Κυριακή 22 Αυγούστου 2010

Τραγουδιστής Χρήστος Δάντης: Ντύθηκε κουμπάρος (παντελόνι τζιν, και φανελάκι) και πάντρεψε (σε εκκλησία!) τον στιχουργό Νίκο Σαρρή!..


Διαβάζω:
Ο Χρήστος Δάντης, μέχρι να ντυθεί για τέταρτη φορά γαμπρός (χωρίζει και παντρεύεται την έγκυο φίλη του Τζένη), έγινε κουμπάρος.

Ηλιοκαμένος και μαυρισμένος, πήγε στην εκκλησία με τζίν, για να παντρέψει σε κλειστό οικογενειακό κύκλο, τον φίλο του, τον στιχουργό Νίκο Σαρρή!
Σε όλη τη διάρκεια του μυστηρίου, ο κουμπάρος ήταν στα κέφια του, ενώ -όταν δεν άλλαζε τα στέφανα- κρατούσε σφιχτά το χέρι της συντρόφου του η οποία αν και είχε επιλέξει ένα αέρινο καλοκαιρινό φόρεμα ήταν σχεδόν αδύνατο να μπορέσει να κρύψει την εγκυμοσύνη της.
Πηγή: star
Ο άγγελος μου, ο διάβολός μου
* Ερμηνευτής: Χρήστος Δάντης
* Στιχουργός: Νίκος Σαρρής
* Συνθέτης: Χρήστος Δάντης


ΣΧΕΤΙΚΟ:

Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2009


Αναρωτιόμαστε αν άλλαξε η θρησκεία στην Ελλάδα, ή αν απλά άλλαξαν ρούχα εκείνοι οι ιερείς των ειδώλων και εμφανίζονται πλέον σαν ιερείς του Χριστού!

[ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ.jpg]
Εμείς ειδωλολάτρες, μασκαρεμένοι σε χριστιανούς ιερείς;


1 σχόλιο:

P. MICHALOPOULOS είπε...

ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΗΜΕΡΑ:

Χρ. Δάντης: Η Φλώρα θέλει να τα βρουν εξωδικαστικώς

...Και ενώ το ζευγάρι δεν έχει βάλει μπροστά ακόμα το διαζύγιο, έχει ήδη συναντηθεί στην Ευελπίδων για την υπόθεση του σπιτιού και -σύμφωνα με τον δικηγόρο της Φλώρας Θεοδώρου, Αλέξη Κούγια- καλό είναι υπάρξει συμβιβασμός και να μην πάει κανείς στο δεύτερο ραντεβού τους στο δικαστήριο.

Την ίδια ώρα ο Χρήστος Δάντης έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή του, είναι ερωτευμένος με άλλη γυναίκα, τη Τζένη και περιμένει με ανυπομονησία να γίνει πατέρας.

Μάλιστα, πριν γίνει γαμπρός, ντύθηκε κουμπάρος και πάντρεψε τον στιχουργό, Νίκο Σαρρή.

Πηγή: star