Κυριακή 16 Μαΐου 2010

Γεωργία Αποστόλου: "Η εκκλησία με στήριξε να ασκήσω το επάγγελμα της ηθοποιού ..."

Γεωργία Αποστόλου: "Η εκκλησία με στήριξε να ασκήσω το επάγγελμα της ηθοποιού ..."

ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΗΜΕΡΑ:

Η Γεωργία Αποστόλου μιλά για όσα έχουν ακουστεί για εκείνη τον τελευταίο καιρό και απαντά στις φήμες που την ήθελαν να κλείνεται σε μοναστήρι. «Το κινητό μου είναι τα τελευταία 13 χρόνια το ίδιο και πάντα ανοιχτό. Όχι δεν εξαφανίστηκα ούτε κρύφτηκα από κανέναν.

Ίσα ίσα από τότε που σταμάτησα να κάνω την ηθοποιό οι σχέσεις μου με τους δικούς μου και με τους φίλους μου έχουν βελτιωθεί σημαντικά. Τους αφιερώνω περισσότερο χρόνο, είμαι πιο ήρεμη και περισσότερο κονωνική.

Τη δουλειά του ηθοποιού την άφησα οριστικά. Την δουλειά μου την άφησα γιατί δεν την αγαπούσα πια. Και όταν δεν αγαπάς κάτι δεν μπορείς να το υποστηρίξεις. Καταπιέζεσαι.

Η εκκλησία με στήριξε να ασκήσω το επάγγελμα της ηθοποιού για 13 συναπτά έτη. Αλλιώς θα τα είχα παρατήσει πολύ νωρίτερα» δήλωσε χαρακτηριστικά η Γεωργία Αποστόλου.

Πηγή: ΘΕΜΑ

Γεωργία Αποστόλου: "Η εκκλησία με στήριξε να ασκήσω το επάγγελμα της ηθοποιού ..."


ΣΧΟΛΙΑ:


Σήμερα 14:59 από χρήστη ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ
Γεωργία Αποστόλου: "Η εκκλησία με στήριξε να ασκήσω το επάγγελμα της ηθοποιού ..."
http://xairete.blogspot.com/2010/05/blog-post_3735.html


Σήμερα 19:24 από χρήστη Χωρίς Όνομα
re paidia ti ennoei o poihths legontas i ekklisia tin stirixe 13 xronia;;;; pou kollaei i ekklisia stin istoria tis...;;


Σήμερα 19:32 από χρήστη Χωρίς Όνομα
λογικα καποιος πνευματικος που θα της εδινε δυναμη να συνεχισει να παλευει σε αυτο το ανταγωνιστικο επαγγελμα. απλα δεν το διατυπωνουν και πολυ σωστα. thats all!


Σήμερα 19:42 από χρήστη ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ
Με έναν «πνευματικό» δίπλα τους (αγιορείτη κατά προτίμηση κ. Καρδάση, ε;),...
http://xairete.blogspot.com/2010/05/blog-post_3337.html



Σήμερα 19:53 από χρήστη ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ
"Η εκκλησία με στήριξε να ασκήσω το επάγγελμα του ηθοποιού για 13 συναπτά έτη. Αλλιώς θα τα είχα παρατήσει πολύ νωρίτερα" δήλωσε χαρακτηριστικά η Γεωργία Αποστόλου. (Πηγή: ΘΕΜΑ)

Όταν έπαιζε γυμνή στη «Ζωή», πώς την στήριζε η Εκκλησία; Σαν τσάτσα-εκκλησία την στήριζε, ενώ η ίδια η κοπέλα ήθελε να αφήσει το επάγγελμα;


http://www.freegossip.gr/News.php?ID=6842



ΝΕΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ:


Πέμπτη, 9 Σεπτεμβρίου 2010


Γιωργία Αποστόλου (πρωταγωνίστρια θεάτρου – τηλεόρασης): Έριξε μαύρη πέτρα πίσω της και συνδέθηκε ξανά με την Εκκλησία.

1 σχόλιο:

P. MICHALOPOULOS είπε...

ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΗΜΕΡΑ:

Εικόνες της ριζικής αλλαγής στη ζωή της ηθοποιού Γεωργίας Αποστόλου μεταφέρει η μητέρα της, Ελευθερία μιλώντας σε γνωστό περιοδικό.
Η μητέρα της περιγράφει πως η κόρη της γεύτηκε, χόρτασε κι ένιωσε αποστροφή για τον καλλιτεχνικό χώρο και αναζήτησε καταφύγιο στην εκκλησία. «Ποτέ δεν θέλαμε να ακολουθήσει αυτό το επάγγελμα. Ίσως να την κούρασε και το γεγονός ότι δεν της συμπαρασταθήκαμε.
Επειδή εναντιωθήκαμε, έφυγε σε πολύ μικρή ηλικία από κοντά μας. Πάντα ήμουν ενάντια σε αυτό», δηλώνει η μητέρα της και συνεχίζει:
«Αυτή τη περίοδο η κόρη μας δεν ασχολείται με το επάγγελμα της και κάνει ιδιαίτερα μαθήματα αγγλικών σε παιδιά. Δεν θέλει ούτε να ακούει μα ούτε και να μιλάει για τον χώρο του θεάτρου και της τηλεόρασης.
Είναι πολύ κοντά μας η Γεωργία αλλά δεν μένει μαζί μας».

Η μητέρα της όμως αναφέρεται και στην στροφή της κόρης της προς την εκκλησία. «Η Γεωργία μας έλεγε πως δεν θέλει να πεθάνει από πίεση όπως ο Βαγγέλης Κουτελιδάκης. Εκείνη ήταν πάντοτε των άκρων. Μπορεί εμείς να είμαστε κοντά στην εκκλησία αλλά όχι τόσο φανατισμένοι όσο η Γεωργία.

Όπως και πολλοί άλλοι ηθοποιοί πηγαίνει χρόνια τώρα στα κηρύγματα και τις λειτουργίες του Πατέρα Ανανία.

Η Γεωργία και την περίοδο που εργαζόταν ως ηθοποιός ήταν πάντα εκεί στις λειτουργιές. Κι εμείς σαν γονείς με τον τρόπο που φερόταν φοβηθήκαμε μήπως κλειστεί σε κάποιο μοναστήρι».

Πηγή: Ciao