Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

Νικόλαος Γλύγκσμουργκ - Τατιάνα Μπλάτνικ: Γάμος, του... πρωτο-κώλου!!!


Νικόλαος Γλύγκσμουργκ - Τατιάνα Μπλάτνικ: Γάμος του πρωτο-κώλου!!!

Διαβάζω σήμερα:


«Λίγες μόνο εβδομάδες πριν ο Νικόλαος και η Τατιάνα Μπλάτνικ ανεβούν τα σκαλιά της εκκλησίας, όλα είναι έτοιμα για τον βασιλικό γάμο.».

Καταλάβατε; «Βασιλικός γάμος» – γαλαζοαίματος – όχι κοινών θνητών, γάμος, να πούμε!..


Διαβάζω:

«Το μυστήριο θα τελεστεί στις Σπέτσες.».

«Μυστήριο»; Χα, χααααα!


Διαβάζω:

«Λόγω πρωτοκόλου η Τατιάνα Μπλάτνικ δεν μπορούσε να είναι αλλόθρησκη και έτσι στις αρχές του Ιουλίου βαφτίστηκε χριστιανή ορθόδοξη στο παρεκκλήσι της Αρχιεπισκοπής Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας από τον αρχιεπίσκοπο Γρηγόριο.».

«Αλλόθρησκη» είναι, ή χριστιανή – κάποιας αίρεσης οπαδός;

Και γιατί λένε ότι βαφτίστηκε; Βαφτίστηκε πράγματι; Δεν είδαμε καμιά φωτογραφία! Εμείς διαβάσαμε ότι ο αρχιεπίσκοπος της Αγγλίας, απλά της έδωσε λέει, το «χρίσμα» της ορθόδοξης! Την «έχρισε ορθόδοξη», γράφτηκε! Πώς να έγινε άραγε, αυτό, το… μαγικό κόλπο;


Και τι σκατά «ορθόδοξη» έγινε, αν έγινε από ανάγκη, από το… «πρωτόκολλο»;

Και τι σκατά «πρωτόκολλο» είναι αυτό; Της εκκλησίας είναι, ή του (μη χέσω) «βασιλικού οίκου» που εδρεύει στην Αγγλία;

Του «οίκου» τοιούτης και τόσης ανοχής, που έχει καλέσει έναν διάσημο πούστη και μεγαλο βλάσφημο του Χριστού, έναν άγγλο τραγουδιστή, να τραγουδήσει στον «βασιλικό» αυτό γάμο...

Στον γάμο, που θα γίνει λέει στον (μη τον χέσω κι αυτόν) …«ιερό» ναό του Αγίου Νικολάου στη μητρόπολη των Σπετσών, στις 25 Αυγούστου!..

Πηγή: People


Άναξ: - Γάμος του... πρωτο-κώλου, λέει το "χαίρετε" !

2 σχόλια:

P. MICHALOPOULOS είπε...

ΑΝΤΙΦΡΑΦΩ ΣΧΟΛΙΟ:

PES TA XRYSOSTOME PANAGIOTH MIXALOPOULE!!! SYMFONOUME!! BRAVO!!!

(Σήμερα 13:14 από χρήστη SANDRA)

http://www.freegossip.gr/News.php?ID=12579

P. MICHALOPOULOS είπε...

ΑΝΤΙΦΡΑΦΩ ΣΧΟΛΙΟ:

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ! ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ. ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΓΑΜΟΙ ΒΑΣΙΛΙΑΔΩΝ, ΒΑΦΤΙΣΙΑ ΠΡΙΓΚΗΠΩΝ... ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΓΙΝΕΙ, ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ.

ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΙΣ ΣΠΕΤΣΕΣ,ΡΕ! ΓΑΙΔΟΥΡΑΚΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΣΠΕΤΣΕΣ? Μ ΑΥΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ! ΦΑΓΑΝΕ, ΦΑΓΑΝΕ, ΦΑΓΑΝΕ, ΑΔΕΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΤΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΜΕΣΑ ΗΤΑΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ... ΤΟ ΔΟΥΛΕΨΕ ΒΛΕΠΕΙΣ.

ΑΝΤΙ Ο κος ΤΕΩΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΩΛΟΣΦΙΓΓΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΠΕΙ ΡΕ ΠΑΤΡΙΩΤΑΚΙΑ ΠΑΡΤΕ ΚΑΤΙ Η ΕΣΤΩ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ Η ΣΤΟΝ ΓΑΜΠΡΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ Η ΕΣΤΩ Σ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΣΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ, ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΓΑΜΟΣ.

ΥΠΟΚΡΗΣΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ! ΟΧΙ ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ? ΓΙΑΤΙ ΗΔΗ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΑΔΕΣ ΡΑΒΟΝΤΑΙ, ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΓΥΑΛΙΖΟΥΝ ΤΑ ΓΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΣΠΡΙΖΕΙ ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΕΙ ΤΑ ΑΓΑΘΑ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΞΕΚΑΠΙΣΤΡΩΤΑ! ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑ

(Σήμερα 21:54 από χρήστη ΖΟΦΕΡΟΣ)

http://www.freegossip.gr/News.php?ID=12622