Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

Είπα «Καλημέρα» αλλά αφού δεν είδαμε ούτε τη Σταυρούλα ψες στα σχόλια, τι να περιμένουμε; Να δούμε πώς ο Άδωνις παίζει πιάνο στη Βουλή; Μη χειρότερα!




ΣΧΕΤΙΚΟ:

Καλημέρα, και… μη χειρότερα!..


ΣΧΕΤΙΚΟ:

Οι ομογενείς μας θεωρούν διαλυμένους!

"Πάγωσαν" σήμερα οι ομογενείς με τα δραματικά γεγονότα που εκτυλίχθηκαν χθες στο κέντρο της Αθήνας. Από την ώρα που έγινε γνωστός ο τραγικός θάνατος των τριών ατόμων, το σύνολο των αυστραλιανών μέσων ενημέρωσης ασχολείται με τα επεισόδια και τη γενικότερη κατάσταση στην Ελλάδα.

"Η Ελλάδα στο χείλος της αβύσσου", είναι ο τίτλος της εφημερίδας «The Age» και το αναλυτικό ρεπορτάζ, που ακολουθεί και διανθίζεται από εντυπωσιακές φωτογραφίες, δίνει την εντύπωση πως ...
η Αθήνα φλεγόταν και πως η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου.

Την ίδια περίπου εικόνα μεταδίδουν το σύνολο των τηλεοπτικών δικτύων, των εφημερίδων και των ραδιοφωνικών σταθμών.

Τα σχόλια των αναλυτών δίνουν την εντύπωση στο αυστραλιανό κοινό πως "οι Έλληνες αρνούνται να δεχθούν τη σκληρή πραγματικότητα και δεν κατανοούν πως τέτοιους είδους αντιδράσεις επιδεινώνουν ακόμα περισσότερο την κατάσταση".

Επίσης, κάνουν λόγο για "πολύχρονες κακές νοοτροπίες ενός λαού που δεν θέλησε να εργαστεί σκληρά, ζούσε με επιδόματα και επιδοτήσεις, ζητούσε να διοριστεί στο δημόσιο και αρνιόταν να πληρώσει φόρους".

Στις διάφορες εκπομπές υποστηρίζεται ακόμα πως ο ελληνικός τουρισμός δέχθηκε "θανάσιμο πλήγμα" και αναμένουν πως η Αυστραλία θα εκδώσει ταξιδιωτική οδηγία.

Κάποιες εφημερίδες σημειώνουν πως οι Ελληνοαυστραλοί που έχουν παλιννοστήσει στην Ελλάδα θα επιστρέψουν μαζικά στην Αυστραλία και προσθέτουν πως υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον και πάλι για μετανάστευση από την Ελλάδα προς την Αυστραλία.

Τον ρόλο της "υπεράσπισης" της Ελλάδας στα αυστραλιανά μέσα ενημέρωσης έχουν αναλάβει ομογενείς δημοσιογράφοι, οι οποίοι με παρεμβάσεις τους στις δημοφιλέστερες εκπομπές, προσπαθούν να εξισορροπήσουν κάπως την κατάσταση, καθώς η χώρα δέχεται την πιο αρνητική δημοσιότητα των τελευταίων δεκαετιών.

Την ίδια στιγμή, ομογενείς με δηλώσεις τους σε ραδιοφωνικές εκπομπές εκφράζουν την ανησυχία τους για τους δικούς τους στην Ελλάδα αλλά και για τις περιουσίες και τις καταθέσεις τους.

http://www.freegossip.gr/News.php?ID=6178

ΣΧΟΛΙΟ:

Σήμερα 09:47 από χρήστη Stelios

Lipithikame para poly edw stin Kypro apo ta gegonota stin Ellada. Einai krima na pethainoun anthropoi toso adika. Tha ftiaksoun ta pragmata. Thelei kapio xrono kai ypomoni.Ta syllipitiria mas stis oikogeneies pou exasan ta paidia tous.

http://www.freegossip.gr/News.php?ID=6178


ΣΧΕΤΙΚΟ:

OXI σε νέο εμφύλιο! Όχι σε νέο «Πολυτεχνείο» (σχέδιο Κίσινγκερ) που έφερε Δ. Ιωαννίδη, Σεραφείμ Τίκα, και τουρκική κατοχή στην Κύπρο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: