Κυριακή 8 Αυγούστου 2010

Θεσσαλονίκη. Εκκλησία αγίου Ιωάννου Χρυσοστόμου: Βαφτίζουν τώρα, και… εξωγήινους;

Νίκος Κουρκούλης - Κέλλυ Κελεκίδου, και... ΣΙΑ.
Μια φορά κι έναν καιρό σε μια χώρα μακρινή ζούσε ένας πρίγκιπας που δεν είχε όνομα. Όλοι τον αγαπούσαν γιατί γελούσε πολύ και χάριζε χαρά και ευτυχία σε όλους. Η καλή νεράιδα για να τον ανταμείψει κάλεσε όλα τα ξωτικά να ειδοποιήσουν τους κατοίκους της χώρας ότι... στις 7 Αυγούστου στον Ιερό Ναό Ιωάννη και Χρυσοστόμου, στην Αμερικανική Γεωργική Σχολή, στις 5.00 το απόγευμα, θα βαφτιστεί ο πρίγκιπας Αθανάσιος - Ραφαήλ».

http://xairete.blogspot.com/2010/07/blog-post_6047.html

[ΑΝΘΙΜΟΣ.jpg]
Άνθιμος: «Εξωγήινος, ο… πρίγκιπας Αθανάσιος – Ραφαήλ???»

2 σχόλια:

Μιχάλης είπε...

Μάλιστα κάνανε την βάπτιση στα μέσα της Νηστείας του Δεκαπενταυγούστου! Πραφανώς κεράσανε τους καλεσμένους νηστίσημο παστάκι ή γλυκό και η δεξίωση που θα ακολουθήσει θα περιλαμβάνει αυστηρά νηστίσημο μενού προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις της ημέρας.

P. MICHALOPOULOS είπε...

Αναφέρεσαι προφανώς στη νηστεία της ορθόδοξης εκκλησίας αγαπητέ Μιχάλη! Να, το λάθος σου! Διότι εδώ τα πράγματα είναι διαφορετικά: έχουμε νεράιδες και ξωτικά (αν δεις το προσκλητήριο της βάφτισης) άρα, δεν μιλάμε για χριστιανική αλλά για... Σατανιστική εκκλησία!

Θυμάσαι, που (τόσο προφητικά!) πριν από λίγους μήνες το «ράδιο αρβύλα» είχε παρουσιάσει (σατιρικά) τον Άνθιμο σαν... ροκά σατανιστή;