Σάββατο 13 Μαρτίου 2010

www.zougla.gr: Ακόμα και παπάδες σήκωσε (και χόρεψαν στην πίστα τσιφτετέλι) ο τραγουδιστής Πέτρος Ίμβριος!

Σάββατο, 13 Μαρτίου 2010, 17:01


Ακόμα και παπάδες σήκωσε!

Για μία και μόνο βραδιά εμφανίστηκε ο τραγουδιστής Πέτρος Ίμβριος, χθες, στο νυχτερινό μαγαζί «Ουρανός», στην Πεύκη, κάνοντας το κοινό του να χορεύει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ο γνωστός καλλιτέχνης, έχοντας μαζί του αγαπημένους φίλους, τραγούδησε πολλές από τις επιτυχίες του, ενώ έπειτα το πρόγραμμα συνέχισε η Άντζελα Δημητρίου.

Βέβαια, αυτό που έκανε εντύπωση σε όλο τον κόσμο ήταν ότι, την ώρα που τραγουδούσε ο Ίμβριος, σηκώθηκε ένας παπάς και χόρεψε τσιφτετέλι, φορώντας τα… ράσα του!

Δάλλα Χριστίνα
www.zougla.gr


3 σχόλια:

Μιχάλης είπε...

Πήγε ο ρασοφόρος αυτός στα μπουζούκια εν μέσω Μ.Τεσσακοστής? Και τι έφαγε εκεί? Νηστίσημα? Και το επόμενο πρωί πήγε να λειτουργήσει στην Εκκλησία? Έτσι εννοούν κάποιοι το νόημα αυτής της περιόδου που διανύουμε εδώ και ένα μήνα? Τι να πω! Ωραίο παράδειγμα για τους πιστούς!

P. MICHALOPOULOS είπε...

"Ωραίο παράδειγμα για τους πιστούς!" Τους πιστούς; Ποιους πιστούς; Τα άλογα τα πρόβατα εννοείς; Χα!

Πάντως, εκείνο που μου αρέσει σε σένα Μιχάλη, είναι ο ρομαντισμός σου και η αισιοδοξία σου. Είναι παρηγορητικό αυτό και ενθαρρυντικό! Να είσαι καλά που με την παρουσία σου και τα σχόλια σου, μας ανεβάζεις κάπως κι εμάς!

Λες λοιπόν, …"τους πιστούς"!

Αλλά στ αλήθεια, ω αιθεροβάμονα, καλέ μου φίλε! Στ αλήθεια, έχεις την αίσθηση ότι υπάρχουν ακόμα γύρω μας, ...πιστοί;

Και αν ναι, τι σόι πιστοί είναι; Και σε τι σκατά είναι πιστοί; Πιστοί και ανεκτικοί (πεσμένοι στα τέσσερα) σε ό,τι κι αν κάνει ένα τέτοιο παπαδαριό; Χα

P. MICHALOPOULOS είπε...

Και σε τι σκατά είναι πιστοί; Πιστοί και ανεκτικοί (πεσμένοι στα τέσσερα) σε ό,τι κι αν κάνει ένα τέτοιο παπαδαριό; Χα!

http://xairete.blogspot.com/2010/03/blog-post_2266.html