Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010

Υπό την Αιγίδα του Βαρθολομαίου: Μετά την Αγία Ειρήνη και την Παναγία Σουμελά, ανοίγει τώρα και η Θεολογική Σχολή της Χάλκης! (Πάρτε μια βιντεο-γεύση)


Διαβάζω:


Υπό την Αιγίδα του Οικουμενικού Πατριαρχείου Κωνσταντινουπόλεως, θα πραγματοποιηθεί συναυλία στους Κήπους της Ιεράς Θεολογικής Σχολής της Χάλκης (μετά από 30 χρόνια «σιωπής», σηματοδοτώντας την έναρξη μίας νέας πνευματικής εποχής), με μελωδίες της Ευανθίας Ρεμπούτσικα και δύο Τούρκων ερμηνευτών. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 18 Σεπτεμβρίου.

ΠΗΓΗ: zougla.gr

ΔΙΑΒΑΖΩ:

Χορηγοί της εκδήλωσης αυτής, είναι η Alapis, οι Κυλινδρόμιλοι Χαλκιδικής και η Olympic Air. Θα παρευρεθεί βέβαια και ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος.

ΠΗΓΗ: www.espressonews.gr


Διαβάζω:

Η Ευανθία Ρεμπούτσικα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κάτω Αχαΐα Πατρών. Είναι ένα από τα τέσσερα αδέλφια της οικογένειας Ρεμπούτσικα μαζί με την Ιωάννα, τη Μαρία και τον Πλούταρχο.

Ο πατέρας τους ήταν ιδιοκτήτης του κινηματογράφου REX ενώ η Ευανθία από την ηλικία των 6 χρόνων ξεκινά βιολί στο Ωδείο Πατρών με καθηγητές τον Μιλτιάδη Παπανικολάου και τον Ακίνδυνο Καϊμάκη.

Το κουαρτέτο των αδελφών Ρεμπούτσικα περιοδεύει στην Ελλάδα και το εξωτερικό και το 1970 η Ευανθία έρχεται στην Αθήνα συνεχίζοντας τις σπουδές της στη μουσική, με δάσκαλο τον Τάτση Αποστολίδη στο Ωδείο Αθηνών και στη συνέχεια με τον Στέλιο Καφαντάρη στο Ελληνικό Ωδείο.

ΠΗΓΗ: Μουσικόραμα. 01 Ιανουαρίου 2010


ΣΧΕΤΙΚΟ:

Τρίτη, 17 Αυγούστου 2010

Κόπρισαν, και, στην Παναγία τη Σουμελά στον Πόντο!

[ΣΚΑΤΟΕΚΚΛΗΣΙΑ.jpg]
Ο ΑΝΤΩΝΙΟΣ ("Η ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ") είπε:
Bάλε σε παρακαλώ στο θέμα την φωτο με τον σκύλο που χέζει

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΤΟ

ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ(ΒΙΝΤΕΟ)

http://agiooros.org/viewtopic.php?f=76&t=4658

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΤΟ

ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ (BINTEO)

http://agiooros.org/viewtopic.php?f=76&t=4661