Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Η Pamela Anderdon στην Ελλάδα (με τον φωτογραφικό φακό να κάνει zoom κατευθείαν στα… μάτια της) και άλλες τυχαίες φωτογραφίες.

4 σχόλια:

P. MICHALOPOULOS είπε...

ΔΙΑΒΑΖΩ:

300.000 ευρώ για μια νύχτα με την Πάμελα!
Δημοσιεύθηκε: 23.09.10 12:27

Το σενάριο της ταινίας «Ανήθικη πρόταση» εκτυλίσσεται αυτές τις μέρες μεταξύ Κηφισιάς και Βουλιαγμένης. Η επιθυμία πασίγνωστου επιχειρηματία να βρεθεί με την εκρηκτική Πάμελα Άντερσον ήταν τόσο έντονη, που δεν δίστασε να προσφέρει 300.000 ευρώ για μια και μόνο νύχτα. Όπως λένε οι φίλοι του, η Πάμελα ήταν πρωταγωνίστρια των ερωτικών φαντασιώσεων από την εποχή του «Baywatch» και αυτή τη φορά είχε αποφασίσει να κάνει την επιθυμία του πραγματικότητα. Έτσι έστειλε έναν έμπιστο άντρα της προσωπικής του φρουράς στο ξενοδοχείο για να δώσει την επιταγή. Ο σωματοφύλακας, που είχε σαφείς εντολές να μην αποκαλύψει τίποτα και σε κανέναν μόνο στην ίδια την ηθοποιό, αποχώρησε διακριτικά. Το αφεντικό του όμως ήταν απογοητευμένο και το συζήτησε με τους φίλους του έτσι τα νέα άρχισαν σιγά σιγά να διαδίδονται από τους άσπονδους τελικά φίλους του.
(πηγή: Λοιπόν)

http://www.gossip-tv.gr/story/56743/300000-euro-gia-mia-nukhta-me-ten-pamela

P. MICHALOPOULOS είπε...

Ο Βαρθολομαίος, πόσα να παίρνει άραγε; Να υπολογίσουμε μόνο σε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ την αμοιβή του στις «επισκέψεις» που κάνει, ή σε εκατομμύρια;

P. MICHALOPOULOS είπε...

ΔΙΑΒΑΖΩ:

Σεπτέμβρης… ο μήνας της Βίζιτας

Οι διακοπές πέρασαν. Ο φετινός Αύγουστος ήταν πολύ πεσμένος σε σχέση με πέρυσι… πολλοί «λαγοί» δεν βγήκαν από τις τρύπες τους και τα μεροκάματα από τις βίζιτες έπεσαν.

Πολλά μοντελάκια αναζήτησαν την τύχη τους στο εξωτερικό για να πάρουν κανέναν ψιλό και σε λίγο σας αποκαλύπτουμε το νέο κολπάκι τους… πώς ξαφνικά και ενώ δεν έχουν δουλέψει καθόλου σε πασαρέλες, δεν έχουν κάνει ούτε μια λήψη για editorial τις επέλεξαν και καλά για fashion shows στο εξωτερικό… από πότε η Βίζιτα έγινε φωτογράφιση στο εξωτερικό και casting; Μάλλον η κρίση βίζιτες κατεργάζεται…

http://www.gossip-tv.gr/nasos_blog/56710/septembres%E2%80%A6-o-menas-tes-bizitas

P. MICHALOPOULOS είπε...

ΔΙΑΒΑΖΩ:

Αφού την κάνετε την Βίζιτα… τι το λέτε;

Σε τι κόσμο ζούμε… πόσο ηλίθιες μπορεί να είναι κάποιες γκόμενες που φτάνουν σε σημείο όχι μόνο να κάνουν βίζιτές αλλά να ενημερώνουν με sms… φίλες για το μέγεθος της πληρωμής. Το παιχνίδι είναι εδώ και χρόνια χτισμένο. Όσες κοπέλες βγαίνουν από καλλιστεία και η πιάτσα δεν της αποδέχεται μπαίνουν σε λίστα… δεν είναι τυχαίο ότι σε γραφεία επιχειρηματιών κυκλοφορούν αυτοσχέδια περιοδικά με φωτογραφίσεις διαφόρων κοριτσιών με την τιμή στο κάτω μέρος της φωτογραφίας.

Η εποχή είναι δύσκολη, τα κασέ έχουν πέσει τραγικά για καταλόγους και extra και μοιραία πολλές κοπέλες αναζητούν το γρήγορο κέρδος από την βίζιτα. Πώς αλλιώς θα κυκλοφορούν με πανάκριβες τσάντες και αξεσουάρ, σε πάρτι κοσμικά; Πως θα φωτογραφηθούν; Με φορέματα από τον ZARA και τα H&M; Πρόσφατα λοιπόν στο κόλπο έχουν μπει και δημοσιογράφοι μαϊμου. Ναι. Κάποιοι που κυκλοφορούν στις παρυφές της δικής μας δουλειάς, έχουν δώσει κάποια κομμάτια ως εξωτερικοί συνεργάτες σε περιοδικά και εφημερίδες και παίζουν τον ρόλο του ψιλο-νταβατζή. Αίσχος ρε λαμόγια που λέτε ότι είστε δημοσιογράφοι. Αίσχος και ντροπή. Όσο για εσάς τα μοντελάκια; Είναι επιλογή σας να πουλάτε το κορμί σας. Είναι επιλογή σας να ζείτε σ έναν ψεύτικο κόσμο και μετά από μερικά χρόνια, όταν τα φώτα και η νιότη περάσουν να ψάχνεται την αλήθεια… αν δε σας έχει προλάβει το τρελάδικο. Όσο για το νέο κόλπο που θέλει να ταξιδεύετε στο Μιλάνο στο Λονδίνο στο Παρίσι και το Μόντε Κάρλο για «δουλειές» ένα σας λέω… οι ποδοσφαιριστές που σας πληρώνουν για να περνάτε καλά μιλάνε… και μιλάνε πολύ οπότε το νου σας!

http://www.gossip-tv.gr/nasos_blog/56711/aphou-ten-kanete-ten-bizita%E2%80%A6-ti-lete