Τρίτη 13 Απριλίου 2010

Espresso: Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πάρης νήστεψε καθ’ όλη τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας αφού έτσι και αλλιώς είναι βαθιά θρησκευόμενος άνθρωπος.

Espresso: Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πάρης νήστεψε καθ’ όλη τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας αφού έτσι και αλλιώς είναι βαθιά θρησκευόμενος άνθρωπος.

http://xairete.blogspot.com/2010/04/blog-post_4530.html



ΔΙΑΒΑΖΩ ΑΚΟΜΑ:

Την Παρασκευή το βράδυ ο κ. Πάρις Κασιδόκωστας απόλαυσε μαζί με τον πατέρα του και φίλους του τη σικ πολυτέλεια του bar-restaurant «Ιθάκη», στον Λαιμό της Βουλιαγμένης.
Προηγουμένως είχε ακολουθήσει την περιφορά του Επιταφίου σε εκκλησία στο Καβούρι.

Η παρέα τίμησε δεόντως τα φρέσκα ψάρια και το λευκό κρασί και αποχώρησε λίγο μετά τα μεσάνυχτα, μια και ο γιος του κ. Γρηγόρη Κασιδόκωστα μαζί με τους φίλους του πήγε για κλάμπινγκ. Την επομένη το βράδυ έζησε την Ανάσταση του Κυρίου πάλι σε εκκλησία στο Καβούρι ενώ ανήμερα του Πάσχα το μεσημέρι εθεάθη στον «Αστέρα» μαζί με τον πατέρα του, λίγα 24ωρα πριν λήξει η περίφημη, πλέον, άδειά του.

http://www.protothema.gr/politics/article/?aid=65513




ΣΧΟΛΙΟ:

Mιχάλης είπε...

Παναγιώτη, Χριστός Ανέστη.

Αναρωτιέμαι τι είδους νηστεία είναι αυτή με ψάρια τη Μ.Παρασκευή (η πιο αυστηρή νηστεία του έτους υποτίθεται) σε σίκ εστιατόριο της Βουλιαγμένης και μετά το βράδυ (της Μ.Παρασκευής πάντα) για clubbing την πιο πένθιμη (υποτίθεται πάντα) ημέρα του χρόνου για τους Ορθοδόξους Χριστιανούς. (σ.ιστολ. Ο Μιχάλης αναφέρεται στην εφημερίδα "Πρώτο Θέμα")

Και συν τοις άλλοις η εφημερίδα
(σ.ιστολ. Ο Μιχάλης αναφέρεται στην εφημερίδα "Εσπρεσο") μας λέει ότι ο Πάρης είναι και βαθειά θρησκευόμενος!!

Δηλαδή, Παναγιώτη, αν δεν ήταν βαθεία θρησκευόμενος ή και καθόλου θρησκευόμενος ο Πάρης, τι διαφορετικό μπορούσε να κάνει τη συγκεκριμένη ημέρα δεδομένου ότι είναι τοις πάσι γνωστό ότι τις ημέρες της Μ.Εβδομάδος πηγαίνουν στην περιφορά του επιταφίου και άνθρωποι μη θρησκευόμενοι.

13 Απριλίου 2010 2:17 μ.μ.

http://xairete.blogspot.com/2010/04/blog-post_9500.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: