Παρασκευή 14 Μαΐου 2010

Bάσια Λόη: 13 μέρες μένουν για τον γάμο της!

ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:
[VASIA-LOH.jpg]
Bάσια Λόη: 13 μέρες μένουν για τον γάμο της!

Με τον αγαπημένο της Νίκο Μαδιά παντρεύεται η Βάσια Λόη στις 28 του μήνα. Το ζευγάρι που γνωρίστηκε μέσω κοινών φίλων...


... πριν από περίπου ενάμιση χρόνο, μετά την απόφασή του να συγκατοικήσει και αφού νοίκιασαν μια από τις μεζονέτες στο συγκρότημα της Δήμητρας Παπανδρέου, τώρα θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας για να δώσουν όρκους αιώνιας αγάπης και πίστης και να μοιραστούν παρέα τη ζωή τους από δω και πέρα. Μάλιστα ήδη τα προσκλητήρια έχουν σταλεί στους καλεσμένους και οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις λίγες μόλις μέρες πριν από το μυστήριο.

Πηγή: νουμερολόγιο
http://www.freegossip.gr/News.php?ID=6747



Bάσια Λόη: 13 μέρες μένουν για τον γάμο της!
ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ:

Σήμερα 20:05 από χρήστη Χωρίς Όνομα

Στα αρχ... μας

Σήμερα 13:08 από χρήστη Χωρίς Όνομα

λοιπον θεωρουσα οτι τωρα τελευταια εγινε σαν τραβελι..αλλα ειδα οτι και στα playmate ηταν σαν τον τζοκερ..αρα δε φταινε οι πλαστικες μονο..

Σήμερα 13:09 από χρήστη Ελένη

Και εντελώς τυχαία το πόδι του σκαμπό φαίνεται σαν τουτούνι.

Σήμερα 17:01 από χρήστη kserasoglou

einai san traveli sumfwnw...
o madias, eirhs8w en parodw einai san ton giagoula...

Σήμερα 20:35 από χρήστη Χωρίς Όνομα

ΑΥΤΗ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΕΙ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΑΝΤΡΑΣ

http://www.freegossip.gr/News.php?ID=6747


ΣΧΕΤΙΚΟ:

- Μένουμε μαζί, μόνο τρεις με τέσσερις φορές την εβδομάδα...

Η Βάσια Λόη (παρουσιάστρια) μιλάει για τον γάμο της με τον Νικόλα Μαδιά (εφοπλιστή): Θα κρατήσουν το Ορθόδοξο έθιμο που επιβάλει ο γαμπρός να μην «αγγίξει ανεπανόρθωτα» τη νύφη πριν τον γάμο…

Διαβάζω:

Βάσια Λόη: "Δεν μένουμε μαζί, παρά μόνο τρεις με τέσσερις φορές την εβδομάδα, αφού το σπίτι που θα μείνουμε μαζί στο Καστρί δεν είναι ακόμα έτοιμο."

Ωστόσο (παρά το ότι κάνουν αυτό που κάνουν) θα κρατήσουν και το άλλο (Ορθόδοξο επίσης) έθιμο, εκείνο δηλαδή που επιβάλει ο γαμπρός να μην δει την νύφη πριν τον γάμο (είναι γρουσουζιά – βουντού) και μέχρι στιγμής δεν έχει δει καμία από τις πρόβες νυφικού (και έτσι δεν τις έχει μολύνει με το πονηρό μάτι του).

Από το newsit.gr, μαθαίνουμε ακόμη ότι:

«Τα προσκλητήρια έχουν ήδη σταλεί. Στο εκκλησάκι του Αγίου Διονυσίου στο Island όπου θα γίνει η τελετή στις 28 Μαΐου, θα είναι μόνο οι οικογένειες του ζευγαριού. Έπειτα θα ακολουθήσει δεξίωση για τους πολύ κοντινούς τους φίλους και συνεργάτες που υπολογίζεται να φτάσουν τα 500 άτομα.»

κλικ στον παπά
Άλλος ένας γάμος κλειστός (σαν σε μασονική στοά) στην τοπική (του κώλου) Εκκλησία της Γλυφάδας!..

Δεν υπάρχουν σχόλια: