Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

Έπεσε και η πορνο-Πετρούλα χτες, για να πιάσει τον Σταυρό;

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiYWliUC8dIGwm2TJoulEASqBtLvlKggEHA4nSrs9NiehJFcy1yyIl9yW5ezfMnIPkiCOasJquh6IGhszlwFk2N0Xy9Lc7NcbqSG9ouwpb2pP24kIPtFMnjSLwmBhbIOUuifJ4xbms1_rpp/ 
Έπεσε και η πορνο-Πετρούλα χτες, για να πιάσει τον Σταυρό;

Το καφεδάκι που πριν από λίγο έφτιαξα, θέλησα να το συνοδέψω με λίγη χαζομάρα στην τηλεόραση. Έπεσα λοιπόν στο STAR, που εκείνη την ώρα ευλογούσε τα γένια του... 

Και να τι εννοώ: 

Μετέδιδε που λέτε, σκηνές από την τελετή του αγιασμού των υδάτων. Όχι όμως όποια κι όποια αλλά μια συγκεκριμένη... Εκείνη δηλαδή με έναν π. Τιμόθεο, αρχιμανδρίτη στην κοινότητα των Αφιδνών που πετούσε το Σταυρό στην λίμνη της Ιπποκρατείου, εκεί. 
Τον άκουγα λοιπόν να ψέλνει, και σκέφτηκα να κλείσω την τηλεόραση διότι δεν την μπορώ αυτήν την φωνή της κάποιας ιδιαιτερότητας, τη φωνή με τη μύτη να πούμε. 

Δεν πρόλαβα όμως, και είδα να πέφτουν τρεις στο νερό από τους οποίους η μια ήταν κοπέλα που έδειχνε να προπορεύεται φτιαχτά για να πιάσει εκείνη τον Σταυρό, όπως και έτσι έγινε. 

Λέω μέσα μου: «λες να είναι η Πετρούλα, και να είναι σκηνοθετημένη από το κανάλι αυτή η τελετή;». 

Η απορία μου, έμεινε απορία, αλλά αμέσως μετά άκουσα το κήρυγμα του αρχιμανδρίτη… Το οποίο κήρυγμα, δεν ήταν τίποτε άλλο από ένα σκέτο γλείψιμο… Από τις ευχαριστίες του δηλαδή προς το STAR, και ειδικά (ευχαριστίες του νεαρούλη - παπούλη), ειδικά προς τον ενορίτη του, λέει, τον... Αιμίλιο Λιάτσο! 

Χα!
Η απορία μου, έμεινε απορία, αλλά αμέσως μετά άκουσα το κήρυγμα του αρχιμανδρίτη…

Δεν υπάρχουν σχόλια: