Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Άραγε ο παπάς να είχε μάτια, ...μόνο για την νεοφώτιστη Αναστασία – Μιχαέλα; (Ρόδος. Ναός Αγίου Βασιλείου. Βάπτιση κόρης Αντώνη και Εύης Καμπουράκη)

ΔΙΑΒΑΖΩ:

Η Αναστασία – Μιχαέλα, που έκλαιγε με λυγμούς με τη βουτιά στην κολυμπήθρα, ξαναβρήκε το κέφι της λίγη ώρα αργότερα, μόλις αντίκρυσε τους ταχυδακτυλουργούς, τους κλόουν, τους ξυλοπόδαρους, αλλά και τις νεραϊδούλες και τις πριγκίπισσες, που μοίραζαν ποπ κορν και μαλλί της γριάς στους λιλιπούτειους καλεσμένους.


Ρόδος. Ναός Αγίου Βασιλείου...

Βάπτιση κόρης Αντώνη και Εύης Καμπουράκη

Άραγε ο παπάς να είχε μάτια, ...μόνο για την νεοφώτιστη Αναστασία – Μιχαέλα;

1 σχόλιο:

P. MICHALOPOULOS είπε...

ΔΙΑΒΑΖΩ:

Ο Αντώνης Καμπουράκης και η σύζυγος του Εύη, βάφτισαν την κορούλα τους Αναστασία – Μιχαέλλα, με νονούς τον πρώην υπουργό Γιάννη Βαληνάκη και την σύζυγο του Χριστίνα.

Οι ιδιοκτήτες του Ρόδος Παλλάς έζησαν ίσως την πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωή τους, αφού είδαν την μικρή τους να… κάνει το μπανάκι της στην κολυμπήθρα και να παίρνει τις ευχές του παπά.

Κοντά στο ζευγάρι βρέθηκαν πολλοί φίλοι, οι οποίοι ευχήθηκαν και στην Αναστασία – Μιχαέλλα αλλά και στους ευτυχείς γονείς, ενώ μετά το μυστήριο, ακολούθησε party με τη Δέσποινα Βανδή και τον Σάκη Ρουβά να τραγουδούν live σε μια εμφάνιση-έκπληξη!

http://www.gossip-tv.gr/story/55399/photographiko-album-tes-baphtises-tes-kores-tou-kampourake