Κυριακή 25 Ιουλίου 2010

Σοφά (όπως πάντα) τα λόγια σου αγαπητή Σταυρούλα!

P. MICHALOPOULOS είπε...

Σοφά (όπως πάντα) τα λόγια σου αγαπητή Σταυρούλα! Μεγάλη είναι πάντα, η τιμή που μας κάνεις! Εδώ, σε ένα μπλογκ της πλάκας, δεν έχουμε την αξίωση να μας παίρνουν τόσο σοβαρά (σαν διαχειριστής μιλάω) με κατάθεση απόψεων τόσου μεγάλου βάρους όπως οι δικές σου, όπως και το πιο πάνω σχόλιο σου.

Εγώ σου εξομολογούμε ότι έκανα την ανάρτηση αυτή, πρώτα για να προσελκύσω το ενδιαφέρον σου και μετά διότι μου άρεσε πολύ η θεατρική αυτή παρουσίαση, η χορογραφία, και η απόδοση του τραγουδιού, άσχετα από το ότι δεν κατάλαβα τα λόγια!

Γι αυτό, σαν αντίβαρο σε αυτά τα βαρύγδουπα σχόλια της ξένης ιστοσελίδας (υπήρχαν και άλλα πιο έξαλα, πιο εξτρεμιστικά και αλλοπρόσαλλα) κατέθεσα εκεί το δικό σου σχόλιο, αυτό το πρώτο που έκανες εδώ!

Και θα σου πω κι αυτό: Αν την κράτησα την ανάρτηση αυτή (που την συμπλήρωσα και με μερικά σχόλια που αντέγραψα), την κράτησα μόνο και μόνο διότι την είχες τιμήσει εσύ με σχόλιο σου. Διαφορετικά, θα την είχα σβήσει…

Γιατί να την κρατούσα αφού δεν την καταλάβαινα; Μόνο και μόνο διότι μου άρεσε η παρουσίαση στο βίντεο;

http://xairete.blogspot.com/2010/07/blog-post_23.html

2 σχόλια:

stavroula είπε...

Prin kalhnuxtisw k gia opoion sovara endeiaferetai, pera ap ton ka8e cowboy karagiozh, uparxei ena endeiaferon ar8ro sthn
www.globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=20249

anaferetai epishs k sthn Wall Street Journal

Auta

P. MICHALOPOULOS είπε...

Να είσαι καλά, Σταυρούλα μας! Σε ευχαριστούμε για το σχόλιο! Ήρθε λοιπόν η ώρα: Εσύ να μας πεις καλημέρα, και εμείς να σου πούμε καληνύχτα! :-)