Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

ΑΓΡΙΟΣ ΚΑΥΓΑΣ ΑΝΘΙΜΟΥ - ΜΠΟΥΤΑΡΗ

ΔΙΑΒΑΖΩ:

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΑΓΡΙΟΣ ΚΑΥΓΑΣ ΑΝΘΙΜΟΥ-ΜΠΟΥΤΑΡΗ

13:37 26/10/2010 - Πηγή: Fimotro

Άγριο επεισόδιο πριν απο λίγο έξω απο τον Άγιο Δημήτριο Θεσσαλονίκης μεταξύ του μητροπολίτη Άνθιμου και του υποψηφίου Γιάννη Μπουτάρη. 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Fimotro, o Άνθιμος μόλις ολοκληρώθηκε η δοξολογία έκανε παράπονα στον Γιώργο Παπανδρέου οτι ο Γιάννης Μπουτάρης, όπως είπε, τον υβρίζει σε όλη τη Θεσσαλονίκη... Ο Παπανδρέου άκουσε με προσοχή και είπε, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ότι θα επιληφθεί του θέματος. 

Μόλις είδε την συνομιλία Παπανδρέου - Άνθιμου ο Γ. Μπουτάρης ζήτησε να ενημερωθεί τι είπε ο μητροπολίτης στον πρωθυπουργό. 

Ο Παπανδρεου του μετέφερε τη συνομιλία και αμέσως μετά ο Μπουτάρης πήγε στον Άνθιμο τον οποίο έλουζε με κοσμητικά επίθετα! Του απάντησε στο ίδιο ύφος ο Άνθιμος και κάπου εκέι μεσολάβησαν τρίτοι για να μην δημοσιοποιηθεί το γεγονός. 

Fimotro
ΣΧΕΤΙΚΟ:

Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2010

Μπουτάρης: "Να βάλουμε τσόντα στην δημοτική τηλεόραση να βγάλουμε λεφτά!"

'Αφωνοι έμειναν όσοι βρέθηκαν στην προεκλογική συγκέντρωση που διοργάνωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γ.

Μπουτάρης, ο οποίος ανακοίνωσε ότι αν κερδίσει τις εκλογές θα συμπεριλάβει στο πρόγραμμα της δημοτικής τηλεόρασης ξεχωριστή ζώνη πορνό.



«Η TV100 πρέπει να συμπεριλάβει στο πρόγραμμα της ξεχωριστή ζώνη πορνό», ήταν η πρόταση του κ. Μπουτάρη, ο οποίος εξήγησε ότι είναι αρκετά εμπορικό και φέρνει μεγάλα έσοδα εξαιτίας των διαφημίσεων.

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=44102&catid=9&la=1

1 σχόλιο:

P. MICHALOPOULOS είπε...

Κυριακή, 26 Σεπτέμβριος 2010, 18:05
Θέμα: Σχόλιο Χρ. Μάτη, για Γιάννη Μπουτάρη
Από: Χρήστος Μάτης
2010matis@gmail.com
Προς: ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ «ΧΑΙΡΕΤΕ»

Χρήστος Μάτης
Υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης

Σχολιάζοντας όσα είπε ο Γιάννης Μπουτάρης σήμερα, ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Χρήστος Μάτης, δήλωσε:

Είναι προφανές ότι ο Γιάννης Μπουτάρης δεν είναι κομματικός κλώνος.
Άλλωστε τίνος κόμματος, θα μπορούσε να είναι κλώνος; Της ΔΡΑΣΗΣ του Στέφανου Μάνου, της οποίας είναι ιδρυτικό μέλος και υποψήφιος ευρωβουλευτής το 2009; Του ΠΑΣΟΚ, που διετέλεσε μέλος του Εθνικού Συμβουλίου και υποψήφιος ευρωβουλευτής το 2004, για να ζητήσει τη διάλυση του κόμματος το 2007; Του ΚΚΕ, με το οποίο εκλέχτηκε δημοτικός σύμβουλος το 2002; Ή της ΝΔ, της οποίας δήλωσε ψηφοφόρος παλαιότερα;

Σε κάθε περίπτωση, αν πιστεύει ότι οι υποψήφιοι πρέπει να αποτινάξουν τα δεσμά της κομματοκρατίας, ας σταματήσει να ζητά από το ΠΑΣΟΚ κυρώσεις κατά των στελεχών που δεν θέλουν να τον παρακολουθήσουν σε αυτές τις διαδρομές και να σταματήσει επίσης να προσπαθεί να τους πειθαναγκάσει με έξωθεν παρεμβάσεις.

Γιατί συμφωνούμε απόλυτα ότι πρέπει να δώσουμε τέλος «στους χορούς και στα πανηγύρια», όπως είπε ο Γιάννης Μπουτάρης. Αλλά όχι για να εγκαταστήσουμε, όπως πρότεινε, νυχτερινή ζώνη πορνό στο TV100.

Από το γραφείο τύπου