Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

18 ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ «Σοβαρή η κατάσταση της υγείας του Θ. Βέγγου» (Ιστοσελίδα Μ. Μαυρομουστακάκη)

1. ΩΧ!! ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ! 
(26/10 17:47 από χρήστη Χωρίς Όνομα)
 
2. Καλύτερα να βάλει το χέρι της η Παναγία!.. Που της πήρε την πλατεία στο Φάληρο πριν ένα χρόνο... Όταν για να τιμηθεί ο θεατρίνος, μετονομάστηκε από πλατεία Ευαγγελίστριας, σε πλατεία Θανάση Βέγγου! 
(26/10 18:14 από χρήστη ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ)

3.  ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ?
(26/10 18:44 από χρήστη Χωρίς Όνομα)

4. Ηθοποιος με καριερα και ταλεντο, παρολο που δε μου αρεσε ιδιαιτερα, αλλα δεν καταλαβαινω γιατι μερικους ανθρωπους δεν τους "αγγιζουμε".Ουτε εμενα μου αρεσε που αλλαξε ονομα η πλατεια, ας αλλαζε καποια αλλη οδος για να τιμηθει ο ηθοποιος. Προφανως εκεινον δεν τον πειραξε, μαλλον η ματαιοδοξια πανω απο ολα. Εννοειται οτι ευχομαι να γινει καλα ο ανθρωπος και να μην ταλαιπωρειται, αλλα δικαιουται ο καθενας να λεει τη γνωμη του.
(26/10 18:59 από χρήστη Χωρίς Όνομα)

5. mihalopoule den axizeis na legesai an8rwpos
(26/10 19:10 από χρήστη izzy)

6. ενω καποιοι με τοσες βρισιες λεγεστε ανθρωποι. υποκριτες μπορει, ανθρωποι οχι. 
(26/10 19:18 από χρήστη Χωρίς Όνομα)

7. den kseroyn gia ti an8rwpo milane k h logikh den exei kamia sxesh me autous pou den yperaspizonte thn an8rwpinh axia sto onoma enos 8eou pou exoun plasei sto arrwsto myalo toys.
(26/10 19:40 από χρήστη izzy)

8. Έχει να λαβαίνει ο θεατρίνος.... 
1. Έκτος από την πλατεία την οποία αναμόρφωσε ο Δήμαρχος για να είναι αντάξια πια στην μετονομασία της (που «αναβαθμίστηκε» από Ευαγγελίστριας σε Βέγγου)...... 
2. Έχει να λαβαίνει και τις ευχές ενός παπά, ο θεατρίνος. Βέβαια αυτός, ο Βέγγος, δεν πέθανε στο σανίδι όπως ο Σταυρίδης που τον είχαν να κάνει τον παλιάτσο ακόμα και σε πολύ προχωρημένη ηλικία (κατουριόταν επάνω του, ο Σταυρίδης), αλλά προχωρημένης ηλικίας ήταν και αυτός, ο Βέγγος, όταν πριν από λίγα χρόνια έκανε στο Δελφινάριο το νούμερο του. Τότε, ένα βράδυ, σταμάτησε ξαφνικά την παρλάτα του διότι πήρε το μάτι του έναν παπά να είναι στους θεατές του. Τροποποίησε τότε τις ατάκες του και απευθυνόμενος προς τον παπά, τον επαίνεσε ότι... είναι ο μόνος άξιος ιερωμένος αφού είχε την τόλμη να πάει σε ένα τέτοιο θέατρο. Σε ένα τέτοιο θέατρο, με νούμερα με όλες τις αισχρολογίες, με ξετσιπωσιές και γύμνιες, και με τα προκλητικά μπαλέτα..... 
3. Α, και την βοήθεια του Σταυρού θα έχει, διότι σε μια ταινία του, ξεστόμισε καλυμμένα και μια σχετική βλασφημία («...τον Σταυρό τους!»).
(26/10 19:55 από χρήστη ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ)

9. apaxiw na sou apanthsw allo mihalopule.
(26/10 19:59 από χρήστη izzy)

10. Τιμητικές διακρίσεις: 
α) 2002 Το όνομά του δίδεται στο Δημοτικό Αμφιθέατρο του Δήμου Κορυδαλλού..... 
β) 2008 Το όνομά του δίδεται στην πλ. Ευαγγελισμού στη γενέτειρά του, το Ν.Φάληρο..... 
γ) 2008 Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας του απονέμει τον τίτλο του Ταξιάρχη του Τάγματος του Φοίνικα.... 
δ) Αναμένεται μάλιστα, να τον αναγνωρίσει σύντομα, και, η Εκκλησία... Και να τον ανακηρύξει, και, Άγιο αυτόν τον «καλό άνθρωπο»! Οι δε ατάκες του όπως «Αντίχριστοι», «Αρκουδόγυφτοι» και «Άντε να χαθείτε Κούρδοι», αναμένεται να συμπεριληφθούν στην ιερά ακολουθία που θα συνταχθεί προς τιμή του!.. 
(26/10 20:05 από χρήστη ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ)

11. Σίγουρα η Παναγία δεν έχει πρόβλημα που μετονομάσθηκε η "πλατεία της". Σίγουρα όμως θα έχει πρόβλημα με αυτούς που δείχνουν ασέβεια σε ανθρώπους που βρίσκονται στην κατάσταση που βρίσκεται σήμερα ο Θανάσης Βέγγος. 
(26/10 20:12 από χρήστη Μανταλλένα)

12. Ασέβεια, Μανταλένα, είναι το να πηγαίνεις δημαγωγικά, με το ρεύμα του κόσμου. Και το ρεύμα λέει, ότι ήταν άγιος ο καλός αυτός άνθρωπος. Ο άνθρωπος αυτός, που γέρασε αμετανόητος, και κανείς δεν του λέει την αλήθεια μήπως και πει ένα «ήμαρτον» και σώσει την ψυχή του. Η αλήθεια λοιπόν, δεν είναι κάτι που δεν σέβεται την κατάσταση του. Η αλήθεια είναι ισχυρό φάρμακο, η αλήθεια «κόβει» σαν το θεραπευτικό χειρουργικό νυστέρι..... 
Είδες Μανταλένα, πώς αντιμετώπισαν οι γιατροί την περίπτωση του: και, εγχείρηση στον εγκέφαλο πριν από λίγες μέρες με το ανεύρυσμα, και, στην εντατική τώρα με το αναπνευστικό πρόβλημα. Δεν του έδωσαν απλά μια ασπιρίνη για την αρρώστια του, και καθάρισαν. Και το γλείψιμο στους διάσημους και στους επώνυμους είναι ασπιρίνη. 
...Ας ακούσει λοιπόν και μια αλήθεια ο θεατρίνος, αν και τώρα φοβάμαι ότι είναι αργά, αλλά όλα αυτά ισχύουν και για τους αισχρούς βλάσφημους, τους δειλούς τους χέστες (χέζουν ψηλά κι αγναντεύουν), τους κουκουλοφόρους ανώνυμους σχολιαστές της ιστοσελίδας αυτής του Μανόλη Μαυρομουστακάκη. 
(26/10 20:33 από χρήστη ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ)

13. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΕΙΠΕ " ΜΗ ΚΡΙΝΕΤΕ ΙΝΑ ΜΗ ΚΡΙΘΕΙΤΕ", ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΥΡΙΕ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΕ. (26/10 20:41 από χρήστη &)

14. Αγία Γραφή: Μην είστε άδικοι, δηλαδή «μη κατακρίνεται, για να μη κατακριθείτε». Αλλά να ελέγχετε με τόλμη, φανερά και δημόσια, τα δημόσια πράγματα. «Να κρίνετε δίκαια, και όχι από την όψη», (την όψη π.χ. την φανταχτερή ενός διάσημου προσώπου που πολλοί οι όμοιοι του το προβάλουν για κομματικούς λόγους, για λόγους προπαγάνδας). Ο Κύριος: «Πολύ σωστά έκρινες! Μπράβο!»
(26/10 20:52 από χρήστη ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ)

15. @18.59 ...Δεν ειναι ματαιοδοξια, δεν το απαιτησε ο ιδιος ο ηθοποιος.....
(26/10 20:45 από χρήστη Χωρίς Όνομα)

16. Ο χρήστης (20:45) είπε για τη μετονομασία της πλατείας: «Δεν το απαιτησε ο ιδιος ο ηθοποιος» ..... 
ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΔΙΑΒΑΖΩ (Τετάρτη, 8 Οκτώβριος 2008): "Συγκίνηση και χειροκρότημα στον εαυτό του, του Θανάση Βέγγου όταν άκουσε πως η πλατεία Ευαγγελισμού - της γειτονιάς με τα γιασεμιά και τους φοίνικες, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε - αναπλάθεται και παίρνει πλέον το όνομά του: «Θανάσης Βέγγος»" !!!.. (Εσπρεσο) 
(26/10 20:59 από χρήστη ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ)

17. ΤΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΥΘΟΡΜΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΙΑΣ. ΛΕΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΒΕΓΓΟΣ...
(26/10 21:03 από χρήστη &) 
18. 21:03: «ΜΟΝΟ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΒΕΓΓΟΣ». ............
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Ο Μιχαλόπουλος, ναι, που είδε και την σχετική φωτογραφία του ρεπορτάζ με τον θεατρίνο να χαίρεται και να χειροκροτεί που θα πάρει την πλατεία της Παναγίας. 
....Και η υποψία του Μιχαλόπουλου από όλη αυτήν την παρατήρηση, είναι ότι ο άνθρωπος μανιπουλάρεται, ότι δεν έχει πλήρη συναίσθηση των πραγμάτων.... Αν λοιπόν είχε από τότε το εγκεφαλικό πρόβλημα, τότε έχει και το ακαταλόγιστο και επομένως συγχωρείται!
(26/10 21:13 από χρήστη ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ)

freegossip.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: