Σάββατο 21 Αυγούστου 2010

Άγγλος τραγουδιστής (ομοφυλόφιλος και αισχρός υβριστής του Χριστού) στον γάμο του γιου του Κοκού, στον μητροπολιτικό οίκο ενοχής στις Σπέτσες!..


Ο σερ Ελτον Τζον, ο άγγλος ομοφυλόφιλος και αισχρός υβριστής του Χριστού θα λαμπρύνει τον γάμο του γιου του Κοκού που θα γίνει στον οίκο ενοχής του αγίου Νικολάου στις Σπέτσες!..

Διαβάζω σήμερα στην Εσπρέσο:

Επέλαση VIP στις Σπέτσες για τον γάμο της Τατιάνας και του Νικολάου. Ήδη από χθες, προσωπικότητες απ' όλο τον κόσμο καταφτάνουν στο νησί του Αργοσαρωνικού για τον γάμο της χρονιάς που θα πραγματοποιηθεί στις 25 Αυγούστου στον μητροπολιτικό ναό του Αγίου Νικολάου στις Σπέτσες.

Εκτός από γαλαζοαίματους, super stars -ανάμεσά τους ο σερ Ελτον Τζον, αφού την Πέμπτη οριστικοποιήθηκε και η έλευση του στην Ελλάδα για τον γάμο του πρίγκιπα Νικολάου (του μεσαίου γιου του Κωνσταντίνου και της Αννας-Μαρίας), και της Τατιάνας Μπλάτνικ.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Espresso», αύριο ο διάσημος καλλιτέχνης (πρώτοι, ενάμιση μήνα πριν, αποκαλύψαμε ότι θα παρευρεθεί και θα τραγουδήσει στον πολυαναμενόμενο γάμο) θα φτάσει όχι στις Σπέτσες, αλλά στη Σπετσοπούλα. Άλλωστε, είναι γνωστές οι σχέσεις του με την οικογένεια Νιάρχου. Θα φιλοξενηθεί στον οικογενειακό παράδεισο της εφοπλιστικής οικογένειας, όπου δύσκολα θα πλησιάσει κάποιος, και την επόμενη Τετάρτη θα τραγουδήσει στη γαμήλια δεξίωση του ζευγαριού.

Το ζευγάρι, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, από σήμερα θα μένει χωριστά (ο Νικόλαος στο Πόρτο Χέλι και η Τατιάνα στις Σπέτσες) τηρώντας την παράδοση. Μέχρι τον γάμο βέβαια θα ξανασυναντηθούν (σημείωση ιστολογίου: όχι όμως για να κοιμηθούν μαζί) αφού θα παραθέσουν δείπνα προς τιμήν των εκλεκτών καλεσμένων τους.

ΠΗΓΗ:
«Espresso»

Άναξ: - Γάμος, στην Εκκλησία του... κώλου, που λέει και το "χαίρετε" !

Δεν υπάρχουν σχόλια: