Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

Το ξέρατε ότι η Εύη Αδάμ (η… «Εύα του Αδάμ»;) είχε τον πατέρα της για πρότυπο της;

Η Εύη Αδάμ (η… «Εύα του Αδάμ»;) το πρώην top model και Miss Hellas '95, πριν από μερικές μέρες έχασε τον πατέρα της Βασίλη. Μια απώλεια που την έχει συγκλονίσει αφού του είχε μεγάλη αδυναμία.

Η σύζυγος του Λάμπη Λιβιεράτου και πρώην παρουσιάστρια του «Mega Star» Εύη Αδάμ ζει μία από τις πλέον οδυνηρές στιγμές της ζωής της. Απομονωμένη, συντετριμμένη από τον θάνατο του πατέρα της, προσπαθεί να συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί. Ο κύριος Βασίλης έφυγε ξαφνικά και στη σκέψη ότι δεν θα τον δει ποτέ πια «παγώνει».

Ο σύζυγός της, γνωστός τραγουδιστής Λάμπης Λιβιεράτος τη στηρίζει και της δίνει κουράγιο αφού γνωρίζει καλά πως ο πατέρας της ήταν το πρότυπό της.

Πηγή: Espresso




Το ξέρατε ότι η Εύη Αδάμ
(η… «Εύα του Αδάμ»;)
...είχε τον πατέρα της για πρότυπο της;

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Για την Εύα του Αδάμ, ας διαβάσει το παρακάτω και αν καταλάβει κατάλαβε, άλλως ας οδύρεται ασταμάτητα:

Σε κάποιο νεκροταφείο σε ένα από τα μνήματα, διαβάσαμε κάτι που μας συγκλόνισε και που θεωρούμε, ότι σε λίγες φράσεις περιλαμβάνει όλη την ουσία της θεολογίας της Εκκλησίας μας:

"Σε ευχαριστούμε Κύριε, που μας εμπιστεύθηκες το Μιχάλη μας για οκτώ χρόνια".

ΙΚ

P. MICHALOPOULOS είπε...

Πολύ καλό, πολύ δυνατό, πολύ διδακτικό και συγκινητικό, αυτό, αγαπητέ μας κ. Ιωάννη Καρδάση. Ευχαριστούμε!

P. MICHALOPOULOS είπε...

ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΗΜΕΡΑ:

Αδάμ-Λιβιεράτος: "Σύννεφα" στον γάμο τους;

Σε διάσταση βρίσκονται, σύμφωνα με πληροφορίες, η Εύη Αδάμ με το Λάμπη Λιβιεράτο. Μία μέρα πριν από το γάμο της φίλης της, Κάλλις Τσιλίδου, στην Πάρο, όπου φυσικά ήταν καλεσμένη, η Εύη Αδάμ εξομολογήθηκε για πρώτη φορά στις φίλες και συναδέλφους της ότι ο γάμος της με τον τραγουδιστή - ηθοποιό δεν πάει καλά.

Είναι γνωστό ότι τα τελευταία χρόνια, οι δυο τους δεν τα πήγαιναν καλά. Θυμόμαστε άλλωστε και το στιγμιότυπο μπροστά από τις κάμερες σε κάποιο event, όπου ο Λάμπης είχε δηλώσει για τη σύζυγό του: «Εχει ψώνιο με τις κάμερες». Επίσης, θυμόμαστε το... δολοφονικό ύφος της Εύης προς αυτόν, αλλά και την απευθείας αποχώρησή της από τις κάμερες, μετά την προσβολή.

Το 2008 μάλιστα, η Εύη Αδάμ και ο Λάμπης Λιβιεράτος είχαν δηλώσει σε συνέντευξή τους: «Ναι, φτάσαμε στα πρόθυρα χωρισμού».

Από τότε, όλοι νομίσαμε ότι η σχέση τους επανήλθε και ότι όλα ήταν θέμα κρίσης. Δυστυχώς όμως, σύμφωνα με τις φήμες τα πράγματα έγιναν χειρότερα...
Ο γάμος τους έγινε το 1998 και έχουν αποκτήσει δυο πανέμορφες κόρες, τη Δανάη και τη Νεφέλη.

Όπως και να έχει η κατάσταση, εμείς ελπίζουμε κι ευχόμαστε να τραβήξουν το δρόμο που είναι καλύτερος γι' αυτούς και τα παιδιά τους.

(Πηγή: panoramapress)

http://www.gossip-tv.gr/story/55403/adam-libieratos-sunnepha-ston-gamo-tous