Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

Η «Κάρτα του Πολίτη»: 666+333+999

Το άκουσα στο ραδιόφωνο, και έμεινα έκπληκτος! 

Η «Κάρτα του Πολίτη», λέει, δεν θα περιέχει μόνο το 666! Αλλά θα περιέχει, λέει, και το 999, και το 333… Διότι «έτσι είναι», πάνε μαζί - πακέτο όλα αυτά, λέει! 

Έτσι είναι πράγματι; Αν ναι, τότε σίγουρα, …έφτασε το τέλος!

http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/ww/news/2007/11/19/gratitude.jpg
- Βαβαί - παπαί - ιαταταί! 
("βάι, βάι" - "κάι, κάι")

1 σχόλιο:

P. MICHALOPOULOS είπε...

"ΤΟ ΠΑΡΟΝ", ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ:

«Σε πολλές περιπτώσεις ο τοπικός κλήρος και λαός ασκεί ασφυκτικές πιέσεις στον Μητροπολίτη να βγει και να μιλήσει ανοικτά κατά της κάρτας τού πολίτη. Από τη μία είναι εκείνοι οι σκληροπυρηνικοί που βλέπουν τον Αντίχριστο μέσα στην κάρτα και από την άλλη εκείνοι που απλώς διαφωνούν με το ηλεκτρονικό φακέλωμα και θέλουν από την Εκκλησία να ακουστεί η φωνή της», λέει κληρικός σε Μητρόπολη της κεντρικής Ελλάδας.

Απλοί εφημέριοι ναών και πιστοί πάντως έχουν επιστρατεύσει κάθε μέσο και κυρίως το διαδίκτυο, καλώντας τον Αρχιεπίσκοπο και τους Μητροπολίτες να πάρουν δημοσίως θέση για το θέμα και συστήνοντας στους πολίτες να μην παραλάβουν την κάρτα.

Η πλειοψηφία των ιεραρχών συνιστά πάντως ψυχραιμία και προτρέπει τον κόσμο να περιμένει τις διευκρινίσεις της κυβέρνησης, την απόφαση της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και ασφαλώς την επίσημη ανακοίνωση της Συνόδου, όταν θα έχει καταλήξει σε ασφαλή συμπεράσματα.