Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

Τώρα βγάλανε έκτακτο τα κανάλια δύο ώρες μετά τον θάνατο των τριών ανθρώπων


Αφού καίγεται όλο το κέντρο, έχει γίνει πανικός και είχαμε και τρεις νεκρούς τα κανάλια έβγαλαν επιτέλους έκτακτο σπάζοντας την απεργία. Πριν λίγο ο Alpha έβγαλε έκτακτο δελτίο για τους τρεις νεκρούς.

http://www.freegossip.gr/index.php


Όλα τα ξένα δίκτυα συνδεδεμένα με Ελλάδα


10 σχόλια:

P. MICHALOPOULOS είπε...

Νεκροί τρεις συμπολίτες μας! Μαγαζιά και Ι.Χ στις φλόγες!

Αστυνομία και πυροσβσεστική σε δράση. Τα επεισόδια συνεχίζονται. Τουλάχιστον 3 άτομα έχασαν την ζωή τους και άλλα 4 τραυματιστηκαν στο κτίριο τράπεζας στην οδό Σταδίου 23. Η φωτιά πιθανότατα ξέσπασε από ρίψη μολότωφ. Επί τόπου βρίσκονται μέχρι και αυτή την ώρα ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής και ψάχνουν για τυχόν εγκλωβισμένους. Νωρίτερα, κάποιοι μετέτραψαν και πάλι την Αθήνα σε πεδίο μάχης και καταστροφής. Έκαψαν το κατάστημα του Αναγνωστόπουλου στην οδό Σταδίου, το βαν του τουρκικού πρακτορείου ειδήσεων και το κτίριο του πρώην ΣΔΟΕ στην λεωφόρο Β. Αμαλίας.

Πηγή; Newsit

P. MICHALOPOULOS είπε...

Θρήνος!!! Με μολότοφ έκαψαν τους τρεις ανθρώπους μέσα στην τράπεζα

Τραγωδία στην οδό Σταδίου. Τρία άτομα, ένας άνδρας και δύο γυναίκες, εντοπίστηκαν νεκρά μέσα στο υποκατάστημα της Marfin, που βρίσκεται στην οδό Σταδίου 23, μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε από ρίψη μολότοφ. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι και οι τρεις βρίσκονταν στον τρίτο όροφο του κτιρίου και βρήκαν φρικτό θάνατο από ασφυξία. Από το ίδιο κτίριο απεγκλωβίστηκαν άλλα τέσσερα άτομα, τα οποία είχαν βγει στο μπαλκόνι, για να αναπνεύσουν. Πρόκειται για δύο άνδρες και δύο γυναίκες, που είναι καλά στην υγεία τους, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες. Όλα ξεκίνησαν όταν διαδηλωτές που έκαναν πορεία από το Μουσείο προς το Σύνταγμα προχώρησαν σε εκτεταμένη ρίψη μολότοφ κατά της τράπεζας. Αμέσως, ξέσπασε φωτιά και το κτίριο τυλίχθηκε στις φλόγες και τους καπνούς. Επί τόπου έφτασαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής, που έσβησαν την πυρκαγιά και απεγκλώβισαν τους τέσσερις εργαζομένους.

Πηγή: Zougla

P. MICHALOPOULOS είπε...

ΣΧΕΤΙΚΟ:

Δημοσιεύθηκε 3/5/2010, 1:38 π.μ.

Δεν κλείνει λοιπόν το θέμα του πρώην Αττικής Παντελεήμονα Μπεζενίτη, και ο φάκελος του, μια είναι στο Φανάρι και μια στην Αθήνα!

Γίνονται όμως πολύωρες διεργασίες και «υπόγειες» συνεννοήσεις, ανάμεσα στα δυο αυτά κέντρα («ομοφυλοφιλικά» τα λένε κάποιοι), που αναμένεται να φέρουν τα πάνω κάτω στην Εκκλησία της Ελλάδος…

Εκτός και τα δει όλα αυτά «τα υπόγεια» ο Θεός, και τούς προλάβει... Αποφασίσει δηλαδή… και, της Ελλάδος την πλήρη διάλυση…

http://xairete.blogspot.com/2010/05/blog-post_03.html

P. MICHALOPOULOS είπε...

Φήμες θέλουν την μία γυναίκα που σκοτώθηκε μέσα στην τράπεζα να ήταν έγκυος

Δημοσιεύθηκε: Σήμερα 16:36

Σας το μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη. Έχει διαρρεύσει αυτή η πληροφορία που δεν είναι διασταυρωμένη απόλυτα. Η μία γυναίκα που έχασε τη ζωή της από τις αναθυμιάσεις μέσα στην τράπεζα ήταν έγκυος. Αν ισχύει κάτι τέτοιο καταλαβαίνετε πόσο τραγικές διαστάσεις θα πάρει το θέμα.

http://www.freegossip.gr/News.php?ID=6142

P. MICHALOPOULOS είπε...

Καίγεται το υπουργείο οικονομικών!...Μόνο που θα χαθούν στοιχεία

Αυτή τη στιγμή στον 4ο όροφο του Υπουργείου Οικονομικών στην οδό Βασ.Σοφίας έχει ξεσπάσει μεγάλη φωτιά!

Στο 4ο όροφο βρίσκονται σημαντικότατα έγγραφα από μεγάλες έρευνες του Υπ.Οικονομικών...

Τώρα το να έφτασε μολότοφ εκεί είναι δύσκολο, κάποιο χέρι το έκανε...!"

apolitisosteki.blogspot

P. MICHALOPOULOS είπε...

Το χρονικό των τραγικών επεισοδίων

Δημοσιεύθηκε: 05.05.10 17:01

Δεκάδες χιλιάδες διαδηλωτές έλαβαν μέρος στην πορεία της ΓΣΕΕ και τη ΑΔΕΔΥ κατά των μέτρων λιτότητας της κυβέρνησης που δυστυχώς σημαδεύτηκε από εκτεταμένα επεισόδια και τον τραγικό θάνατο τριών ανθρώπων. Για αρκετές ώρες οι δρόμοι γύρω από το Σύνταγμα είχαν μετατραπεί σε πεδίο μάχης μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομικών. Έγινε εκτεταμένη ρίψη μολότοφ, χημικών και δακρυγόνων, ενώ από την οργή των διαδηλωτών δεν γλίτωσαν ούτε τα πυροσβεστικά οχήματα.

Ομάδα κουκουλοφόρων προκάλεσε υλικές ζημίες σε μαγαζιά στο κέντρο της Αθήνας, ενώ ομάδα 100 περίπου ατόμων προσπάθησε να εισβάλει στο κτήριο της Βουλής.
Οι κουκουλοφόροι πέταξαν βόμβες μολότωφ και έσπασαν βιτρίνες καταστημάτων, φωνάζοντας συνθήματα όπως «Δολοφόνοι» και «Κάψτε τη Βουλή».

Στην οδό Σταδίου, αλλά και την Πανεπιστημίου, έχουν γίνει εκτεταμένες φθορές σε τράπεζες και καταστήματα, ένα αυτοκίνητο πυρπολήθηκε στο Πολυτεχνείο, ενώ ζημιές έχει υποστεί και το σούπερ μάρκετ Bazaar.

Μολότοφ έχουν πέσει έξω από το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετάνια, αλλά και στο πλαϊνό μέρος της Βουλής.
Σύμφωνα με την αστυνομία στην πορεία συμμετείχαν 35.000 διαδηλωτές, ωστόσο, αυτόπτες μάρτυρες ανεβάζουν τον αριθμό σε τουλάχιστον 40.000.

Τα επεισόδια στην Αθήνα έχουν γίνει πρώτο θέμα στα μεγαλύτερα διεθνή τηλεοπτικά δίκτυα

http://www.gossip-tv.gr/story/37413/khroniko-ton-tragikon-epeisodion

P. MICHALOPOULOS είπε...

ΔΙΑΒΑΖΩ:

Τραγικό: Οι άτυχοι της Marfin, παρακαλούσαν τους προισταμένους από τις 12.00 για να τους αφήσουν να φύγουν

Δημοσιεύθηκε: Σήμερα 17:32

Υοθετούμε την παρακάτω μαρτυρία, γιατί έτσι γουστάρουμε!

