Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Σεραφείμ: Συμφωνούν πολλοί μαζί του...

ΔΙΑΒΑΖΩ:

Συμφωνούν πολλοί μαζί του...

Οι Εβραίοι γκρινιάζουν και το σύμπαν ξεσηκώθηκε κατά του Πειραιώς για τα όσα δήλωσε εναντίον τους.
Όμως του Σεραφείμ δεν του ίδρωσε το αυτί. Το αντίθετο, θα λέγαμε. Δεν κάνει ούτε σπιθαμή πίσω σε όσα πιστεύει και το δήλωσε κατάμουτρα στους Αρχιερείς.

Αρκετοί τον υποστήριξαν κιόλας ...
Ναι μεν - επισήμως - αγαπάμε όλους τους λαούς, αλλά και ο Μητροπολίτης έχει το θάρρος να λέει τη γνώμη του και τον θαυμάζουμε γι' αυτό.

Και με παρρησία ο Πειραιώς διακήρυξε προς όλους: «Δεν χρειάζομαι τις πλάτες της Εκκλησίας ούτε τη στήριξή της.
Εγώ τα πιστεύω και τα λέω, και έχω και την ευθύνη των λόγων μου».

Οι Μητροπολίτες ένας ένας βγαίνουν και τον συγχαίρουν για το θάρρος του.

Από τους ένθερμους υποστηρικτές του Σεραφείμ είναι και ο Μητροπολίτης Γλυφάδας Παύλος, ο οποίος σε δήλωσή του αναφέρει ότι τόσο ο ίδιος όσο και η Μητρόπολή του συγχαίρουν και επαινούν τον Μητροπολίτη Πειραιώς και Φαλήρου για την ακεραιότητα του ήθους του, το θάρρος της γνώμης του, την εν γένει διακονία του στην πολυάνθρωπη Μητρόπολή του αλλά και για τις μετά παρρησίας τοποθετήσεις του σε επίκαιρα ζητήματα που απασχολούν την Εκκλησία της Ελλάδος, όπως και σε φλέγοντα θέματα που ανακύπτουν στην καθημερινότητά μας.

Χαρακτηριστικά ο Μητροπολίτης Γλυφάδας, Ελληνικού, Βούλας, Βουλιαγμένης και Βάρης τονίζει, αναφερόμενος πάντα στον Σεραφείμ:
«Η στεντόρεια και αταλάντευτη φωνή του μας συγκινεί και μας ενδυναμώνει, γιατί είναι φωνή αλήθειας, θάρρους και αγωνιστικότητας, γιατί είναι φωνή ορθόδοξης μαρτυρίας, που εδράζεται στο Ιερό Ευαγγέλιο, τους Ιερούς Κανόνες και την ανόθευτη παράδοση της αγίας μας Εκκλησίας».

Να σημειώσουμε επίσης ότι στα γραφεία της Μητρόπολης Πειραιώς έχει φτάσει σωρεία μηνυμάτων και επιστολών από πολιτικούς, διανοούμενους, ανθρώπους των γραμμάτων και επιχειρηματίες που του εκφράζουν τη συμπαράστασή τους και τον συγχαίρουν για τις απόψεις του.

http://www.paron.gr/v3/new.php?id=63212&colid=&catid=26&dt=2011-01-16%200:0:0

12 σχόλια:

P. MICHALOPOULOS είπε...

ΔΙΑΒΑΖΩ:

Η δημοσία καταφορά μου κατά του Διεθνούς Σιωνισμού αναφέρεται εις το όργανον εκείνο που ως διάδοχος του «Σαχεντρίν» μετέβαλλε την πίστι των Πατριαρχών, Προφητών και Δικαίων του Ιουδαϊκού έθνους δια του Ταλμούδ, της Ραββινικής παραφιλολογίας και της Καμπάλα εις Εωσφορισμόν και αγωνίζεται παντί σθένει δια της οικονομικής αυτοκρατορίας που συνέστησε παγκοσμίως με έδρα την μεγάλη υπερατλαντικήν χώραν δια την επικράτησιν της παγκόσμιας κυβέρνησης και της πανθρησκείας.

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ
Πειραιώς ΣΕΡΑΦΕΙΜ

http://apolitistosteki.blogspot.com/2010/12/blog-post_6115.html

stavroula είπε...

Polus logos ginetai me authn thn kampala.
Mallon to exoun kampalisei ligo to kalami:D

P. MICHALOPOULOS είπε...

Σταυρούλα, σε πληροφορώ ότι μόλις άλλαξε η βάρδια! Τώρα ξυπνήσαμε εμείς (εδώ Αθήνα), και έτσι εσείς (Βιρτζίνια - ΗΠΑ) μπορείτε άνετα πια, να πάτε για ύπνο. Καληνύχτα σας! :D

P. MICHALOPOULOS είπε...

Όταν ξημερώσει κι εκεί, και ξυπνήσετε με το καλό, μετά τις 2 το μεσημέρι για εμάς, όταν εγώ πάω για ένα μεσημεριανό ύπνο...

Να δούμε λοιπόν, εκεί, 7 μ.μ. καλυτέρα που είμαστε όλοι ξύπνιοι (Έλληνες και Aμερικανοί), λέω, κατά την ώρα του απογευματινού μου καφέ, που συνήθως μας επισκέπτεσαι - ημερα ακόμα κι εδώ - να δούμε λέω, και, το θέμα των ιεχωβάδων...

Που ξεφύτρωσαν από εσάς, εκεί στη γειτονιά σας (το Μπρούκλιν), μήπως είναι σιωνιστικός δάκτυλος κι αυτοί.

Α, λένε ακόμα ότι και τα άλλα δυο μπουμπούκια, δηλαδή τόσο ο κουμμουνισμός όσο και η μασονία, εβραϊκής φύτρας είναι και τα δυο.

Θα τα πούμε...

P. MICHALOPOULOS είπε...

ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΗΜΕΡΑ...

Ελεύθερη Ώρα: «Σεραφείμ πρόσεχε θα σε φάνε οι Ισλαμιστές»

Όπως υποστηρίζει η εφημερίδα στο πρώτο της θέμα «το σχέδιο εξόντωσης του Μητροπολίτη Πειραιώς από τους Ισλαμιστές έχει απόλυτη συνάφεια και με τους εβραιοσιωνιστές τους οποίους, επίσης προσφάτως, ξεμπρόστιασε ο ίδιος αποκαλύπτοντας τα τρομερά και φοβερά σχέδιά τους για υποδούλωση των λαών σε μια παγκόσμια Κυβέρνηση».

P. MICHALOPOULOS είπε...

Η stavroula είπε... "exoun kampalisei to kalami"

http://xairete.blogspot.com/2011/01/stavroula_17.html

stavroula είπε...

WOW!
Me ola auta ta stoixeia ths
Eleu8erhs Oras mporoume na kanoume mia oloklhrh kinhmatografikh tainia. Exei ola ta sustatika, den nomizeis?

P. MICHALOPOULOS είπε...

Χα, χα!
Και τι τίτλο θα έχει η ταινία;
Το... «Νέο-Matrix», 12 χρόνια μετά;

stavroula είπε...

Mallon, akougetai to poio katallhlo:D

Kai o Peirews ston aera se stash Ninja.

P. MICHALOPOULOS είπε...

Ωχ! Νομίζω ότι έχουμε επηρεαστεί (αρνητικά – ανεπανόρθωτα) από το Χόλυγουντ, ...
...σοβαροί (μπλόγκερ, σχολιαστές) θρησκευτικοί άνθρωποι εμείς!

Και σιγά δηλαδή τοτε, να μην είναι στον αέρα, και, σε σταση... σούπερ Γκούφη!

stavroula είπε...

:DDDDDDDD

Prospa8w na mpw sto fatsovivlio (aka facebook)
Einai akoma upo kataskeuh.

P. MICHALOPOULOS είπε...

Άντε, με το καλό να σε υποδεχτούμε! Έτσι, για να μην αισθάνομαι μόνος, με... 220 φίλους που έχω μέχρι στιγμής! Άντε να σε δούμε κοπελιά! :D