Σάββατο 24 Απριλίου 2010

Συνελήφθη γνωστό μοντέλο για πορνεία!

Γνωστό τηλεοπτικό μοντέλο, το οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες, συμμετείχε και σε πάνελ εβδομαδιαίας τηλεοπτικής εκπομπής, συνελήφθη για πορνεία από αστυνομικούς του τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Ασφάλειας Αττικής...

Εκδιδόταν με το όνομα ''Μιλένα''

To γνωστό μοντέλο έκλεινε ραντεβού για μισή ώρα και έπαιρνε 250 ευρώ ενώ για μια ολόκληρη διανυκτέρευση έπαιρνε 6.800 ευρώ!

http://sexystar.gr/wp-content/uploads/2010/04/mina2.jpg




ΔΙΑΒΑΖΩ:

«Μοντέλα» της Ελληνικής πασαρέλας, σε site για «Μπορντέλα»...

Κάτω από άκρα μυστικότητα βρέθηκαν τις τελευταίες ημέρες τέσσερα από τα πλέον γνωστά μοντέλα της Ελληνικής πασαρέλας στη Γ.Α.Δ.Α. και συγκεκριμένα στα Γραφεία της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Οι κοπέλες που απασχολούν κάθε βδομάδα τα Μέσα με τις εμφανίσεις τους, οδηγήθηκαν στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση προκειμένου να ζητήσουν συμβουλές από τους Αστυνομικούς σχετικά με το πώς μπορούν να προστατευθούν από την περίπτωση να διαρρεύσουν στο διαδίκτυο videos με προσωπικές τους στιγμές.

http://1.bp.blogspot.com/_3rfjQxFku88/S9R1C9WvtOI/AAAAAAAAAFI/Od5dVxFUmcg/s1600/%CE%94%CE%AE%CE%BC%CE%B7%CF%84%CF%81%CE%B1%2B%CE%91%CE%BB%CE%B5%CE%BE%CE%B1%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%AC%CE%BA%CE%B7.jpg

1 σχόλιο:

P. MICHALOPOULOS είπε...

Η χλιδάτη ζωή του μοντέλου που συνελήφθη

Δημοσιεύθηκε: 26.04.10 16:20

Το ξανθό μοντέλο που προκάλεσε σάλο μετά τη σύλληψή του για πορνεία, μέχρι πρότινος είχε ζήσει μία πραγματικά χλιδάτη ζωή, έχοντας κάνει διακοπές σε μερικά από τα πιο όμορφα μέρη του πλανήτη.

Η tv persona είχε επισκεφθεί εξωτικούς προορισμού όπως το Κουρακάο, το Μαϊάμι, τη Βραζιλία αλλά είχε διασκεδάσει με πλούσιους φίλους της σε κοσμοπολίτικα θέρετρα όπως το Μονακό, η Νέα Υόρκη ή ακόμα και το Παρίσι.

Χορτασμένη δηλαδή από την καλή πλευρά της ζωής, αν και μόλις 24 χρονών στην ηλικία.

Δυστυχώς, το μοντέλο που συνελήφθη, τώρα βλέπει την σκληρή πραγματικότητα καθώς αντιμετωπίζει βαριές κατηγορίες για πορνεία.

http://www.gossip-tv.gr/story/36203/e-khlidate-zoe-tou-montelou-pou-sunelephthe