Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Μέχρι να λάβουμε το νέο υλικό από τον Αμβρόσιο, βάζουμε Αντζελίνα Τζολί.


Πρώτο και πάλι το «Salt» με την Αντζελίνα Τζολί

Πρώτο στις αθηναϊκές αίθουσες για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα το «Salt» με την Αντζελίνα Τζολί. 

Πρόκειται για μία περιπέτεια στην οποία η διάσημη ηθοποιός υποδύεται μία διπλή πράκτορα. 

πηγή: yupi.grt


ΣΧΕΤΙΚA:

Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου 2010


Εγώ ο Αμβρόσιος, και οι γκέισες με το σχιστό (μέχρι ψηλά στο μηρό) φόρεμα!

 

Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου 2010

Ορθόδοξη Εκκλησία; Δυστυχώς, μας τελείωσε!

1 σχόλιο:

P. MICHALOPOULOS είπε...

ΔΙΑΩΑΖΩ:

Η πράκτορας της CIA Evelyn Salt θα βρεθεί από τη μια στιγμή στην άλλη καταζητούμενη και φυγάς στην ίδια της την χώρα, μετά από την κατηγορία που θα ασκήσει εναντίον της ένας ρώσος που έχει αυτομολήσει στις ΗΠΑ ότι η ίδια είναι ρωσίδα κατάσκοπος με στόχο την δολοφονία του αμερικανού προέδρου.

Με όπλα τις ικανότητες και την πείρα που έχει αποκτήσει ως πράκτορας, θα ξεκινήσει ένα αγώνα δρόμου για την απόδειξη της αθωότητάς της, θα προσπαθήσει να προστατεύσει τον σύζυγό της και παράλληλα να αποφύγει την σύλληψη από τις μυστικές υπηρεσίες της πατρίδας της.

Το «Salt» επρόκειτο να αποτελέσει πρωταγωνιστικό όχημα του Tom Cruise, ωστόσο όταν ο τελευταίος αποχώρησε από το project, έγιναν οι απαραίτητες μετατροπές και ο Edwin Salt έγινε... Evelyn Salt. Η εν λόγω αλλαγή φύλου λειτούργησε μάλλον θετικά για το project, καθώς πρόσθεσε στα δρώμενα ένα συναισθηματισμό, που ενδεχομένως απουσίαζε από την αρσενική version του.

Στο μεγαλύτερο μέρος του «Salt», δε γνωρίζουμε τις προθέσεις και την πραγματική ταυτότητα του ήρωα. Είναι η Evelyn Salt μια τίμια αμερικανίδα πράκτορας, που έπεσε θύμα πλεκτάνης ή μήπως οι άριστες γνώσεις της γλώσσας του Γκορμπατσόφ, που διαθέτει, κρύβουν κάτι βαθύτερο από πίσω; Η αμφιβολία και η εκκρεμότητα είναι η πεμπτουσία του σασπένς και οι δημιουργοί πίσω από το «Salt» το ξέρουν, κάνοντάς μας έτσι να παραβλέπουμε το άκαιρο και ξεπερασμένο ψυχροπολεμικό σκηνικό και τις εξωφρενικές στροφές της πλοκής.

Ωστόσο το κυριότερο ατού του «Salt» είναι η δράση! Από τη στιγμή που η Salt βρίσκεται κατηγορούμενη κι έπειτα ο αυστραλός σκηνοθέτης Philip Noyce πατά το γκάζι στην τσίτα...

Με μεθοδικά ενορχηστρωμένες σκηνές κυνηγητού, θεαματικές κασκάντες και άψογα χορογραφημένες μονομαχίες προσφέρει ένα χορταστικό πακέτο που δε θα αφήσει παραπονεμένους τους φαν του action cinema.