Δευτέρα 24 Μαΐου 2010

OLA SKATA, anastasia, OLA SKATA !!!..


(Παλαιό Εορτολόγιο) είπε...

Αγαπητέ μου Παναγιώτη

Τι ενδιαφέρει πλέον με τι φόρεμα πήγε η τάδε.... η κυρία δήθεν στα βαφτίσια ή αν παντρεύτηκε με τον ποπό της έξω!!!!

Αναστασία
20 Μαΐου 2010 10:25 π.μ.

http://xairete.blogspot.com/2010/05/blog-post_3908.html



ΣΧΕΤΙΚΟ:

Κυριακή, 10 Αύγουστος 2008, 4:21


Αντώνιος: «Αυτό το θέμα με προβληματίζει πολύ όλα τα αλλά με το τι κάνουν στο κρεβάτι τους οι........είναι δικό τους το κορμί και η ψυχή αυτή θα είναι αναπολόγητοι στην τελική κρίση αλλά το ότι ετοιμάζουν τον δρόμο του Αντίχριστου και δεν σέβονται οι ίδιοι τις αποφάσεις των συνόδων θέλει προσοχή δεν είναι αστεία..... » (η αγκαλιά τής Παναγίας)

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΜΕΗΛ

Κυριακή, 10 Αύγουστος 2008, 5:45

Παναγιώτης Μιχαλόπουλος:

Αντώνιε,
Είστε του παλαιού εορτολογίου;
Αν ναι, τότε καταλαβαίνω την ευαισθησία σας για το ζήτημα αυτό, του Βαρθολομαίου. Δεν είναι όμως το Οικουμενιστικό, το μόνο θέμα, αυτό που έχει αποκλειστικότητα και προτεραιότητα (που έγινε σημαία από το μοναστήρι «σας»), δεν είναι αφορμή για να παραγκωνίζετε κάθε άλλο εξίσου σημαντικό θέμα! Αυτό, το εγωιστικό (αυτό το «κόλλημα» σας), είναι παρεξηγήσιμο! Αίρεση ο οικουμενισμός, Αντώνιε, αλλά αίρεση και ο Νικολαϊτισμός! Πώς προσποιείστε ότι το αγνοείτε; Μήπως διότι τέτοια (και πολύ περισσότερα) «κουσούρια» ταλανίζουν, και, την παλαιοημερολογίτικη εκκλησία, και γι αυτό δεν σας συμφέρει η αναφορά (περί κιναιδισμού), και, σε αυτό το θέμα; Τι μήπως, αφού έτσι είναι!..

Παναγιώτης




ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ: «Εμενα προσωπικα ,δεν με ενδιαφερη τι κανη ο καθενας στο σωμα του,δεν θα γινω εγω κριτης κανενος,για αλλο πραγμα εγω μιλησα...»

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ: Γιατί να σε ενδιαφέρει; Αίρεση είναι μόνον ο οικουμενισμός (για σας), και όχι, και, ο Νικολαϊτισμός! Δεν ξεχνάμε ότι ο Γιοσάκης, «πέρασε» πρώτα από τα χέρια «σας» και εκπαιδεύτηκε κατάλληλα από «σας», από τον παλαιοημερολογίτη κίναιδο μητροπολίτη σας στη Θεσσαλονίκη… Χα!

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ: «για την πραξη αυτη καθ'αυτη,για την εισοπεδωση των παντων,για την απαξιωση ολων των ιερων κανονων.»

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ: «Των ιερών κανόνων», …κόλλησε η βελόνα! Ο ναός δεν είναι ιερός; Που μολύνεται από τους κίναιδους δεσποτάδες σας/μας; «Αγίασε Κύριε αυτούς που αγαπούν την ευπρέπεια του οίκου σου», λέμε στη θεία λειτουργία. Το ξέχασες; Και ευπρέπεια είναι, και, η κάθαρση από τύπους σαν τον Παντελεήμονα Μπεζενίτη που τοοοόσο… συμπαθείτε!

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ: «Τωρα για ομοφιλοφιλους,ετεροφιλους κ.λ.π»

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ: Όλοι… ίδιοι είναι!!!

:-) :-) :-)

11 Νοέμβριος 2008 7:07 μμ



ΣΧΕΤΙΚΑ:


ΑΡΧΕΙΟ: Προς τον Άγγελο, τον παλαιοημερολογίτη επισκέπτη του μπλογκ.



ΑΓΓΕΛΟΣ: «Ας μετανοίωση ο ερημος ο Δεσπότης μεσα στήν φυλακη και κανοντας και μία ομολογία θα σωθη....αυτο να προσευχωμεθα ολοι αδελφοι.»

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ:
Εντάξει, «αδελφοί»! Ρωτήσατε όμως αν συμφωνούν μαζί σας και οι «αδελφές» προστάτες του «έρημου» Δεσπότη σας;

http://xairete.blogspot.com/2009/02/blog-post_7975.html

30 Δεκεμβρίου 2009 11:40 μ.μ.


ΧΧΧΧΡΡΡΡΡΡ
«ΓΝΗΣΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ»


ΣΧΕΤΙΚΟ:

Διαχειριστές αγιορείτικων ιστοσελίδων (πχ Αντώνιος «η αγκαλιά της Παναγίας») σε απόγνωση… (ΑΡΧΕΙΟ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: