Δευτέρα 3 Μαΐου 2010

Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει! Στο μάτι θα τους μπούμε και πάλι! Στο μάτι όσων ξένων...


Παντρεύεται η Αθηνά, η κόρη του Μίνωα Κυριακού


Ο μπαμπάς, ο Μίνωας Κυριακού…

"Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει" !

Στο μάτι θα τους μπούμε και πάλι! Στο μάτι όσων ξένων νόμισαν ότι ξοφλήσαμε!

Έτσι νομίζουν, διότι δεν έχουν παρακολουθήσει το πώς γλεντάμε, το πώς βαφτιζόμαστε, το πώς παντρευόμαστε…

Ας έρθουν να δουν λοιπόν!

Όσοι ξένοι δεν πιστεύουν ότι η Ελλάδα "ζει και βασιλεύει", ας έρθουν στις 10 Ιουλίου στο Πόρτο Χέλι. Δεν θα έχουμε βέβαια βασιλικά βαφτίσια τη φορά αυτή, όπως τις προάλλες με τον εγγονό του Κωκού… Θα έχουμε όμως έναν εξίσου εντυπωσιακό
(με βασιλικά βαφτίσια) γάμο… Γάμο, κοινών θνητών όμως… Τον γάμο της Αθηνάς, της κόρης του Μίνωα Κυριακού, του Καναλάρχη του Ant1.

Και τι θα δουν;

Όπως λέει το «Πρώτο θέμα», «στις αρχές Ιουλίου θα κατακλύσουν το λιμανάκι
στο Πόρτο Χέλι, σκάφη και ιδιωτικά γιοτ ανθρώπων των media , επιχειρηματιών και πολιτικών, προκειμένου να παρευρεθούν στο μεγάλο γεγονός.»

Το μεγάλο γεγονός, ξεκίνησε πριν από λίγο καιρό όταν η Αθηνά είπε το πολυπόθητο «ναι» σε έναν κύριο, τον κύριο Λευτέρη Καλλέργη. Τελειωμένα πράγματα δηλαδή… Ο κύβος, ερρίφθη!..

Για να κατατοπίσουμε δε, τους δύσπιστους (στην ουσία ζηλόφθονες ξένους μας), τους λέμε ότι ο «αλα Ελληνικά» αυτός γάμος, θα γίνει στο εκκλησάκι Άγιο Αιμιλιανό που βρίσκεται στην εξοχική κατοικία της οικογένειας Κυριακού στο Πόρτο Χέλι.


Αν έρθουν λοιπόν, θα δουν - έκτος από τα κότερα των καλεσμένων στο λιμάνι – θα δουν στην εκκλησία και μια λαμπερή νύφη, της οποίας το νυφικό ράβεται ήδη στο εξωτερικό.

Χα!


"Η Αθηνά, είπε το πολυπόθητο «ναι»..."

"Η Αθηνά, είπε το πολυπόθητο «ναι»..."

ΣΧΕΤΙΚΟ:


Καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης ο Μίνωας Κυριακού…

Σε ποινή φυλάκισης 28 μηνών καταδικάστηκε ο ιδιοκτήτης του ΑΝΤ1 Μίνωας Κυριακού για την παράνομη κατασκευή κτισμάτων στον αιγιαλό του Άγιου Αιμιλιανού, στην περιοχή της Ερμιόνης.

Το δικαστήριο δέχθηκε ότι ο κ. Κυριακού κατασκεύασε δυο κτίσματα 170 τ.μ, μια πέργκολα 200 τ.μ, και μια προβλήτα καταπατώντας χώρο του αιγιαλού, καθώς και δημόσιο και δημοτικό χώρο.

Η ποινή ειναι εξαγοράσιμη προς 5 ευρώ την ημέρα.

http://pontikopagida.blogspot.com/2009/03/blog-post_5533.html



ΣΧΕΤΙΚΟ:

Δευτέρα, 03 Αυγούστου 2009

6 Σχόλια, στο θέμα για τη «βάφτιση» του εγγονού του Κωκού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: