Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

"Γάμος" Δήμητρας Αιγινίτη: Μια πλάκα στην επονομαζόμενη και «γαμημένη» Εκκλησία, από την εποχή του γάμου Καρβέλα και Πάνιας.

ΔΙΑΒΑΖΩ:

Η Δήμητρα Αιγινίτη περιγράφει στο περιοδικό People τα συναισθήματά της λίγο πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας: ''Ήμουν εκνευριστικά ατάραχη. Αφού την παραμονή του γάμου βγήκαμε με τους φίλους μας και κοιμήθηκα στις 6:00 το πρωί, δώδεκα ώρες πριν τη τελετή. Ε, και;''.

Η Δήμητρα θεωρεί πως η σχέση της με τον Αντώνη Σρόιτερ δεν πρόκειται να αλλάξει λόγω του γάμου. Εξάλλου τον Δεκέμβριο είχαν ξαναπαντρευτεί με πολιτικό.

πηγή: newsit


ΣΧΟΛΙΟ:

Ποιο γάμο! Μια πλάκα έκανε η κοπέλα, σε μια εκκλησία της πλάκας, μιας γελοίας Εκκλησίας!

Έβαλε η «κυρία» ένα μπέμπη- ντολ με ζαρτιέρες από τις οποίες κρέμονταν και κάτι άσπρες κορδέλες (νυφικό τάχα), και τις οποίες κορδέλες πέταξε μετά, και κρέμονταν οι ζαρτιέρες μόνες τους.

Και με αυτό το υπόλοιπο του νυφικού, συνεχίστηκε η πλάκα, και, μετά την αποχώρηση τους από την εκκλησία (την επονομαζόμενη και «γαμημένη» Εκκλησία, από την εποχή του γάμου Καρβέλα και Πάνιας). Συνεχίστηκε η πλάκα όταν η νύφη έπεσε με τον γαμπρό στη θάλασσα.

Ζήλεψαν τον γάμο της Λάσπα, φαίνεται, και θέλησαν να αντιγράψουν κάτι από εκεί! Τέτοιος μαϊμουδισμός, τέτοια ανοησία, τέτοια ξετσιπωσιά, τέτοια πρόκληση! Πρόκληση σε μια «τέτοια» Εκκλησία!..

(Σήμερα 02:29 από χρήστη ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ)


http://www.freegossip.gr/News.php?ID=13356

1 σχόλιο:

P. MICHALOPOULOS είπε...

ΑΝΤΙΓΡΑΦΩ ΣΧΟΛΙΑ:

1. NAI KALA!! EISAI EKNEYRISTIKH, GENIKA.....
(Σήμερα 09:45 από χρήστη SANDRA)

2. eisai eknevristikh full stop!
(Σήμερα 10:54 από χρήστη Faust)

3. teoio blhma pou einai pou na niwsei tipota..oute kan sto gamo ths den niw8ei..8es kai ekpomph..tromara sou...ante blhma na poume..
(Σήμερα 11:30 από χρήστη ^_^)


http://www.freegossip.gr/News.php?ID=13356