Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Mia: "Καλα τι μαλακιες λετε? Ηρεμιστε λιγο!" (ΣΧΟΛΙΑ)

ΣΧΟΛΙΑ:

1. 
Καλα μπηκα απο περιεργεια σε αυτο το μπλογκ του Μιχαλοπουλου. Καλα τι μαλακιες λετε? Ηρεμιστε λιγο!
(Σήμερα 12:14 από χρήστη mia)

2.
1. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη!
2. Τι διαβάσατε όμως και δεν συμφωνείτε; 
3. Το ξέρετε ότι κάτω από κάθε θέμα (έχω 6.000 θέματα σε ένα από τα 23 μπλογκ μου, το «χαίρετε») μπορείτε να κάνετε τα σχόλια σας; 
4. Είμαι πολύ ήρεμος άνθρωπος, και ευχάριστος και χαρούμενος και διαλεκτικός. 
(Σήμερα 12:25 από χρήστη ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ)

3.
Ας υποθεσουμε οτι το σεξ πριν το γαμο ειναι πορνεια - προσωπικα διαφωνω αλλα τελος παντων - δεν καταλαβαινω γιατι ενα παιδι που γενηθηκε εκτος γαμου και δεν φταιει καθολου για τις "'αμαρτιες" των γονιων του δεν εχει το δικαιωμα να βαφτιστει. Αυτο δεν ειναι αδικο για την αμοιρη ψυχουλα που δεν θα παρει καθαρση απο το προπατορικο αμαρτημα κυριε Μιχαλοπουλε που θελεις να θεωρησαι καλος ανθρωπος ως ανθρωπος της εκκλησιας? 
(Σήμερα 12:32 από χρήστη mia)

4.
1. Το να συζεί κάποιο ζευγάρι πριν τον γάμο, είναι αμαρτία. Και αυτό, στην εκκλησιαστική γλώσσα λέγεται πορνεία. 
2. Κάθε αμαρτία βέβαια, είναι συγχωρητέα μετά από ειλικρινή μετάνοια και με το μυστήριο της εξομολόγησης. 
3. Αυτά όμως, για έναν πιστό άνθρωπο και όχι για το κάθε ξετσίπωτο ζευγάρι που βγαίνει δημόσια και καυχάται για την «πορνεία» του. Την οποίαν πορνεία του, απαιτεί μάλιστα να την στεφανώσει στο μυστήριο του γάμου, μια το ίδιο πορνική εκκλησία. 
4. Όπως αμαρτία ακόμα είναι και η μοιχεία, το να υπάρχουν δηλαδή εξωσυζυγικές σχέσεις μετά τον γάμο. Εδώ, ίσως να συμφωνείτε! 
5. Αν πάντως διαφωνεί κάποιος μελλόνυμφος με την Εκκλησία, δεν τον υποχρεώνει κανείς να κάνει θρησκευτικό γάμο. Υπάρχει και το Δημαρχείο! 
6. Η εκκλησία δεν αρνείται την βάφτιση σε κανένα παιδί. Εκείνο που επικρίνουμε σαν επιβράβευση της πορνείας από την εκκλησία, είναι το να γίνονται μαζί τα δυο μυστήρια (γάμος και βάφτιση) ...
...διότι όπως λέει και ο κ. Καρδάσης: 
«Το γεγονός είναι ένα: Η Εκκλησία de facto ευλογεί την πορνεία. ΝΑΙ, Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΣ ΕΥΛΟΓΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΝΕΙΑ! Αφού δέχεται να βαπτίζει αμέσως τα παιδιά, όσων μόλις προηγουμένως έχει ευλογήσει (;) το γάμο!»
(Σήμερα 13:05 από χρήστη ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ)

http://www.freegossip.gr/News.php?ID=24644

Σήμερα 13:49 από χρήστη Χωρίς Όνομα
ke pou ksereis esi re megale oti aftoi den metaniosan gia na theloun na pantreftoun?



Σήμερα 14:35 από χρήστη ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ
Από το ρεπορτάζ που λέει ότι έκλεισαν από τώρα το εκκλησάκι στο κτήμα Νάσιουζικ (διότι υπάρχει λέει εκεί μεγάλος συνωστισμός ενδιαφερόμενων πλούσιων και διάσημων μελλόνυμφων), για να κάνουν εκεί τον γάμο τους, το άλλο καλοκαίρι. 
...Αλλά δεν θα κάτσουν με σταυρωμένα - κλειστά χέρια (ούτε κλειστά πόδια), και εκεί που συζούσαν περιστασιακά, τώρα η Σταματίνα Τσιμτσιλή μετακομίζει μόνιμα λέει, στο σπίτι του γαμπρού. 

...Και έτσι, όλα είναι ανοιχτά!.. 

Αν μάλιστα αγκιστρωθεί τώρα κιόλας, προλαβαίνει η εκκλησία του κώλου να κάνει άνετα προς τιμήν τους, και το καθιερωμένο πλέον (για μια γνήσια πορνική «ορθόδοξη» εκκλησία) το καθιερωμένο διπλό μυστήριο: γάμο και βάφτιση μαζί, «δυο σε ένα»! 

ΥΓ
Σταματίνα Τσιμτσιλή: Χαρακτηριστικό παράδειγμα για το θέμα που συζητάμε, για την σχετική ανάρτηση του μπλογκ μου,

Σταματίνα Τσιμτσιλή (τηλεπαρουσιάστρια)

...που σκανδάλισε την κυρία «Μία», ...και που επειδή δεν συμφωνεί, είπε ότι λέω... μαλακίες!.. 

http://www.freegossip.gr/News.php?ID=24644

Δεν υπάρχουν σχόλια: