Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

Ράνια Λυκούδη (μοντέλο) και Ζάχος Αναστασιάδης (πολίστας): Τώρα, τους ήρθε να κάνουν, και, θρησκευτικό γάμο!

Ράνια Λυκούδη: Πρόβα νυφικού
«Αγχώνομαι για την προετοιμασία και την οργάνωση, να δουλέψουν όλα ρολόι»

ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΗΜΕΡΑ:


Ράνια Λυκούδη: Πρόβα νυφικού

Δύο χρόνια μετά τον πολιτικό τους γάμο, η Ράνια Λυκούδη (μοντέλο) και ο Ζάχος Αναστασιάδης (πολίστας της ομάδας της Βουλιαγμένης) θα κάνουν και τον θρησκευτικό.

Το μυστήριο θα γίνει στις 26 Ιουλίου στον Άγιο Γεώργιο στο Καβούρι και μια ώρα αργότερα θα γίνει και η βάφτιση του 7 μηνών γιου τους.

“Ως νύφη δεν έχω καθόλου άγχος, αγχώνομαι μόνο όσον αφορά την προετοιμασία και την οργάνωση, να δουλέψουν όλα ρολόι.

Και βέβαια καταλήξαμε στο νυφικό που θα φορέσω αλλά δεν μπορώ να το αποκαλύψω γιατί δεν πρέπει να το δει ο γαμπρός πριν το γάμο. Όλα είναι έτοιμα απλώς περιμένω να πάρω πίσω τη βέρα μου που διαπίστωσα ότι είναι στενή. Γι' αυτό και την έδωσα να την μεγαλώσουν” δήλωσε η Ράνια Λυκούδη.


Πηγή: ΟΚ

http://www.gossip-tv.gr/story/43950/rania-lukoude-proba-nuphikou


Τώρα, τους ήρθε να κάνουν, και, θρησκευτικό γάμο! Πιστή στο «έθιμο» κι αυτή η νύφη: «Κάνω αρχικά τον πολιτικό γάμο, και …αφού γεννάω, παντρεύομαι μετά και στην εκκλησία, κάνοντας μαζί και τη βάφτιση του παιδιού μου.»

Βέβαια, η εκκλησία θα τα οικονομήσει διπλά (γάμος και βάφτιση), και... χέστηκε για το πνευματικό μέρος της υπόθεσης.

1. Είδατε η νύφη; «Αγχώνομαι για την προετοιμασία και την οργάνωση, να δουλέψουν όλα ρολόι», λέει.

Όλα για την παράσταση, όλα για την επίδειξη! Προφανώς, δεν έχει μετανιώσει για την «πορνεία» του πολιτικού γάμου, δεν έχει εξομολογηθεί, δεν έχει κάνει καμιά τέτοια προετοιμασία για τη συμμετοχή της (σαν πιστό μέλος της εκκλησίας) σε ένα τέτοιο μυστήριο,! Όλα, ένας χαβαλές, και τίποτε άλλο!

2. Είδατε η νύφη; «Και βέβαια καταλήξαμε στο νυφικό που θα φορέσω αλλά δεν μπορώ να το αποκαλύψω γιατί δεν πρέπει να το δει ο γαμπρός πριν το γάμο», είπε!

Οι γνώστες αηδίες και προλήψεις, για τις όποιες θα έρθει η εκκλησία (του κώλου) της Γλυφάδας, να την επιβραβεύσει, να την στεφανώσει, εισπράττοντας βέβαια τα σχετικά προς τούτο «τυχερά» αργύρια!..


Ράνια Λυκούδη: Πρόβα νυφικού
«Και βέβαια καταλήξαμε στο νυφικό που θα φορέσω αλλά δεν μπορώ να το αποκαλύψω γιατί δεν πρέπει να το δει ο γαμπρός πριν το γάμο»

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi5Dl0ajM4LvrWX593Qg-3YGti074Aok1VmIilm15pqcttWNwgfb-5LwotcrZHsdb9z3sefBCF-A4Ecv9isL1SG6mEI5m-OOpPHYhXoVH6K02i-n0O7PR4G_JDrB2XhEQDSRpVPJOkDYOcC/s1600/mitropolitis.jpg
(Ο μητροπολίτης της τοπικής - του κώλου - "Εκκλησίας")

«Τέκνα μου αγαπητά,

Να έρχεστε να σας παντρεύουμε! Κι ας μην είστε πιστοί της Εκκλησίας! Ελάτε, όπως θα πηγαίνατε σε ένα θέατρο, όπως θα πηγαίνατε στα μπουζούκια για να διασκεδάσετε με τους φίλους σας!

Μη φοβάστε το Θεό ότι δεσμεύεστε τάχα επειδή παντρευτήκατε στην εκκλησία, ότι είναι τάχα μυστήριο και κάτι το ιερό, κάτι που πρέπει να σας προκαλεί δέος ή να σας φρικάρει!

Ελάτε σε εμάς χωρίς καμιά συστολή ή αναστολή! Μια πλάκα γίνεται εδώ, και θα χαρείτε κι εσείς και οι συγγενείς σας και οι φίλοι σας…

Τίποτε το σοβαρό δεν γίνεται, τίποτε δεν θα αλλάξει στη ζωή σας… Όπως κοσμικά ή και χωρίς Θεό ζούσατε και συζούσατε πριν, έτσι και τώρα… μετά το «μυστήριο»! Και αν δεν θέλετε παιδιά («ακόμα») ξέρετε εσείς…

Δι ευχών των αγίων, κλπ, κλπ!..»

http://xairete.blogspot.com/2009/10/blog-post_10.html

2 σχόλια:

P. MICHALOPOULOS είπε...

O Ζάχος Αναστασι­άδης, για τη σχέση του με την Ράνια Λυκούδη:

Τρεις μήνες μετά τη γνωριμία μας, τον Μάιο του 2004, και, ενώ ήμουν φαντάρος, της τηλεφώνησα ένα βράδυ και της έκανα πρόταση να αρραβωνιαστού­με. Η σχέση μας προχωρούσε γρήγορα και ήθελα να κάνω το παραπάνω βήμα μαζί της. Στη συνέχεια, της έκανα έκπληξη, βγαίνοντας με έξοδο μια μέρα νωρίτερα από εκείνη που με περίμενε. Πήγαμε λοι­πόν σε ένα εστιατόριο και της έκανα την πρόταση και επίσημα με δαχτυλίδι.

Η πρόταση γάμου ακο­λούθησε πολύ απλά, χωρίς επισημότητες, τέσσερα χρόνια μετά, οπότε και κάναμε τον πολιτικό γάμο.

OK
http://www.yupi.gr/gossip/c18187/Rania_Lykoydh.html

P. MICHALOPOULOS είπε...

Η Μένη Λυκούδη, και η Ράνια Λυκούδη μας αποκαλύπτουν τι είδους νυφικό θα φορέσουν όταν παντρευτούν



Όταν έρθει η ώρα η καλή τι νυφικό θα φορέσετε;

Μένη: Σε στυλ μπαλαρίνας! Δεν αποκαλύπτω περισσότερα!

Ράνια: Θα φορέσω κάτι σε στενή γραμμή, μίνι ή γοργονέ.



(Για τον Τέλειο Γάμο:

Συνέντευξη: Νατάσσα Γεωργίτσου)