τα λεμε.

Panagiotis Michalopoulos:
Έχεις κολλήσει καημένη, με την μάγκικη αυτή φράση.
Σε θυμάμαι να την πιπιλάς σαν καραμέλα, να την επαναλαμβάνεις σαν παπαγαλάκι…
Από τότε που γνωριστήκαμε. Από τότε (το 2007) που είχα το μπλογκ «χαιρετίσματα»!
Κρίμα σε σένα κοπέλα μου! Κρίμα...!
Τέλος!
Facebook: διάλογος, γι' αυτόν τον... "πούστη" τον Χριστόδουλο!..

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ

Άξιος απόγονος των Μεγάλων Πατέρων της Εκκλησίας και όπως εκείνοι αναφώνησε και εκείνος το μεγαλειώδες και γεμάτο ταπεινοφροσύνη διάγγελαμα:

"Ο Θεός μου έδωσε την εντολή να ποιμάνω αυτό το λαό".

Τώρα, ποιό λαό εννοούσε, τον Αθηναϊκό του οποίου ήταν ποιμενάρχης ή τον Ελληνικό, του οποίου δεν ήταν ποιμενάρχης, αλλά ήθελε να γίνει;

ΙΚ

P. MICHALOPOULOS είπε...

Τον λαό τον "παθητικό" (σκύψε ευλογημένε – ευλογημένη) να υποθέσω;
Αυτόν που ποίμαιναν (από πίσω) οι "ενεργητικοί" φίλοι του, ο Μπεζενίτης και ο Καλλίνικος;
Ή μήπως αυτός – ο Χριστόδουλος της κυρα-Ντίνας - ήταν από τους άλλους, ... "παθητικός" κι αυτός;

Ανώνυμος είπε...

Ή και στον "ενεργητικό" (σκύβω ευλογημένε).

Η ποίμανση δεν γίνεται μόνο από πίσω, αλλά και από εμπρός ή και τούμπαλιν.

Όσο για την κυρά Ντίνα δεν την ενδιαφέρουν τα ενεργητικά (πιστοποιητικά) ή τα παθητικά, αλλά μόνο τα χριστιανοφασιστικά και σ' αυτά έπαιρνε άριστα ο ..... μη συγχωρεμένος.

ΙΚ

P. MICHALOPOULOS είπε...

Δεν εξηγείται αλλιώς! Διότι για χαζή δεν μοιάζει. Κάθε άλλο μάλιστα!
Άρα, μόνο αυτό, το κόλλημα της το «χριστιανο»-φασιστικό, αυτό, τα εξηγεί όλα στην συμπεριφορά της!
Κρίμα στην κοπέλα! Κρίμα!