Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

Πάτρα: ''Ψαρεύουν'' εξαθλιωμένες αλλοδαπές από το λιμάνι!

Μητροπολίτης Πάτρας: 
- Θέε και Κύριε! Δεν τα βλέπουν αυτά οι κάτοικοι της πόλης  και οι οργανώσεις για τα ανθρώπινα δικαιώματα;

ΔΙΑΒΑΖΩ:

Πάτρα: ''Ψαρεύουν'' εξαθλιωμένες αλλοδαπές από το λιμάνι!

Εκμεταλλεύονται την οικονομική τους ανάγκη και ικανοποιούν τις σεξουαλικές τους φαντασιώσεις...

Τραγικές ιστορίες εκτυλίσσονται σε περιοχή κοντά στο λιμάνι των Πατρών, όπου ζουν δεκάδες οικογένειες αλλοδαπών μέσα σε έρημα βαγόνια. Κάθε βράδυ φτάνουν με τα αυτοκίνητά τους ευκατάστατοι κύριοι και αφού υπόσχονται λίγα ευρώ, παίρνουν τις κοπέλες που επιθυμούν.

Αφού μπουν στο αυτοκίνητο, των υπεράνω υποψίας κατά τα άλλα Πατρινών, οδηγούνται σε ξενοδοχείο που εμπιστεύονται. Τις πλένουν , τις ταϊζουν και μετά ικανοποιούν κι εκείνοι την σεξουαλική τους «πείνα». Μετά δίνουν στις κοπέλες το χαρτζιλίκι και τις επιστρέφουν στο μέρος όπου τις πήραν.

Αυτές τις εικόνες τις βλέπουν και τις γνωρίζουν όχι μόνο όσοι έχουν μαγαζιά κοντά στα μέρη όπου βρίσκονται αλλοδαποί, αλλά και κάτοικοι της πόλης καθώς και οργανώσεις για τα ανθρώπινα δικαιώματα...

ΠΗΓΗ: newsit.gr

Κάθε βράδυ φτάνουν με τα αυτοκίνητά τους ευκατάστατοι κύριοι και αφού υπόσχονται λίγα ευρώ, παίρνουν τις κοπέλες που επιθυμούν.


ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΣΧΟΛΙΟ:

ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΕΣ ΕΝΑ ΜΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΘΕΜΑ.

ΟΙ ΕΥΗΠΟΛΗΠΤΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΕ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΙΝΟΥΝ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΕΥΡΩ, ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΙ ΣΑΝ ΣΚΕΥΗ ΗΔΟΝΗΣ. 

ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΛΑΙΝΕ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. 

ΑΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΗΤΑΝ "ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΔΑΓΚΩΣΕ ΕΥΗΠΟΛΗΠΤΟ" ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ ΣΤΑ ΜΕΣΑ. ΟΜΩΣ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟ ΔΑΓΚΩΜΑ ΤΩΝ ΕΥΗΠΟΛΗΠΤΩΝ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΘΕΣΤΩΣ.

Σήμερα 13:11 από χρήστη Χωρίς Όνομα
http://www.freegossip.gr/News.php?ID=32955

Δεν υπάρχουν σχόλια: