Κυριακή 16 Μαΐου 2010

Liza Del Sierra (γαλλίδα πορνοστάρ, με δράση στην Ελλάδα): «Δεν έχει σχέσεις με Έλληνες πολιτικούς»… Συνελήφθει για πορνεία, και… αφέθηκε ελεύθερη!!!.

Liza Del Sierra:

«Κάνω πορνό εδώ και 5 χρόνια, και έχω αρχίζει να βαριέμαι αυτού του είδους το σεξ. Για αυτό ξεκίνησα κάποια νέα πράγματα.... τη συνοδεία. Βρήκα κάποιες πληροφορίες στο Διαδίκτυο, και το ξεκίνησα στην Ελλάδα.

Τη βδομάδα που μας πέρασε πήγα όπως κάνω πάντα σε ένα ξενοδοχείο και την Πέμπτη είχα έναν πελάτη στις 7:30. Έβγαλα το φόρεμά μου και εκείνος σταμάτησε για να με πληρώσει πριν την πράξη. Τον φίλησα και με σταμάτησε ξανά. Μου είπε "πρέπει να σε σταματήσω, είμαι αστυνομικός".

Στο αστυνομικό τμήμα με ρώτησαν αν έχω άδεια για να εργάζομαι στην Ελλάδα. Είπα όχι επειδή δεν ήξερα ότι έπρεπε να έχω επίσημη άδεια, είμαι από την Ευρώπη.

Με ρώτησαν πως ξεκίνησα να δουλεύω κλπ. Ποτέ δε μιλάω για τους πελάτες μου.

Την Παρασκευή πήγαμε στο δικαστήριο και ο δικαστής κατάλαβε ότι δεν ήξερα ότι ήταν παράνομο στην Ελλάδα. Για αυτό με άφησαν να φύγω, ελεύθερη, χωρίς να πληρώσω κάτι, τίποτα.


Δεν ξέρω γιατί τα ΜΜΕ λένε πως έκανα σεξ με πολιτικούς, αυτό είναι λάθος. Και ακόμα και αν έχω διάσημους πελάτες στην Ελλάδα δε μπορώ να το ξέρω.

Πηγή: troktiko



ΣΧΕΤΙΚΟ:

Παρασκευή, 14 Μαΐου 2010


Πορνοστάρ για κρέμασμα (κανονικό, και όχι μόνο στα περίπτερα σαν ροζ DVD)

Παναγιότατος: Άραγε, ποιοι Έλληνες πολιτικοί συνευρίσκονται με τις πάγκαλες πορνοστάρ (και μάλιστα του κυκλώματος Σειρηνάκη), κύριε Πάγκαλε;




ΑΣΧΕΤΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΛΟ:
«Δεν είμαι πόρνη κ. αστυνόμε! Δεν πουλάω σεξ στο πεζοδρόμιο, όπως κακώς νομίζετε. Εγώ, απλά, πουλάω προφυλακτικά, με… δωρεάν επίδειξη! Καταλάβατε;»

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

o τυχερος αρχαντωνης εχει γνωρίσει απο κοντα την δαρα...Πολυ celebrity μας βγηκε ο οικουμενιστικος.Σε λίγες μέρες θα μας φέρει στην κύπρο μας και το άλλο το καλόπαιδο τον φίλο του τον Πάπα