Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010

troktiko: Φώναζαν και έκλαιγαν οι ευρωβουλευτές στην πτήση του τρόμου για Βρυξέλλες όταν έγιναν αναταράξεις

Πτήση τρόμου - της olympic airways - έζησαν οι ευρωβουλευτές στην προσγείωση για τις Βρυξέλλες όταν έπεσαν καταιγίδα και στις 12.30 άρχισαν οι αναταράξεις με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί πανικός με τους ...
πολιτικούς να κραυγάζουν σύμφωνα με πληροφορίες και να κλαίνε.Μέσα ήταν

1.
η Μαριέττα Γιαννάκου (θα σκέφθηκε σίγουρα τι άλλο θα την βρει πια την γυναίκα;), ...

2
. ο Κώστας Πουπάκης (που' πα ρε καραμήτρο), ...

3. η Μαρία Δαμανάκη (θα έπεφτε κατευθείαν στην Θάλασσα ως υπεύθυνη αλιείας της Ε.Ε και θα βρισκόταν με το nemo στον βυθό), ...

4. ο Νίκος Χουντής του ΣΥΝ (για πρώτη φορά πούλησε τις αριστερές ιδέες του και είπε ...βοήθα Παναγιά μου),

5. ...και ο Νίκος Σαλαβράκος του ΛΑΟΣ που για τη σωτηρία του επικαλέστηκε το... περιστέρι που κάθισε πάνω στον Καρατζαφέρη (τότε, στην Πόλη) και τον κουτσούλισε…


ΣΧΟΛΙΑ:

1. Υπάρχει κάποιος που διαβάζει αυτό το άρθρο αυτήν τη στιγμή;;;;; Είναι δοσμένο χιουμοριστικά, αλλά εγώ που φοβάμαι τα αεροπλάνα ...ταράχτηκα. Την Κυριακη το πρωί ταξιδεύω για Μυτιλήνη μιλάμε για 35 λέπτά πτήση και το έχω κάνει ...μεσανατολικό.!!! Όποιος μπορέι ας χαρίσει μια καλή κουβέντα σε μένα την ταλάιπωρη μάνα .!!!!!

(Σήμερα 12:10 από χρήστη Φοβιτσιάρα)

2. Προλαβαίνετε να εξομολογηθείτε, και να κοινωνήσετε πριν το ταξίδι; Αν ναι, κάνετε και το σταυρό σας όταν μπείτε στο αεροπλάνο, και χάρο μη φοβάστε μετά! Το έχω δοκιμάσει, και πέτυχε!

(Σήμερα 12:17 από χρήστη PANAGIOTIS MICHALOPOULOS)


3. Μην λές τέτοια Παναγιώτη Μιχαλόπουλε γιατί θα έχω και τα παιδιά μου μέσα στο αεροπλάνο. και αμα αρχίσει και σκούζει το μωρό ...κλάφτα χαράλαμπε. Μην λές τέτοια !!!!!
Υ.Γ Δεν προλαβαίνουμε να κοινωνήσουμε ούτε να εξομολογηθούμε . Λέω να το κάνω στον Μανταμάδο στον Ταξιάρχη ...after ... Λές να είναι πολύ αργα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
(Σήμερα 12:24 από χρήστη Φοβιτσιάρα)

4. Ποτέ δεν είναι αργά, όταν υπάρχει η πίστη στην Πρόνοια του Θεού και η καλή προαίρεση για μετάνοια!... Κάνετε λοιπόν σωστά (όχι μαντολίνο) το σταυρό σας, και όλα θα πάνε καλά! Ο Θεός μαζί σας! Καλό σας ταξίδι, φιλιά στα παιδιά!.. :-)

(Σήμερα 12:45 από χρήστη ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ)


5. ΦΟΒΙΤΣΙΑΡΑ ....ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙ ΑΦΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΦΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΣ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΡΑΦΑΗΛ. ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙΣ.

(Σήμερα 13:09 από χρήστη Χωρίς Όνομα)

6. Φοβιτσιάρα, ..opou kai na pas o Theos einai mazi sou, opotan ti fovasai e??.
Υ.Γ.
kai an pas ekei sto Taxiarhi sto Mantamado anapse kai ena keraki apo mena pou ton agapw polu alla logw upoxrewsewn mou einai duskolo na paw na ton dw : (..

(Σήμερα 13:54 από χρήστη iwnna)

7. Ιωάννα υπόσχομαι να ανάψω κεράκι για σένα .
Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια ..
και τον ...13.09.
Ευχαριστώ πολυ ρε παιδιά ... Είστε αστέρια.
Και για σένα κεράκι στον Αγιο Ραφαήλ. 13.09.

(Σήμερα 14:40 από χρήστη Φοβιτσιάρα)


8. Ένα κεράκι μόνο! Τίποτε παραπάνω!

Ούτε ένα ευρώ στο παπαδαριό!
Μην πέσεις αγαπητό μου «φοβητσιάρικο» παιδί, μην πέσεις κι εσύ παιδί μου, ...θύμα εκμετάλλευσης αγιογδυτών και θεομπαιχτών στα δυο αυτά προσκυνήματα!

Προσοχή, διότι μόνο αδύνατους ανθρώπους βοηθάω!
Δεν βοηθάω δηλαδή, και, τους συνεργούς με όλο αυτό το παραεκκλησιαστικό σινάφι του Κερατά...
Όσους δηλαδή τα ακουμπάνε (σε «τυχερά», σε τάματα, κλπ) στους ψευτο-θαυματοποιούς (παπάδες - καλόγερους - δεσποτάδες - καλόγριες, κλπ) που με κοροϊδεύουν ασύστολα, στα δυο αυτά προσκυνήματα!

(Σήμερα 15:00 από χρήστη ΘΕΟΣ)


http://www.freegossip.gr/News.php?ID=11939

Τρίτη, 18 Νοεμβρίου 2008


Σχόλια στην ανάρτηση "Θαύμα" στη Σύμη..."

Δεν υπάρχουν σχόλια: