Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Δέσποινα Βανδή - Ντέμης Νικολαΐδης: Γιατί δεν βαπτίζουν τον γιό τους;

Διαβάζω:

«Γιατί δεν βαπτίζουν τον γιό τους;

Μπορεί ο Γιώργος να έχει φτάσει τριών χρόνων όμως ακόμα δεν έχει κάνει τη… βουτιά στην κολυμπήθρα.

Όπως αποκάλυψε η Δέσποινα Βανδή, τόσο η ίδια, όσο και ο Ντέμης Νικολαΐδης έχουν αποφασίσει, να αφήσουν το Γιώργο να διαλέξει ποια θρησκεία θέλει να ασπαστεί.

"Άσε που άμα βάλεις πλέον ένα παιδί σε μία κολυμπήθρα που είναι τριών χρόνων, θα γίνει χαμός" πρόσθεσε η τραγουδίστρια.» 

(zougla.gr)

Ντέμης Νικολαΐδης - Δέσποινα Βανδή

2 σχόλια:

stavroula είπε...

Gia ton e3hs logo:
Nomima einai oi goneis exoun thn khdemonia autwn twn paidiwn ara apofasizoun oti 8eloun.
Pws kapoioi alloi 8eloun na vaftisoun ta paidia tous.

2on
Giati mono se kolumph8ra ginetai vaftish?

P. MICHALOPOULOS είπε...

1. Συμφωνώ μαζί σου Σταυρούλα, στο ότι είναι δικαίωμα των γονέων να αποφασίσουν αν θα βαφτίσουν το παιδί τους.

Άλλωστε κι εγώ είχα κάποιο δίλημμα όταν ήταν μικρός ο Παύλος, και οι απόψεις μου για τον νηπιοβαπτισμό ήταν, τότε, μισές υπέρ και μισές κατά.
Έλεγα, ότι ίσως να ήταν καλύτερα να μεγαλώσει το παιδί, και αφού δει – μάθει, και, τα σχετικά με τον μακροχρόνιο διωγμό του πατέρα του από την επίσημη Εκκλησία, τότε, μεγάλος πια και ώριμος στη σκέψη, να αποφασίσει σχετικά το ίδιο το παιδί.
Είχαμε όμως μια καθημερινή πίεση από μια γνωστή μας κυρία, εδώ στην Αργυρούπολη, την κ. Ασπασία Καλακίδου (γνωστή από τα κηρύγματα του Καντιώτη) η οποία ήθελε να το βαφτίσει το παιδί, και τελικά μας κατάφερε να πούμε το ναι στον νηπιοβαπτισμό του Παύλου.

2. Όσο για το αν γίνεται μόνο σε κολυμπήθρα η βάφτιση, δεν έχω την πληροφόρηση να σου απαντήσω... Aν υπάρχει ειδικό βαπτιστήριο κάπου, για βάπτιση μεγάλων στην ηλικία, όπως γινόταν δηλαδή στην αρχαία Εκκλησία.