Σάββατο 29 Μαΐου 2010

Ο γάμος και οι... τρίχες της Μαστροκώστα

Διαβάζω σε ρεπορτάζ με τίτλο «Ο γάμος και οι... τρίχες της Μαστροκώστα»…

Ο κόσμος καίγεται κι εμείς ασχολούμαστε με τις... τρίχες της Γωγούς!

Διότι προέκυψε λέει, μέγα πρόβλημα σχετικά με το μαλλί που θα έφτιαχνε η Γωγώ Μαστροκώστα για να εμφανιστεί σαν νύφη στον γάμο της που έγινε χτες... Πώς θα ήταν λοιπόν το μαλλί; Θα ήταν μπανάνα; Θα ήταν κοτσίδα; Να έχει φράντζα; Ή να το ρίξει όλο κάτω...;

Ο Τρύφωνας Σαμαράς, ο γνωστός κομμωτής και φίλος της Γωγώς, που είχε να επιμεληθεί και το hair styling της στον γάμο, είχε ετοιμάσει τέσσερα διαφορετικά χτενίσματα! Τελευταία στιγμή η Γωγώ να μπορεί να επιλέξει ποιο θέλει... Προφανώς για να μην διαρρεύσει! Όπως συμβαίνει με τα κρατικά μυστικά...

Ο Τρύφωνας (που πριν από μερικούς μήνες έτρεχε στην Ομόνοια να αγοράσει το dvd της Τζούλιας), αποκαλύπτει μάλιστα (για πες!!!) ότι μπορεί η Γωγώ να έχει δύο χτενίσματα! Ένα για την εκκλησία και ένα για τη δεξίωση!

Εγώ λέω να θα μπορούσε να έχει πέντε! Ένα για έξω από την εκκλησία, ένα για μέσα, ένα για την τούρτα, ένα για τον μπουφέ και ένα για το νυφικό κρεβάτι!

Θα μπορούσε επίσης να άλλαζε και ρούχα... Μία νύφη, μία σερβιτόρα, μία παπάς... Άλλωστε οι απόκριες στον θαυμαστό κόσμο της showbiz κρατάνε όλο τον χρόνο!


http://www.nooz.gr/lifestyle/o-gamos-kai-oi-trixes-tis-mastrokosta


κλικ στον παπά
ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ
ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: