Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

Πορνό ταινίες στο αεροπλανοφόρο Enterprise (Αυτοί είναι οι νέοι Σταυροφόροι που πήγαν να επιβάλουν «τάξη και ηθική» στο Ιράκ!)

ΔΙΑΒΑΖΩ:

Σε πλατό γυρισμάτων απρεπών βίντεο είχαν μετατρέψει το αεροπλανοφόρο του αμερικανικού Πολεμικού Ναυτικού «Enterprise» αξιωματικοί, με πρωταγωνιστές άντρες και γυναίκες του πληρώματος! 
Το  σκάνδαλο ξέσπασε μετά τη δημοσιοποίηση μιας σειράς βίντεο με σεξουαλικό και όχι μόνο περιεχόμενο από την εφημερίδα «Virginia Pilot» το περασμένο Σάββατο.

Εμπνευστής και παραγωγός των βίντεο ήταν ο Β’ αξιωματικός του πλοίου και νυν καπετάνιος του Οουεν Ονορς, για τις πράξεις του οποίου έχει διαταχθεί έρευνα.

Τα βίντεο, τα σενάρια των οποίων επιμελούνταν ο ίδιος ο Ονορς, περιείχαν προσομοίωση σεξουαλικών πράξεων και προβάλλονταν τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα μέσα από το κλειστό κύκλωμα του πολεμικού σκάφους «Enterprise», με σκοπό την ψυχαγωγία του πληρώματος.

Ο καπετάνιος λοιπόν φτιάχνει τα σενάρια, και ένα από αυτά είναι μια σκηνή με δυο γυναίκες μέλη του πληρώματος στο ντους… Ακολουθεί δε μια σκηνή προσομοίωσης αυνανισμού από άντρα ναύτη, με ηχητική υπόκρουση το κομμάτι «Spanx», αλλά και μια σκηνή... κολονοσκόπησης!

Τα βίντεο, γυρίστηκαν το 2006 και το 2007, και όπως αποκαλύπτει πρώην ναύτης στην εφημερίδα «Virginia Pilot», πολλά από αυτά παραμένουν ακόμα σε υπολογιστή του «Enterprise». 

ΠΗΓΗ: Espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: