Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Τι περιείχε ο σάκος του υδραυλικού;

 Για υπόθεση του, άραγε, ή μήπως για να φτιάξει τα υδραυλικά βρέθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο Ζακύνθου ένας 28χρονος υδραυλικός;

Έτσι ή αλλιώς πάντως, δεν έφυγε με άδεια χέρια από εκεί. Και με ό,τι περιμάζεψε, γέμισε ένα σάκο που τον έβαλε στο αυτοκίνητο του, στο πίσω κάθισμα (όχι του συνοδηγού), και συνέχισε το δρόμο του. 

Πήγαινε, πήγαινε, αλλά όταν έφτασε στην διασταύρωση της Αρετής στην Εθνική Οδό Αθηνών - Πύργου, έπεσε σε μπλόκο ρουτίνας που είχαν στήσει εκεί οι αστυνομικοί που τον σταμάτησαν για έλεγχο τον φίλο μας. 

Στους αστυνομικούς λοιπόν κίνησε την περιέργεια αυτός ο σάκος (που ήταν στο πίσω κάθισμα), και είπαν να τον ανοίξουν. Τράβηξαν το φερμουάρ, και άρχισαν να μετράνε τα διάφορα πραγματάκια που ήταν μέσα. 

Από το Δικαστικό Μέγαρο λοιπόν ο 28χρονος υδραυλικός είχε μαζέψει (σύμφωνα με το iliatora.gr):

20 πτυσσόμενα στιλέτα, 20 μεταλλικά αστεράκια νίντζα, πέντε πτυσσόμενα στιλέτα τύπου "πεταλούδα", ένα μαχαίρι στρατιωτικού τύπου μήκους 32 εκατοστών με λάμα 20 εκατοστών, ένα τσεκούρι με αυτοσχέδια μεταλλική λαβή, εννιά λαστιχένιους και πλαστικούς δονητές, πέντε dvd με πορνοταινίες, και δύο τράπουλες με φωτογραφίες πορνό.

Αυτά μόνο!

ΠΗΓΗ: newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: