Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

FOTO-XAIRETISMATA

8 σχόλια:

P. MICHALOPOULOS είπε...

ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΗΜΕΡΑ:

Ούτε αυτή την φορά δεν έλειψαν από τις μαθητικές παρελάσεις, τα ιδιόρρυθμα χτενίσματα και οι ενδυματολογικές διαφοροποιήσεις κάποιων μαθητριών, που επέλεξαν να παρελάσουν με μίνι και σε κάποιες περιπτώσεις και με ψηλοτάκουνα γοβάκια, θυμίζοντας πασαρέλα και αποτελώντας και φέτος αγαπημένα θέματα σχολιασμού μεταξύ των συγκεντρωμένων. Το φαινόμενο αυτό είναι συχνό πλέον, όσο κι αν υπάρχουν πολλοί που αναρωτιούνται γιατί θα πρέπει κάποια κορίτσια, την συγκεκριμένη ημέρα, να φορέσουν τη μίνι φούστα και μερικά αγόρια να φτιάχνουν με ζελέ στο μαλλί τους…καρφάκια!

Προσωπικά δηλώνω φανατικός της ιστορικής μνήμης. Μια ιστορική μνήμη, η οποία, κατά τη γνώμη μου, μπορεί και οφείλει να κρατηθεί μέσα από εκδηλώσεις με απήχηση κυρίως στη νεολαία και όχι μόνο μέσω των παρελάσεων, όπου τα παιδιά είναι υποχρεωμένα να στηθούν πολύ ώρα μέσα στη ζέστη, το κρύο ή τη βροχή περιμένοντας να έρθει η σειρά τους να περάσουν εμπρός από επίσημους, συγγενείς και γνωστούς.

Ωστόσο, από τη στιγμή που η παρέλαση τηρείται ευλαβικά σαν τρόπος εορτασμού σ’ όλη την Ελλάδα, πρέπει, βρε αδερφέ, να υπάρχουν κάποιες προϋποθέσεις για να μην κατρακυλά στη φαιδρότητα. Μία από αυτές είναι και το ντύσιμο των συμμετεχόντων, κυρίως των παιδιών των σχολείων, κυρίως των κοριτσιών Γυμνασίου και Λυκείου.

Δεν ξέρω δηλαδή πως τιμάμε τους ήρωες με το σούπερ μίνι ή με την κοντή την μπλούζα που αφήνουν το μισό και παραπάνω σώμα ακάλυπτο. Ας υπάρχει μια στολή ενιαία με προδιαγραφές κι όποιος θέλει να συμμετέχει να υποχρεώνεται να συμμορφώνεται στην κοινή γραμμή. Η ριμάδα η φούστα στο γόνατο όχι στον αφαλό. Χτένισμα νεανικό, εφηβικό και όχι μπαρόβιο. Το βάψιμο να απαγορεύεται. Μια χαρά είναι τα κορίτσια με τη λάμψη των νιάτων τους. Και βήμα. Βήμα ρε παιδιά, για όνομα του Θεού! Αν κάποια παιδιά είναι ανεπίδεκτα, ας μη συμμετέχουν στο κάτω - κάτω. Πώς θα γίνει, πρέπει να υπάρχει ένα καλό αποτέλεσμα.

Δημήτρης Ζωιτσούδης

http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/37830

P. MICHALOPOULOS είπε...

ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΣΧΕΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ!

1. oi parelaseis apo pleuras mathiton einai apla karagkiozilikia as diakopoun loipon na min thigeste ki eseis me ta foremata kai ta xtenismata kai na min katapiezontai oi mathites na dinoun parastasi.
(Σήμερα 17:51 από χρήστη Χωρίς Όνομα)

2. oi parelaseis prepei na stamatisoun kai na vre8ei enas allos tropos na giortazoume tin imera auti.....
(Σήμερα 20:07 από χρήστη p)

3. oi parelaseis einai mia xara. opoios de goustarei den parelavnei kai den thn parakoloythei gia na einai oloi efxaristhmenoi.
(Σήμερα 20:26 από χρήστη Χωρίς Όνομα)

4. Είναι, βέβαια, και ένα έξοδο αυτές οι κωλο-παρελάσεις!!!.. Τώρα δε, που από οικονομία δεν αναχαιτίζουμε τα τουρκικά αεροπλάνα, τώρα που τα τουρκικά πολεμικά πλοία παρελαύνουν μέχρι το Σούνιο... Τι θα λέγατε να αναθέταμε ΚΑΙ την παρέλαση σε τουρκικά επίγεια στρατεύματα; Η δική μας δε, φιλική συμμέτοχη, θα μπορούσε να περιοριστεί, μόνο σε μερικές ελληνίδες μαθήτριες, ντυμένες λίγο πιο τολμηρά, δηλαδή σαν μαζορέτες. .....Για συμμετοχή με μαζορέτες, άλλωστε, ήταν η πρόταση από παλιά, από το 1981, από την πρώτη κυβέρνηση Παπανδρέου, του Ανδρέα βεβαίως! .....Α, κάτι σχετικό, είχαμε και στην χούντα του 1967, τότε που στις πρώτες δόξες του Πατακού, είχε φέρει - προς τέρψη μας - γυμνόστηθα μπαλέτα από την Αφρική.
.....Άλλωστε, η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει... Προς τι, λοιπόν το μίσος και ο αλληλοσπαραγμός; Άνθρωποι - άνθρωποι!
(Σήμερα 20:32 από χρήστη ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ)

http://www.freegossip.gr/News.php?ID=26675

P. MICHALOPOULOS είπε...

ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΣΧΕΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ!

1. @ 21:06 «ZOA ELINES POYSTRIA»! ....Τον Μάνο Χατζηδάκη, εννοείς; Ντροπή σου! ....Πριν από λίγο, στο Δεύτερο Πρόγραμμα του κρατικού μας ραδιοφώνου η παρουσιάστρια της εκπομπής που τώρα παίζει, διάβασε με καμάρι την άποψη του μακαρίτη μουσικάντη, σύμφωνα με την οποία οι παρελάσεις ενισχύουν τον φασισμό, και πρέπει λέει να καταργηθούν, αφού οι Ελλάδα δεν κινδυνεύει από κανέναν τόσο, όσο από τους... ελληνολάτρες!..
(28/10 21:14 από χρήστη ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ)

2. ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΕ, ΚΑΙ ΣΚΕΨΟΥ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΕΝΑΣ ΔΕΞΙΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΞΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΧΑΤΖΙΔΑΚΙΣ. ΑΝ ΤΑ ΕΛΕΓΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΛΕΓΑΤΕ ΕΑΜΟΒΟΥΛΓΑΡΟ. ΞΕΧΑΣΕ ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΜΟΥΤΖΑΧΕΝΤΙΝ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΟΠΩΣ ΕΣΥ, ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΕΙΡΗΝΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕ ΚΟΣΜΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠ ΟΛΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ. ΠΟΤΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΙΣΤΕ ΕΚΦΡΑΣΤΗ ΤΗΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΤΟΥ? Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΚΕΙΝΟΝ, ΘΥΜΙΖΕΙ ΑΛΗΣΤΟΥ ΜΝΗΜΗΣ ΕΠΟΧΕΣ ΟΠΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣΕ ΤΟ ΠΑΤΡΙΣ, ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ ΠΑΤΡΙΔΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ Η ΓΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΦΑΝΑΤΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΑΤΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ.
(28/10 23:37 από χρήστη Χωρίς Όνομα)

3. Να υποθέσω ότι δεν είσαι Έλληνας, ή ότι ντρέπεσαι για την καταγωγή σου; Να υποθέσω ότι δεν αγαπάς την Ελλάδα, ή ότι στη χειρότερη περίπτωση είσαι ΚΑΙ ψευδο-Μάρτυρας του Ιεχωβά;
...Και ότι επομένως, δεν πρόκειται να την υπερασπιστείς αυτήν την Πατρίδα όταν απειληθεί;
...Ότι θα αφήσεις τον εχθρό-εισβολέα να σε «τακτοποίηση» (από όλες τις τρύπες), τόσο εσένα, όσο και όλη σου την οικογένεια;
(Σήμερα 00:18 από χρήστη ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ)



http://www.freegossip.gr/News.php?ID=26675

stavroula είπε...

Pw pw oute pou katalava pws perase auth h mera. Ka8 oti gia mas mia
ka8hmerinh pou trexoume gia ton epoiousio. Gia tis paroikies twra epifulasontai ekdhlwseis to S/K.

Fusika mphka kai ston peirasmo na diabasw kai ta sxolia.

Alh8eia uparxoun akoma parelaseis?

P. MICHALOPOULOS είπε...

Είδες Σταυρούλα; Λειτουργούμε ακόμα σαν ελεύθερο και ανεξάρτητο κράτος!

stavroula είπε...

PS
Pote aphleite h patrida akrivws...
gt mexri wras edw stis NATOikes vaseis polloi dikoi mas uphretoun mazi me Agglous Gallous Portogalous Tourkous kai O8wmanous
(Proste8hkan vevaia Roumanoi kai Boulgaroi)etsi oloi gia thn autokratoria..
To mono pou aphleitai kata eme einai to portofoli tou ka8e merokamatiarh sthn patrida apo tous extra paxulous mis8ous pou pernoun. Mhn trella8oume.

stavroula είπε...

Sou eipa, mphka ston peirasmo na diavasw sxolia:)

P. MICHALOPOULOS είπε...

Άμα μπαίνω εγώ πρώτος στον πειρασμό να γράψω σχόλια, έτσι πάει: σε παίρνω μετά κι εσένα στο λαιμό μου!