Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

FreeGosssip.gr: "Μαρία Σολωμού: Έλα, πες μας τι πίνεις"

Η ηθοποιός Μαρία Σολωμού κάνει μία πραγματική αποκάλυψη σε ό,τι έχει να κάνει με τα πιστεύω της. Όπως δηλώνει σε συνέντευξή της, ήταν μεγάλη υποχώρηση για εκείνη να βαφτίσει τον γιο της. "Ειλικρινά, δεν θα το βάφτιζα, αν δεν ήταν παιδί χωρισμένων γονιών. Δεν είναι ιδεολογικό το θέμα. Θεωρώ πως η διαδικασία της βάφτισης είναι μεγάλη ταλαιπωρία για τα παιδιά. Έχετε δει κανένα παιδάκι να γελάει στα βαφτίσια του; Όλα κλαίνε!" είπε...

(
Πηγή: Elle)

http://www.freegossip.gr/News.php?ID=19777


ΣΧΟΛΙΑ:
1. mixalopoule xilia xronia na zhseis.
simera exo tis mavres mou bika sto blog sou...
...kai diavasa ta nea tis kira lenis.
http://xairete.blogspot.com/2010/09/6.html
kai exo skasei sta gelia.
exeis poli plaka.

(Σήμερα 00:40 από χρήστη Χωρίς Όνομα)

2. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛE exei parei to mati mou na pianeis sto stoma sou ton Agio Efraim kai na les oti den einai Agios..
H ekklhsia ths Elladas ton exei anakurhksei Agio giauto den katalavenw pio einai to provlima sou..
asxoleisou me alla themata kai ase tous agious sthn isixia tous..

(Σήμερα 00:41 από χρήστη Χωρίς Όνομα
)

3. ΑΠΑΝΤΗΣΗ:
Δεν έχει ανακηρυχτεί άγιος κανένας Εφραίμ Νέας Μάκρης, από καμιά εκκλησία.
Η μακαρίτισσα η ηγουμένη είχε πληρώσει τα μαλλιά της κεφαλής της για να το πετύχει αυτό ώστε έτσι να αυξηθούν οι μετοχές της και η μωροφιλοδοξία της, αλλά δεν τα κατάφερε διότι δεν δεχόταν να γίνει εξέταση στον σκελετό που με τόσο δόλιο τρόπο τοποθέτησε στο μοναστήρι σαν τάχα άγιου που είδε στο όνειρο της.
Όταν όμως γίνει κάποτε η εξέταση αυτή, ίσως και να αποδεδειχθεί βάσιμη η φήμη που θέλει να είναι γυναικείος ο σκελετός αυτός!..

(Σήμερα 01:55 από χρήστη ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ)


4. Μπράβο Μιχαλόπουλε!Μπράβο που ξεμπροστιάζεις τον Άγιο τίποτα.
Μερικές φορές είσαι κέρατο, αλλά άλλες σε απολαμβάνω.

(Σήμερα 02:17 από χρήστη Χωρίς Όνομα)
http://www.freegossip.gr/News.php?ID=19777

Εφραίμ Ν. Μάκρης

ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΑ:

1. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛE exei anakurhxtei kai kala kaneis na matheneis prwta kai meta na anoigeis to stoma sou. DEN EISAI AKSIOS na ton pianeis sto stoma sou... Mas exei kourasei edw mesa me ta asxeta sou, OUST...
(Σήμερα 11:13 από χρήστη Χωρίς Όνομα)

2. Έχει ανακηρυχτεί;
Πότε, πού, και από ποιον;
Δώσε μας ένα σχετικό λινκ με κάτι το επίσημο!
Πάντως, το τελευταίο νέο που έχει δημοσιευτεί στον Τύπο, είναι εκείνο με τον τοπικό μητροπολίτη να ζητάει έλεγχο γνησιότητας από το μοναστήρι. Το οποίο μοναστήρι όμως, αρνείται τον όποιον έλεγχο! Τόσο για να μη ξεβρακωθεί (οικονομικά και όχι μόνο) από την αποκάλυψη της αλήθειας, όσο και για να μην πάνε όλες οι καλόγριες του στη φυλακή για την καραμπινάτη αυτή απάτη!
Και περιορίζεται (σύμφωνα με το «τελευταίο νέο»), περιορίζεται το μοναστήρι-χρυσορυχείο, στο να θέλει να λαδώσει (με τον πακτωλό χρημάτων που εισπράττει από τους θρησκόληπτους), να λαδώσει τον μητροπολίτη για να συναινέσει στην αγιοποίηση αυτού του ντυμένου με άμφια (πάπισσας Ιωάννας;) εκτρωματικού κωλο-σκελετού, που εκτίθεται για προσκύνηση μέσα σε γυάλα!


Παναγιώτης Μιχαλόπουλος

http://www.freegossip.gr/News.php?ID=19777

5 σχόλια:

stavroula είπε...

Giati den pane oi idioi na zhthsoun mia apodh3h au8entikothtas
mallon n APAITHSOUN mia apodh3h.
Pisteue kai mh ereuna?

Ανώνυμος είπε...

Και επειδή όλα τα παιδάκια κλαίνε, όταν τα εμβολιάζουμε, εμείς απλά δεν θα τα εμβολιάζουμε!

ΙΚ

P. MICHALOPOULOS είπε...

Δεν νομίζω ότι κλαίνε ΟΛΑ τα παιδάκια! Εγώ δεν θυμάμαι να έκλαιγαν τα παιδιά μου στη βάφτιση τους. Πιστεύω ακόμα, ότι αν τα παιδιά ζουν σε ένα γαλήνιο, ήσυχο και ειρηνικό περιβάλλον - θρησκευτικό περιβάλλον, τότε θα είναι ήρεμα ΚΑΙ στο συγκεκριμένο μυστήριο, όσο μικρά και να είναι Τι λέτε;

P. MICHALOPOULOS είπε...

Είσαι (πέρα για πέρα) σωστή, όπως πάντα, αγαπητή Σταυρούλα! :D

Ανώνυμος είπε...

Λέγω, όχι εγώ, αλλά οι Πατέρες, ότι το βάπτισμα είναι ένα είδος εκκεντρισμού, δηλ. εμβολίου και όπως σε κάθε κέντρισμα υπάρχει αντίδραση, έτσι υπάρχει και στο βαπτιζόμενο:

Ο ιερός Χρυσόστομος παρατηρεί ότι βαπτίζουμε και τα νήπια "καίτοι αμαρτήματα ουκ έχοντα", ώστε να προστεθή "αγιασμός, δικαιοσύνη, υιοθεσία, κληρονομία, αδελφότης του Χριστού τα μέλη είναι, το κατοικητήριον γενέσθαι του πνεύματος" (Θεοδώρου Ζήση, πρεσβυτέρου, καθ. Α.Π.Θ. : "Άνθρωπος και κόσμος εν τη οικονομία του Θεού κατά τον ι. Χρυσόστομον", σελ. 119).

Επομένως και το να κλάψει λίγο, δεν χάλασε ο κόσμος.

ΙΚ