Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

Κourdistoportocali.com: Ενας γάμος και μια κηδεία για το "ΘΕΜΑ"


Ενας γάμος και μια κηδεία για το "ΘΕΜΑ"

Tη περαμένη Τρίτη οι άνθρωποι του "ΘΕΜΑτος" αποχαιρέτησαν τον διευθυντή του ομώνυμου ραδιοφώνου Σωκράτη Γκιόλια στη τελευταία του κατοικία.

Λίγες ώρες αργότερα συνόδευαν τον αρχισυντάκτη τους Αντώνη Σρόιτερ και την συνάδελφό τους Δήμητρα Αιγινήτη στα σκαλιά της εκκλησίας στο Ημεροβίγλι της Σαντορίνης.

Η εφημερίδα περιέγραψε ως εξής το χαρμόσυνο γεγονός.

Ένα όμορφο απόγευμα, ένας ήλιος που βυθιζόταν στη θάλασσα και το άγριο τοπίο της Σαντορίνης ήταν το σκηνικό ενός "δικού μας" γάμου που έγινε χτες το απόγευμα.

Στο εκκλησάκι του Αγίου Μάρκου στο Ημεροβίγλι με πολλούς φίλους και γνωστούς ο αρχισυντάκτης του Πρώτου Θέματος, Αντώνης Σρόιτερ και η δημοσιογράφος της εφημερίδας Δήμητρα Αιγινίτη αντάλλαξαν όρκους και ένωσαν τις ζωές τις ζωές τους κάτω από τις ευχές όλων.

Η Δήμητρα απίστευτα όμορφη και με νυφικό Kathy Hendels έκανε το όνειρό της -να παντρευτεί στο αγαπημένο της νησί-πραγματικότητα.

Μετά το γάμο ακολούθησε πάρτι όπου φίλοι και συγγενείς έδωσαν ραντεβού στο bar restaurant "Wet Stories" στον Περίβολο για μια διαφορετική καλοκαιρινή νύχτα.

Οι καλεσμένοι έβγαλαν τα παπούτσια και χόρεψαν μέχρι το πρωί κάτω από τους ήχους των ωραιότερων τραγουδιών. Highlight της βραδιάς η εμφάνιση του συγκροτήματος Μέλισσα.

Στο πάρτι μεταξύ άλλων είδαμε τους Θέμης Γεωργαντά με τον Παναγιώτη Λιαδέλη, τη Μαρία Ηλιάκη, τον Δήμο Βερύκιο, τις καλές φίλες της νύφης Κάλι Τσιλίδου, Ρέα Τουτουνζή και Νόνη Δούνια. 


Επίσης ήταν η Σταματίνα Τσιμτσιλή με το σύντροφό της, 
ο Θανάσης Πάτρας με τη σύζυγό του, η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου και πολλοί άλλοι.

ΠΗΓΗ: kourdistoportocali.com


"ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ": Η Δήμητρα απίστευτα όμορφη και με νυφικό Kathy Hendels


Δεν υπάρχουν σχόλια: