Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

«Το κήρυγμα της Κυριακής»... διότι Σταυρούλα, κι εσείς το ζητήσατε να το έχουμε στο «χαίρετε». Σημερινό θέμα «Ένας παπάς στα μπουζούκια!»

«Το κήρυγμα της Κυριακής»... διότι Σταυρούλα, κι εσείς το ζητήσατε να το έχουμε στο «χαίρετε».
Σημερινό θέμα «Ένας παπάς στα μπουζούκια!»

Τώρα καταλαβαίνουμε γιατί πολλοί παπάδες δεν ενοχλούνται από τη γύμνια των γυναικών στα μυστήρια γάμου και βάφτισης που τελούν. 
Καταλάβαμε ότι έχουν γίνει «κόσμος» κι αυτοί. 
Καταλάβαμε, ότι δεν ενδιαφέρονται για τη σωτηρία των ψυχών. Ότι δεν θέλουν να ασκήσουν σωτήριο έλεγχο, δεν θέλουν να ασκήσουν κριτική στα κακώς κείμενα. 
Γιατί; Μα, για να μη γίνουν κακοί φυσικά!. Θέλουν να τα έχουν καλά με τον κόσμο τον άκοσμο, και μάλιστα με ανθρώπους του θεάματος διότι εκεί έχει πολύ ψωμί. 

Παράδειγμα ο κ. Θωμάς Τσόης παπάς στην εκκλησία του Αγίου Ανδρέα στα Άνω Πατήσια. Αυτός, καυχάται σήμερα σε πρωτοσέλιδο της «Espresso της Κυριακής» ότι έχει καρδιακούς φίλους ιδιοκτήτες νυχτερινών κέντρων. Δικαιολογεί μάλιστα και την παρουσία του εκεί (κάθεται λέει και παρακολουθεί το πρόγραμμα), στα μπουζούκια κλπ, με την φιλανθρωπία που ασκεί η ενορία του, αφού λέει ζητεί οικονομική βοήθεια από τους καλλιτέχνες εκεί!.. 

Έχουμε γράψει και άλλοτε για τον παπά αυτόν που καυχιέται από παλιά ότι είναι κολλητός και του Βασίλη Καρρά!..

Διαβάζω ακόμα σήμερα: «Η Κέλλυ Κελεκίδου και ο Νίκος Κουρκούλης, ο Νίνο, ο Γιώργος Σαμπάνης, ο Νίκος Οικονομόπουλος αλλά και η Άννα Βίσση είναι μερικοί ακόμη από τους επώνυμους φίλους του ιερέα.»

ΠΗΓΗ:
http://www.espressonews.gr/default.asp?pid=79&la=1&artid=1311074&catID=16


ΣΧΕΤΙΚΟ:
Η Κέλλυ Κελεκίδου (Κελ –Κελ) με τον Νίκο Κουρκούλη εξερχόμενοι από το δημαρχείο της Βούλας, …«παντρεμένοι»!..


ΣΧΕΤΙΚΟ:

Σάββατο, 1 Μαΐου 2010


«πατήρ» Σεβαστιανός (Νικόλαος) Τσαγκαράκης: Η Ετικέτα μας

Δεν υπάρχουν σχόλια: