Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Εσείς το ξέρατε ότι η Ρούλα Κορομηλά (που επέστρεψε στην τηλεόραση με τις ευλογίες του Βαρθολομαίου) έχει και πνευματικό;

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhp0igduTGgCw1IGGPV6e7KtNCNdr6ETMvCRG7Elwai85_ZM9Qb4VVH1BSe3sU8rpMlRM8pbKbElYCSt52Voy6wMB6SOBfFMVm3Je0ED-XV8j-hr_zmK1ElYF6mHErviWWiQNXaXyVXwFNV/s1600/%CE%A6%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CF%81%CE%B9.jpg http://www.freegossip.gr/atlas/DataFiles/CatalogPhotos/large_27317.jpg 
Εσείς το ξέρατε ότι η Ρούλα Κορομηλά (που επέστρεψε στην τηλεόραση με τις ευλογίες του Βαρθολομαίου) έχει και πνευματικό;

Εγώ δεν το ήξερα, και το έμαθα σήμερα, διαβάζοντας το σχετικό ρεπορτάζ του «newsbomb.gr».

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ, ο συγκεκριμένος ιερωμένος είναι αγιορείτης και λέγεται Ευλόγιος

Όπως δηλώνει ο ίδιος (στο «newsbomb.gr»), αυτός είναι ο πνευματικός της Ρούλας Κορομηλά. Δηλώνει, ότι προσεύχεται κάθε μέρα για την υγεία της Ρούλας. Ότι έχει ευεργετηθεί από εκείνη (για τις προσευχές του;) και ότι χαίρεται μέσα από την καρδιά του, λεει, που επιτέλους η Ρούλα βρήκε το δρόμο της και στα επαγγελματικά και στα προσωπικά της. 
[ΠΑΡΑΔΕΣ.jpg]

Θα είναι φαίνεται πολύ καλός στο μπάνισμα ο καλόγερος, και έτσι δεν θα του ξεφεύγει τίποτα! Θα ξέρει όλα τα σχετικά με τις σέξι εμφανίσεις της πνευματικής του κόρης!
Διότι ποια είναι τα επαγγελματικά της, τα ξέρετε! Δεν τα ξέρετε; 

(Να παίρνει άραγε και ποσοστά ο καλόγερος; Μέχρι πού να φτάνει δηλαδή, αυτή η... «ευεργεσία» της Ρούλας προς το πρόσωπο του;)

Για τα προσωπικά της, τώρα: Ο «πνευματικός», μας πληροφορεί ότι η Ρούλα, αρκετά χρόνια μετά τον χωρισμό της με τον Νάσο Γαλακτερό ξαναβρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο ενός χειρουργού που ζει στη Νέα Υόρκη. 

Έτσι, ο «πατέρας» Ευλόγιος δεν έκρυψε τη χαρά του, και δήλωσε ακόμα: «Αφού μαθαίνω ότι είναι χαρούμενη κι ευτυχισμένη είμαι κι εγώ ευτυχής. Αυτές τις μέρες βρίσκομαι στην Αθήνα για λόγους υγείας, αλλά πιστεύω ότι θα αξιωθώ να την δω, παρότι γνωρίζω ότι το πρόγραμμά της είναι φορτωμένο».

Να πνευματικός, να μάλαμα!

ΠΗΓΗ: www.newsbomb.gr
Η Ρούλα Κορομηλά στο περιοδικό DownTown που κυκλοφορεί


ΣΧΟΛΙΑ:

1. MALISTA.... MORE POIOS XEREI POSA THS MASISE O TRAGOPAPPAS GIA TIS "EYLOGIES TOΥ" !!!! ????
(Σήμερα 15:27 από χρήστη NTROPH KAI AISXOS!!!)


2. Νai proseyxete gia tin ygeia tis, gia na ta konomaei....
(Σήμερα 15:33 από χρήστη ....)

http://i169.photobucket.com/albums/u228/PANAGIOTHSM7/argyria.jpg?t=1259146085
http://www.freegossip.gr/News.php?ID=27311

Δεν υπάρχουν σχόλια: