Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

«Γάμος» Πάνια – Καρβέλα: Στα λόγια του παπά «και έσονται οι δυο εις σάρκα μίαν», έγινε «της πουτάνας» στα ΧαχΑννιτά!!!


ΣΧΟΛΙΑ - ΣΧΟΛΙΑΝΑ:

1. ΑΦΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ, ΧΑΣΚΟΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΙΕΡΕΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ? ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΕΛΟΙΟΙ! (Σήμερα 09:45 από χρήστη Χωρίς Όνομα )

2. ΔΙΑΚΩΜΩΔΟΥΣΑΝ ΦΙΛΕ! (Σήμερα 09:50 από χρήστη Χωρίς Όνομα)

3. KOLOZEVGARO E KOLOZEVGARO. (Σήμερα 09:55 από χρήστη DINA)

4. Ε ΡΕ ΠΩΣ ΤΑ ΦΕΡΝΕΙ Η ΖΩΗ! ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΛΛΟΠΡΟΣΑΛΟΙ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΚΛΙΜΑΤΟΣ, ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΟΥΣ! (Σήμερα 10:00 από χρήστη Χωρίς Όνομα)

5. και αυτοι διψασμένοι για δημοσιότητα ειναι, γιαυτο αν και αθεοι χρησιμοποιούν το μοτο του γαμου. δεν σεβονται και την ηλικία τους! στην ηλικία του γαμπρου παντρευονται στα καπη! ουτε καν καλόγουστο δεν ειναι! (Σήμερα 10:02 από χρήστη δικηγόρος του διαβόλου)
6. ΛΟΥΜΠΕΝ (Σήμερα 10:32 από χρήστη Χωρίς Όνομα)

7. Ειναι σουργελα!!!! Αυτο δεν ηταν χιουμορ που εκαναν. Επιτηδες το διακομωδουσαν για να δειξουν οτι ειναι και "πολυ" μαγκες,και οτι δεν κολωνουν αυτοι!!!! Αν ημουν παπας θα τους ειχα προσβαλλει!!! Να παει στον ζαμανφου,να πει τις ηλιθιοτητες της. στο μυστηριο βρηκε να τα κανει αυτα???? Αυτοι και αν ειναι δηθεν που το παιζουν οτι ταχα δεν ειναι. Ψευτομαγκες!!!!! (Σήμερα 11:08 από χρήστη Σταυρος)

8. Symfono..! Aparadektoi....!!! An den pisteyeis sto mystirio kai theleis na to paixeis anetos kai xalaros den pantreyesai kai telos.. alla na teleis ena mystirio kai na kaneis san karagkiozis einai megali xeftila... Les kai den ikseran na ferthoun sosta..toso dyskolo itan...??? Sorry paidia alla ayto den einai xalaroi einai dn ksero pou vriskomai kai pos na statho ekei pou vriskomai.. (Σήμερα 11:10 από χρήστη Χωρίς Όνομα)

9. ΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΓΑΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΑΙΞΑΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ? ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ? (Σήμερα 11:17 από χρήστη Χωρίς Όνομα)
10. ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΟ ΓΑΜΟΣ! (Σήμερα 11:21 από χρήστη Χωρίς Όνομα)
11. πολυ χαριτωμενο το μικρο .... αναστατωσε ολο τον γαμο και απο οτι ακουσα και την δεξιωση.. μεγαλωνει απο τωρα με τη επανασταση στο αιμα του... (Σήμερα 11:22 από χρήστη !!!!)

12. εδω ο κοσμος μαθαινε τα μετρα κι αυτοι εκαναν επαναστατικο γαμο! εκτος τοπου και χρονου!και τα ντουλαπια της κουζινας τους απληρωτα! ρεντικολα! (Σήμερα 11:24 από χρήστη Χωρίς Όνομα)

13. sto isaia xoreve ekanan oloi san na itan sta mpouzoukia! (Σήμερα 11:28 από χρήστη Χωρίς Όνομα)
14. τι γελοιότητες είναι αυτές. απορώ που ο παπάς δεν σηκώθηκε να φύγει... τους υποχρέωσε κανείς να κάνουν θρησκευτικό γάμο? και όντως όταν είπε ησαια χόρευε οι άνθρωποι έκαναν "ουουου". έλεος (Σήμερα 12:08 από χρήστη Χωρίς Όνομα)
15. pwc ein etc o karvelas r pucth m??ti tou vrhke h annita ree ?? aporw::S:S:S (Σήμερα 12:22 από χρήστη Χωρίς Όνομα)

16. ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΙΔΑ. ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΞΕΦΤΙΛΑ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΜΟΥ. ΕΝΑΣ ΠΑΠΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΦΥΓΕ ΤΟ ΛΑΡΥΓΓΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΚΑΙ ΟΧΛΟΣ ΝΑ ΧΑΡΙΕΝΤΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ. ΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΩ ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΓΑΜΟ, ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΤΗ ΣΕΜΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙΤΑΣΣΕΙ. ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΒΕΛΑ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΝΙΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΤΕ. ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ. ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ. (Σήμερα 12:36 από χρήστη PONY)

17. Μόνο ο Θεός έχει δικαίωμα να παρεξηγηθεί, γιατί όπως και να το κάνουμε ήταν ο οίκος του. Ας μην τους ξαναμιλήσει :ρ. (Σήμερα 12:42 από χρήστη Ελένη)
18. ΕLENH, ΕΣΕΝΑ ΣΟΥ ΚΑΤΣΕ ΚΑΛΑ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΚΩΜΩΔΙΑ; ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΒΓΑΖΑ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ ΑΝ ΗΤΑΝ ΣΟΒΑΡΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΣΤΗΝΟΥΝ ΔΙΑΛΟΓΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ. ΞΕΦΤΙΛΑ Η ΟΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ. ΞΑΝΑ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΘΕΟ- ΟΛΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΚΡΙΝΕΙ. ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΤΗ ΔΙΝΕΙ Ο ΠΑΠΑΣ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙΝΟΣ. ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΑΝ ΤΗΝ ΕΔΩΣΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ-ΕΤΣΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΙΔΑ ΕΓΩ. ΤΕΛΟΣ. (Σήμερα 12:49 από χρήστη PONY)

19. mas deixane to poso sevodai ta mistiria opote k sti kidia tou karvela tha skaso miti me fouxia forema k kitrina sandalia....k sis analoga na erthete! (Σήμερα 12:59 από χρήστη Χωρίς Όνομα)

20. ΣΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟ. ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ. ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΠΠΑΔΕΣ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΟΡΙΑ, ΣΤΟ ΝΤΥΣΙΜΟ, ΣΤΟ ΣΤΟΛΙΣΜΟ ΚΛΠ. ΟΛΑ ΤΑ ΣΦΑΖΩ-ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΩΝΩ. ΞΕΦΤΙΛΑ. (Σήμερα 12:59 από χρήστη PONY)
21. ΜΙΛΟΥΜΕ ΑΝ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΚΙΤΡΙΝΑ, ΘΑ ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΟΥ! ΧΕΣΤΗΚΕ! (Σήμερα 13:03 από χρήστη Χωρίς Όνομα)

22. EGW THA SKASW MYTH ME MASKA KARNAVALISTIKI! (Σήμερα 13:05 από χρήστη Χωρίς Όνομα)

23. Θα μπορούσαν να πάνε στην Καλαμάτα με 5 καλεσμένους να κάνουν τη δουλειά τους. Για να γλιτώσουν το κράξιμο όχι τίποτ' άλλο. (Σήμερα 13:05 από χρήστη Ελένη)

24. Αννίτα - Νίκος: Ένας «ζαμανφού» γάμος, στην (μη χέσω) Εκκλησία, του («κι απάνω τούρλα») μητροπολίτη Νικόλαου Χατζηνικολάου! (Σήμερα 13:43 από χρήστη ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ)

25. Γάμος Πάνια - Καρβέλα: Η ανατροπή που περιμέναμε, έγινε! Ο γαμπρός με κόκκινα αθλητικά παπούτσια, η νύφη με κόκκινο νυφικό, και τρεις παπάδες με μαγιό (MIN XERESTE DEN TO EGRAPS EGO!!!! APO TO KOLOBLOG TOU MIHALOPOULO EINAI!!! SKEFTIKA OTI EINAI KALO) [Σήμερα 13:47 από χρήστη DINA]

26. auto deixnei terastio koloxaraktira kai pneumatiki anorimotita. an den goustaran na min to ekanan! einai politismos o sevasmos ton thriskeutikon pepoithiseon kai paradoseon tou allou, alla autoi oi gloiodeis fataoules to paizoun kapoioi eno kanoun ola ta simvatika. Afou de goustarete, giati lissaxate na kanete enan tetoio gamo re? giati den einai magkia na koroideueis ena mistirio, sintheti tis vlakeias kai ekmetalleutria tis anthropinis adinamias. Alla xortasate xrima, zite opos oloi oi xoriatovlaxoi neoploutoi kai exete kai to thrasos tou agrammatou gia na koroideuete. Exete liksei genika, koproskila
(Σήμερα 15:34 από χρήστη Χωρίς Όνομα)

27. Εντάξει, δεν έφτυσε και μες στο δισκοπότηρο.
(Σήμερα 15:36 από χρήστη Ελένη)

28. χρήστη 15:34 με κάλυψες πλήρως (Σήμερα 15:37 από χρήστη Χωρίς Όνομα)

29. mazepsan kai olo to ksexeilomeno poutanario-poustato gia kalesmenous ki edese to vromero gliko. (Σήμερα 15:41 από χρήστη Χωρίς Όνομα)


30. "Ο Καρβέλας, ανέβηκε στη σκηνή (στο χώρο του γάμου)και αφιέρωσε ένα καινούργιο του τραγούδι στην Αννίτα, ...και μετά ακολούθησαν πολλά, μα πολλά μπιπ!!!!" (Star)
Τι είπε δηλαδή που δεν γράφονται; Τα θεία έβριζε μήπως; Δεν πιστεύω να έφτασε μέχρι εκεί! Να υποθέσω ότι πάνω στο μεθύσι του έβριζε τον παπά που τέλεσε το «μυστήριο»; Στα γαλλικά, βέβαια! Όπως: «Πούστη, κωλό-παπα, τόσα λεφτά μας πήρες γα..@@μώ την κωλο-εκκλησία σου»). Ή κάτι άλλο να υποθέσουμε;
(Σήμερα 16:22 από χρήστη ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ)


31. ΚΑΛΑ ΟΙ ΓΕΛΙΟΙ ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΑΝ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΘΕΟΙ... ΑΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΟΥΝ ΑΣ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ... Ο ΠΑΠΠΑΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ.... (Σήμερα 16:24 από χρήστη Χωρίς Όνομα)

32. Εντάξει, δεν ζωγράφισε και μουστάκια στις Εικόνες. (Σήμερα 16:26 από χρήστη Ελένη)



http://www.freegossip.gr/News.php?ID=5792

2 σχόλια:

P. MICHALOPOULOS είπε...

ΔΙΑΒΑΖΩ:

Καλεσμένοι πολλοί και διάφοροι από το χώρο της showbiz με πρώτη και καλύτερη την Άννα Βίσση, που όχι μόνο πήγε στο γάμο του πρώην, αλλά είπε στην κυριολεξία κι ένα, και δύο, και τρία τραγούδια, γλεντώντας με την ψυχή της στη δεξίωση.

Εκεί και η Άντζελα Δημητρίου, ο Λεπά, ο Δημήτρης Κοντολάζος, ο Ηλίας Ψινάκης, η Αγγελική Νικολούλη, ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος και άλλη μια πρώην του Καρβέλα, η Χριστίνα Αναγνωστοπούλου.

Η νύφη σύμφωνα με πληροφορίες πάτησε το πόδι του γαμπρού και όχι μόνο αυτό? Στη δεξίωση τον έβαλε να χορέψει και καλαματιάνο και τσάμικο παρακαλώ, αν και οι χορευτικές επιδόσεις του συνθέτη δεν ήταν οι καλύτερες.

Στο τανγκό όμως έσκισε!!! Εϊχε και καλό παρτενέρ βέβαια, τον Ηλία Ψινάκη, ο οποίος προσκύνησε το χορευτικό ταλέντο του Καρβέλα.

Εκείνος με τη σειρά του αφιέρωσε ένα καινούργιο του τραγούδι στην Αννίτα, ενώ ανεβαίνοντας στη σκηνή φώναξε στη σύζυγό του πλέον: «Αννίτα σ? αγαπώ, Αννίτα σε λατρεύω, είσαι η γυναίκα της ζωής μου, όταν φεύγεις από το σπίτι δεν μπορώ να κοιμηθώ» και μετά ακολούθησαν πολλά, μα πολλά μπιπ!!!!

Ο μπουφές ήταν πλουσιότατος και το κρασί έρεε άφθονο. Μάλιστα το γλέντι κράτησε μέχρι τις έξι το πρωί με τελευταίους να φεύγουν η κουμπάρα Ρούλα Κορομηλά και στενοί συγγενείς του ζευγαριού.

Πηγή: Star

P. MICHALOPOULOS είπε...

"Ο Καρβέλας, ανέβηκε στη σκηνή (στο χώρο του γάμου)και αφιέρωσε ένα καινούργιο του τραγούδι στην Αννίτα, ...και μετά ακολούθησαν πολλά, μα πολλά μπιπ!!!!" (Star)

Τι είπε δηλαδή που δεν γράφονται; Τα θεία έβριζε μήπως; Δεν πιστεύω να έφτασε μέχρι εκεί! Να υποθέσω ότι πάνω στο μεθύσι του έβριζε τον παπά που τέλεσε το «μυστήριο»; Στα γαλλικά, βέβαια! Όπως: «Πούστη-κωλό-παπα, τόσα λεφτά μας πήρες γα..@@μώ την κωλο-εκκλησία σου»). Ή κάτι άλλο να υποθέσουμε;