"Οι υπάλληλοι στη Marfin παρακαλούσαν απο τις 12 να φύγουν λόγω των επεισοδίων που θα γινόντουσαν. Διευθυντικό στέλεχος που βρισκόταν σε άλλο κατάστημα τους το απαγόρευσε. Οταν πέταξαν τις 3 μολότοφ οι υπάλληλοι άρχισαν να ανεβαίνουν προς τα πάνω. Υπήρχε μια σιδεριά και ήταν κλειδωμένα και δεν υπήρχε έξοδος κινδύνου. Οι υπάλληλοι ένας ένας πηδούσαν απο τον φωταγωγό σε διπλανά κτήρια, στην Costa Boda και στο Βασιλόπουλο για να σωθούν αλλά οι 3 δεν πρόλαβαν, πέθαναν απο τις αναθυμιάσεις."

http://www.freegossip.gr/News.php?ID=6150

P. MICHALOPOULOS είπε...

ΔΙΑΒΑΖΩ:

Σήμερα 18:07 από χρήστη Χωρίς Όνομα
Αλήτες τραπεζίτες μπάσταρδοι, όλοι γνώριζαν ότι θα παρεισφρύσουν στην πορεία ρεμάλια για να χαλάσουν το κλίμα, το ειρηνικό κλίμα, τα αιτήματα των πολιτών, και εσείς δεν πήρατε αποφάσεις να μην λειτουργήσουν οι τράπεζες σήμερα ή τουλάχιστον να κλείσουν στις 11 την ώρα που άρχιζε η πορεία, και βάλατε σε κίνδυνο την ζωή των εργαζομένων και να τα αποτελέσματα τώρα


Σήμερα 18:07 από χρήστη Σεμινα
Τους μισω ολους αυτους τους πολιτικους που δηθεν νοιαζονται για τον πολιτη κ πανω απ ολα ο πολιτης...γινεται να ψωφησουν σαν τα ποντικια ολοι τους? γινεται να πανε στο διαολο μας κατεστρεψαν οι πολιτικοι κ τα λαμογια ολοι πως θα βγαλουν κερδος κ δεν ειναι μονο οι πολικοι ειναι τα κορακια που εχουν μια εξουσια πανω τους βιομηχανοι η δεν ξερω εγω ποιοι αλλοι που πλουτιζουν εις βαρος των απλων κ αθωων πολιτων που τοσα χρονια δουλευεουν με κοπο κι θησειες για αν ρθει η στιγμη να ξεκουραστουν κ να απολαυσουν του κοπους τους κ ερχεται η στιγμη που τους τρωνε τα δουλευεμενα τα λεφτα του λαου που δουλεψε για να χει καλα γεραματα τα φαγανε λαμογια του κερατα κ τωρα εγω ειμαι 21 χρονων και δεν εχω μελλον μου το χαλασατε κανατε δηθεν ταχα μου πραγματα για μας χωρις εμας μια ζωη να ακουω τους δικους μου κ τους αλλους να με συμβουλευεουν διαβασε για να πας μπροστα για μια καλυτερη ζωη...και??? που ειναι η ζωη που μου ταζατε? τα ονειρα μου? το μελλον μου? μου τα τσακισατε ολα δεν εχω τιποτα πια να περιμενω να παρω το πτυχιο μου να το κανω τι? να το καψω για να ζεσταινομαι η να το φαω? ποιες αναγκες μου θα καλυψω με αυτο το κολοχαρτο??? τι μελλον εχω μπροστα μου? εγω κ ολοι αυτοι απου ανηκουμε σε αυτη την γενια? γενια των 700 ελεγαν κ γελαγαμε τωρα ειμαστε πια οι γενια των 500 κ αν υπαρξουν κ αυτα..που δεν θα υπαρχουν..κ ολα αυτα γιατι καποιοι δεν τιμωρηθηκαν οπως τους αξιζε ξερουμε μονο να βαζουμε φυλακη μονο τον αθωο που χρωσταει 1000 ευρο. αν πουλησουν ολοι τις βιλες τους κ τα οικοπεδακια κ τα εξοχικα στις μυκονους κ θα δουν πως θα μειωθει το χρεος κ οχι να παιρνουν απο το μισθο του αθωου πολιτη να πανε στο διαολο ολοι εσεις την ζησατε την ζωη σας μια χαρα μεχρι κ οι γονεις μας καλα ζησανε κ τα λαθη τους θα τα πληρωσουμε εμεις. μαλακες ολοι σας...

Σήμερα 18:05 από χρήστη Χωρίς Όνομα
Ενας ακομα λογος για να φουντωσουν οι διαμαρτυριες,αν ετσι φερονται στους εργαζομενους πριν τα μετρα,φανταστειτε μετα

Σήμερα 18:01 από χρήστη ΔΙΑΔΗΛΩΤΗΣ
ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ. ΟΛΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΑΓΙΚΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ, ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 12:30 ΕΩΣ 13:30 50 ΜΕ 60 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟΥ ΜΠΡΟΣ ΣΤΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ, ΦΩΝΑΖΑΝ ΜΟΥΤΖΩΝΟΝΤΑΣ "ΚΛΕΦΤΕΣ -ΚΛΕΦΤΕΣ". ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ "ΕΞΩ" ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΩΝ ΣΥΝΘΗΜΑΤΩΝ.

Σήμερα 17:49 από χρήστη Χωρίς Όνομα
alhtes, kanate to lao mpaxalo se ola ta themata mikra kai megala, tha to plhrwsete, h kadia kai h psuxh tou laou tha shkwthei kai pali, pou tha paei?

Σήμερα 17:46 από χρήστη avatar
ALHTES OLA EINAI PROSXEDIASMENA SKOTONOYME 3-4 KAI KATAPNIGOYME THN FVNH TOY LAOY FOBIZOYN TON KOSMO KAI ETSI DEN JANAKOYNIETAI KANEIS.......NOMIZOYN

Σήμερα 17:44 από χρήστη Μιλενα
κριμα τους ανθρωπους.....:(

Σήμερα 17:42 από χρήστη Χωρίς Όνομα
kedoskopika paradopista apsixa kai akarda remalia, poutanas tekna

Σήμερα 17:40 από χρήστη ΝΕΝΑ...
καποιος να δωσει στην δημοσιοτητα το ονομα του διευθυντικου στελεχους που ηταν βολεμενο σε αλλο μερος και εδινε εντολες απαγορευσης!

Σήμερα 17:38 από χρήστη ΜΑΡΙ
Αίσχος

http://www.freegossip.gr/News.php?ID=6150

P. MICHALOPOULOS είπε...

ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ:

ία ημέρα σαν την σημερινή η Ένωση Συντακτών αποφάσισε να προκηρύξει απεργία. Θέλω να δώσω τα προσωπικά μου συγχαρητήρια στο προεδρείο της Ένωσης Συντακτών και ειδικά στον κ. Σόμπολο, γνωστό αστυνομικό συντάκτη, για το γεγονός ότι σήμερα ενημερωθήκαμε, ως Έλληνες πολίτες, από το BBC. Όπως, δηλαδή, έκαναν οι πρόγονοί μας στην κατοχή...

Μετά τιμής Θανάσης Μαυρίδης

ΣΧΟΛΙΑ:

1. ΟΥΣΤ ΠΑΛΙΟΞΕΦΤΙΛΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΣΟΜΠΩΛΕ, ΑΘΛΙΕ, ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΟΥΝ ΤΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΣΤΕΙΛΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ? ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΤΑΔΟΘΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ Η ΛΑΜΠΡΗ ΠΟΡΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΙΚΤΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ? ΕΔΩ ΚΑΙΓΟΤΑΝ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ, ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΟΙ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΣ ΑΠΕΡΓΙΑ ? ΜΟΛΙΣ ΟΜΩΣ ΕΙΔΕΣ ΑΙΜΑ, ΕΚΑΝΕΣ ΠΙΣΩ Ε ? ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΨΩΜΙ ΣΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ... ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕ. ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΣΤΡΑΒΕΛΑΚΗΣ ΣΤΟ ΜΕΓΚΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗς ΕΣΗΕΑ (Σήμερα 19:45 από χρήστη Χωρίς Όνομα)

2. Τι να πρωτοσχολιάσει κάποιος σήμερα αλλά άργησε πολύ να ξυπνήσει αυτός ο άχρηστος πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ . Μας έδειχνε το Μπλουμπεργκ, πρωτοφανώς για οικονομικό κανάλι και ο μπαρμπα Σόμπολος κοιμόταν με τα τσαρούχια όρθιος . Το μόνο που ξέρει είναι να προωθεί τα συμφέροντα του Μέγκα και σε αντάλλαγμα να παίρνει παχυλό μισθό αυτός και ο εξίσου άχρηστος γιος του . Όφειλε να την λύσει την απεργία, πρώτα τους έκοψε στο Σκάϊ μετά στον Άλφα και μετά κάποιοι κατάλαβαν την κρισιμότητα . Πόσο άχρηστοι είναι οι Έλληνες δημοσιοκάφροι . Το μόνο που τους νοιάζει είναι να βγαίνουν στο γυαλί, να γίνουν εκδότες-επιχειρηματίες και να εκβιάζουν ... (Σήμερα 19:47 από χρήστη Δάσκαλος)

3. Στο μεταξύ την παραίτησή του από το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ έθεσε στη διάθεση της Γενικής Συνέλευσης ο πρώην αντιπρόεδρος του ΔΣ Δημήτρης Ι. Τσαλαπάτης σε ένδειξη διαμαρτυρίας για "την πραγματοποίηση απεργίας σε μια τέτοια μέρα και την καθυστέρηση της αναστολής της με αποτέλεσμα να ευτελίζεται ο ρόλος των δημοσιογράφων και της ενημέρωσης". "Την ώρα που ο κόσμος βρίσκεται στους δρόμους είναι ηθικά απαράδεκτο να πνίγεται η φωνή του λαού από τους δημοσιογράφους επειδή έτσι προστάζουν κάποια κόμματα στα στελέχη τους", αναφέρει. (Σήμερα 19:58 από χρήστη Δάσκαλος)

http://www.freegossip.gr/News.php?ID=6162

P. MICHALOPOULOS είπε...

Αυτά είναι τα τρία θύματα των φονιάδων!!!

Δημοσιεύθηκε: Σήμερα 22:56

Νεκροί είναι οι

Παρασκευή Ζούλια 35 ετών
Αγγελική Παπαθανασοπούλου 32 ετών
και Επαμεινώνδας Τσακαλης ετών 36

Η Αγγελική Παπαθανασοπούλου σε ηλικία 32 ετών έχασε τη ζωή της. Οι νεκροί όμως ουσιαστικά είναι τέσσερις, καθώς η κοπέλα ήταν έγκυος 4 μηνών. Ο πατέρας της Αγγελικής Παπαθανασοπούλου είναι δικηγόρος, ενώ η μητέρα της εργάζεται στον δημόσιο τομέα.

Τραγικά πρόσωπα οι γονείς των τριών ανθρώπων. Η μητέρα του Επαμεινώνδα Τσάκαλη δεν γνώριζε τίποτα αλλά η γειτονιά όπου διέμενε ο 36χρονος γνώριζε τα πάντα και οι γείτονες έκλαιγαν, προσπαθώντας να κρύψουν από την χαροκαμένη μάνα την οδύνη τους. Τελικά, αργά ενημέρωσαν τη μάνα η οποία συντετριμμένη έφθασε στο υποκατάστημα της τράπεζας και έκλαιγε με αναφιλητά.

http://www.freegossip.gr/News.php?ID=6170