Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

ΗΠΑ: Σφοδρές χιονοπτώσεις προκαλούν χάος στις μετακινήσεις

ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΗΜΕΡΑ:

Ισχυρές χιονοθύελλες πλήττουν τις βορειοανατολικές ΗΠΑ σήμερα, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται σοβαρά προβλήματα στις αεροπορικές και σιδηροδρομικές μεταφορές, μια ημέρα μετά το Σαββατοκύριακο των Χριστουγέννων. Σύμφωνα Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία της χώρας, η μεγαλύτερη χιονόπτωση--ως και 63,5 εκατοστά--σημειώθηκε στο ανατολικό Νιου Τζέρσι, στη Νέα Υόρκη και στο δυτικό Λονγκ Αϊλαντ.

Ισχυρές χιονοθύελλες πλήττουν τις βορειοανατολικές Ηνωμένες Πολιτείες, με αποτέλεσμα την ακύρωση τουλάχιστον 2.000 πτήσεων και σοβαρά προβλήματα στις σιδηροδρομικές και οδικές μετακινήσεις.

Τα αεροδρόμια στην περιοχή της Νέας Υόρκης συμπεριλαμβανομένου και του JFK έκλεισαν το βράδυ της Κυριακής, με αποτέλεσμα να αποκλειστούν χιλιάδες επιβάτες που είχαν επιλέξει να ταξιδέψουν κατά την περίοδο αιχμής μεταξύ Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία της χώρας εξέδωσε έκτακτο δελτίο, προειδοποιώντας για χιονοθύελλες και σφοδρές χιονοπτώσεις από το Μέιν ως το Νιου Τζέρσι.

Σύμφωνα με την υπηρεσία, η μεγαλύτερη χιονόπτωση -ως και 63,5 εκατοστά- σημειώθηκε στο ανατολικό Νιου Τζέρσι, στη Νέα Υόρκη και στο δυτικό Λονγκ Αϊλαντ.

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης βρίσκονται οι πολιτείες Μασαχουσέτη, Μέιν, Μέριλαντ, Νιου Τζέρζεϊ, Βόρεια Καρολίνα και Βιρτζίνια.

ΠΗΓΗ: naftemporiki.gr

3 σχόλια:

stavroula είπε...

Apo xtes prospa8oun n anoi3oun tis kurioteres arthries.
Mporeis na mas deis k dw


www.wavy.com

P. MICHALOPOULOS είπε...

Αρκεί που είστε καλά! Καλή δύναμη! :D

P. MICHALOPOULOS είπε...

Η Σταυρούλα (από Βιρτζίνια – Η.Π.Α.) είπε...

http://xairete.blogspot.com/2010/12/blog-post_7120.html